Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 288.
-
για το Redmi Note 4G LTE είναι η 4.4.4 dior Stable 6.1.0 ή υπάρχει κάτι πιο καινούργιο;
-
για το Redmi Note 4G LTE έχει βγει κάτι;
-
καλημέρα, και σε μένα το μήνυμα:''η διεργασία android.process.acore δεν ανταποκρίνεται'' από σήμερα δεν ξαναεμφανίστηκε ..... Ελπίζω να μην το ξαναδώ...
-
για να μην γίνει καμία στραβή, η παραπάνω κάνει και για το δικό μου Red Mi note 4g LTE?
-
θέλω να κάνω downgrade στο Red Mi note 4g, σε προηγούμενη stable έκδοση. Ποια νομίζεται ότι είναι αυτή με τα λιγότερα προβλήματα; Πως κάνω downgrade? Με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε τα update? Ευχαριστώ
-
να αναφέρω και εγώ κάτι καινούργιο που με την προηγούμενη rom δεν το είχα. Προσπαθώ να κάνω επεξεργασία μιας επαφής μου και να προσθέσω έναν νέο αριθμό και όταν πατάω το ok παίρνω το παρακάτω μήνυμα: η διεργασία android.process.acore δεν ανταποκρίνεται ξέρει κάποιος κάτι;
-
Και εγώ τα ίδια, 2 ημέρες με το ζόρι
-
μόλις έκανα και εγώ το update. Όλα τα bookmarks του πλοηγού εξαφανίστικαν.... και άντε να τα ξαναβρώ..... Αυτό το Kuaipan και διάφορες άλλες κινεζιές είναι ακόμα εκεί χωρίς να ξέρω ακόμα την χρήση τους. Να κάνω και μια ερώτηση. Τι έχει αλλάξει από την προηγούμενη rom ; για ποιο λόγο να μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία;
-
ok, απενεργοποίησα το pinyin google και όλα καλά....
-
ok, η αναβάθμιση έγινε. Μπορεί κάποιος να μου πει τι αλλαγές έχει αυτή αναβάθμιση ; Αυτό που είδα ανοίγοντας το είναι ότι έχω θέμα με το πληκτρολόγιο. Μου λέει κάτι παλαβά για να ορίσω διάταξη εισαγωγής κινέζικων.....
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ότι σου αρέσει κάνε, θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. :D” μου βγάζει ένα σφάλμα και δεν το κατεβάζει... μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις το link της stable για το note4g μου για να μην κάνω κανένα λάθος;
-
πριν λίγο μου ήρθε ένα μήνυμα για ''έξυπνη'' ενημέρωση στο note για να πάρω την miui 5.4.0 (429,61M). να το κάνω έτσι ή με τον τρόπο που ξέρω δηλαδή να το κατεβάσω από εδώ και μετά να κάνω την αναβάθμιση;
-
Σύνδεση σε λογαριασμούς
Μήνυματελικά τα έφτιαξα όλα και είμαι ok εκτός από την ονομασία ''ομάδες'' MI_20150517_135608.png δεν πειράζει.... Κανείς δεν είναι τέλειος..... ευχαριστώ πολύ
-
Σύνδεση σε λογαριασμούς
Μήνυμαλοιπόν, έκανα όλα τα παραπάνω εκτός από το τελευταίο κομμάτι που λες: ''Και τέλος, δοκίμασε να κάνεις εξαγωγή όλων των επαφών ξανά (για backup) και μετά καθαρισμό στο Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Αποθήκευση επαφών και άστο αρχικά να κατεβάσει τις επαφές μόνο του από Google και Mi Account'' το αποτέλεσμα είναι ότι το θέμα με τις ομάδες είναι ok αυτό με την ονομασία ''Ανώνυμο'' δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα.... Αυτό που με απασχολεί είναι ότι: -στο τηλέφωνο έχω 158 επαφές -στο MiAccount έχω 98 επαφές -στο…
-
προεγκατεστημένες εφαρμογές
kostas - - Ο καφενές μας
Μήνυμαδεν βλέπω κάποια εφαρμογή, το μόνο που βλέπω είναι το παρακάτω και αν το πατήσω μου γράφει να προσθέσω αρχεία στο kuaipan Screenshot_2015_05_17_18_17_05.png
-
προεγκατεστημένες εφαρμογές
kostas - - Ο καφενές μας
Μήνυμαέχω το Note_4G με την Stable-5.1.0 Όταν ανοίγω τον φάκελο αρχεία μου δείχνει το kuaipan