Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 288.
-
έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία κρατάει περισσότερο τώρα.....
-
Έχω 2 συσκευές xiaomi εδώ και 2+ χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα έχω κάνει πολλά update στις συσκευές μου χωρίς προβλήματα. Μήπως ρε παιδιά τα σκαλιζετε λίγο παραπάνω και βγάζουν τέτοια θεματάκια; Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kostas: “Καλημέρα, τώρα θυμήθηκα και το κινητό της γυναίκας. έχει το HM 1SW έκδοση android 4.3 JLS36C MIUI - 50.0.0 αν θυμάμαι καλά κάποια στιγμή είχα περάσει την rom: RedMi1S_xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable50-GTV-5.2.10 Να περάσω τώρα την: RedMi 1S (Armani) => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_armani_Stable-V7.1.3.0.zip που βλέπω στην πρώτη σελίδα ή να το αφήσω έτσι όπως είναι; ” Πάλι ανυπόμονος....!!!! Προχώρησα στην αναβάθμιση πριν από λίγο μέσο Recovery χωρίς να κάνω Wipe & Reset με…
-
Καλημέρα, τώρα θυμήθηκα και το κινητό της γυναίκας. έχει το HM 1SW έκδοση android 4.3 JLS36C MIUI - 50.0.0 αν θυμάμαι καλά κάποια στιγμή είχα περάσει την rom: RedMi1S_xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable50-GTV-5.2.10 Να περάσω τώρα την: RedMi 1S (Armani) => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_armani_Stable-V7.1.3.0.zip που βλέπω στην πρώτη σελίδα ή να το αφήσω έτσι όπως είναι;
-
κάθε φορά που βγαίνει κάποια νέα rom λέω να περιμένω λίγο μήπως υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά δεν κρατιέμαι και την δοκιμάζω ευτυχώς χωρίς πρόβλημα. Ελπίζω να είμαι πάλι τυχερός και με αυτήν εδώ
-
Λοιπόν, όλα πήγαν καλά με το Note 4G/LTE. Κατέβασα την rom στο pc και την πέρασα στην sd, μετά την έκανα αντιγραφή στον φάκελο της συσκευής (downloaded rom) και προχώρησα στην αναβάθμιση. Σε 5 λεπτά είχε γίνει το update. Αγχώθηκα λίγο μέχρι να τελειώσει λόγω των προηγουμένων posts........ Μέχρι στιγμής όλα δείχνουν μια χαρά στο κινητό, κάτι μου γράφει για κρυφούς φακέλους που θα το δω αργότερα. Στο ημερολόγιο έχει και ορθογραφικό έλεγχο τώρα έχω ένα κενό σε κάποιο εικονίδιο εφαρμογής (δεν ξέρω π…
-
Ευχαριστούμε πολύ..! Θα την κατεβάσω για το Note 4G/LTE
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
kostas - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρόνια πολλά με υγεία ...!!!
-
Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έστειλα πριν δω αυτό το post Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το username μου εκεί είναι ο αριθμός του κινητού μου. Να ποσταρω το κινητό μου εδώ να το βλέπουν όλοι;;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρέπει να γράφουμε εδώ με ποιο username ψηφίσαμε; Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ok, και από εμένα...!