Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 288.
-
λοιπόν μετά το update από Stable-V7.5.1.0 dior σε Stable V8 χωρίς factory reset, wipe κ.λ.π, έχω να πω τα παρακάτω: Μπαταρία : τα ίδια με την προηγούμενη (μια χαρά) Όλες η εφαρμογές δουλεύουν μια χαρά Αυτό με το panorama στην camera είναι super !! ** 2 θεματάκια έχω και τα έχω αναφέρει στα παρακάτω link: Google search engine Διπλές εφαρμογές Ευχαριστώ και πάλι την ομάδα ....!!!!
-
Τώρα το πρόσεξα και εγώ στο Note_4GLTE μου. Έχει μόνο τις παρακάτω μηχανές αναζήτησης: sogou baidu sm Bing Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βάλουμε google σε τηλέφωνο που δεν είναι root? Κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι σε τι εξυπηρετεί το παρακάτω εικονίδιο; Το πατάω και βλέπω κινέζικα. Screenshot_2016_09_03_09_33_57_599_com_android_b.png
-
και σε εμένα δεν υπάρχει αυτό με τις διπλές εφαρμογές σε καμία από τις 2 συσκευές μου Screenshot_2016_09_01_19_09_34_472_com_android_s.png
-
μόλις τις πέρασα και εγώ και στις 2 συσκευές και όλα δείχνουν καλά, αν δω κάτι θα επανέλθω... Ευχαριστώ πολύ το team !
-
μπράβο στο team....!!! περιμένω για το Redmi Note 4G/LTE
-
μόλις τελείωσα με την αναβάθμιση στο 4G/LTE. Όλα πήγαν καλά για το θέμα της μπαταρίας, θα το τσεκάρω και θα επανέλθω.... Ευχαριστώ πολύ το team...!
-
yeso521.com/xiaomi-redmi-3-pro-black-spain-warehouse.html Καλή τύχη σε όλους Ευχαριστώ
-
Πρόβλημα με Dropbox
ΜήνυμαΚαι σε εμένα το ίδιο με την Rom 7.3 From Tapatalk
-
και εγώ την 7.2.2.0 είχα και πριν λίγες ημέρες πέρασα την 7.3.1.0 γιατί και μόνο από την αρίθμηση νομίζω ότι είναι η τελευταία Stable dior. Από διαφορές δεν πρόσεξα κάτι εκτός από μερικές αλλαγές στον φάκελο των αρχείων μου.
-
Πρόβλημα με Dropbox
ΜήνυμαΔεύτερη ημέρα χωρίς πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ @Bodai From Tapatalk
-
Πρόβλημα με Dropbox
Μήνυμαεκανα τα παραπάνω αλλά δεν ξέρω πως κάνει update. Έχω avl τώρα και στο scan που έβαλα να κάνει δεν βρίσκει κάτι, λες αυτό να ήταν το πρόβλημα ?
-
Πρόβλημα με Dropbox
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Οσοι εχετε το προβλημα πεστε ποια definitions χρησιμοποιεί το Κέντρο Ασφαλείας σας ” Tencent RedMi Note 4G/LTE, Rom: 7.3.1.0
-
Πρόβλημα με Dropbox
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Αν το βλέπεις τότε το θεωρεί απειλή το Κέντρο Ασφαλείας και το σβήνει. ” επιβεβαιώνω την σκέψη του φίλου Bodai, πριν λίγο έκανα ανίχνευση για ιούς στο τηλέφωνο και το Κέντρο Ασφαλείας μου έβγαλε αυτήν την εικόνα Υπάρχει κάποια λύση γιατί το dropbox μου είναι απαραίτητο....
-
πέρασα και εγώ πριν από λίγο την dior στο 4G/LTE μου. Όλα δείχνουν καλά με μια πρώτη ματιά. Ευχαριστώ πολύ το team...!
-
Πρόβλημα με Dropbox
Μήνυμα2 ημέρες κράτησε πάλι η εφαρμογή στο τηλέφωνό μου. Σήμερα το πρωί πάλι εξαφανίστηκε.....
-
Πρόβλημα με Dropbox
ΜήνυμαΚαλημέρα, το έχω αναφέρει και εδώ. μετά την τελευταία αναβάθμιση στο 4g lte μου έχω παρατηρήσει ότι το Dropbox εξαφανίζετε από τις εγκατεστημένες εφαρμογές μου. Στην αρχή δεν μπορούσα να κάνω login, αλλά με λίγο ψάξιμο στο internet το πρόβλημα λύθηκε. Μετά παρατήρησα ότι η εφαρμογή λείπει από το τηλέφωνο. Σε διάστημα 10 ημερών περίπου την έχω εγκαταστήσει 2 φορές και σήμερα το πρωί παρατήρησα ότι πάλι λείπει από την συσκευή. Το ίδιο πρόβλημα έχει αναφερθεί και από τους @giangosgr, @pavlidisc με …