Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 86.
-
Καλησπέρα! Με clean install, σήμερα μου έχει κάνει force reboot 2 φορές. Και τις 2 φορές δεν το είχα στα χέρια μου, ήταν στο τραπέζι την πρώτη και στην τσέπη μου τη δεύτερη φορά... Μου το είχε κάνει και σε προηγούμενες εκδόσεις. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Bodai: “@pkatsaras δεν κάνεις ένα calibration την μπαταρία?? ” ΟΚ. Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από pkatsaras: “Σε Mi4 μου έκανε για 2η φορά force reboot. Πέρασα την ΡΟΜ το Σάββατο με καθαρή εγκατάσταση... ” Τι έκανες την στιγμή του restart??” Τίποτα! Το κινητό το είχα στο κομοδινο να φορτίζει και άκουσα την ηχητική σήμανση ότι συνδέεται για φόρτιση. Το πήρα στα χέρια μου, ενεργοποιησα την οθόνη και μου ζήτησε pin. Την πρώτη φορά δεν το είχα σε φόρτιση, το είχα στο τραπέζι και εκεί που ήταν κλειστή η οθόνη ξαφνικά το είδα να βγάζει το mi του boot. ??????? Στάλ…
-
Σε Mi4 μου έκανε για 2η φορά force reboot. Πέρασα την ΡΟΜ το Σάββατο με καθαρή εγκατάσταση... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά έχω παρατηρήσει ότι δε λειτουργεί η καταστολή θορύβου με 1 μικρόφωνο, το γυρνάει σε 2. Έχω θέμα, δεν με ακούνε καθαρά όταν παίρνω ή με παίρνουν τηλέφωνο. Είναι σοβαρό γιατί αν δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση, μάλλον πρέπει να πάει για μικρόφωνο. Καμία ιδέα; Είμαι στην τελευταία και δοκίμασα και την sMIUI αλλά τα ίδια. Ακούγεται σαν να μιλάς από ασύρματο, κάνει ένα γδάρσιμο κάθε τρεις και λίγο και ακούγομαι παραμορφωμένα. EDIT: Το κάνει και με hands free άρα κάτι άλλο πρέπει να είναι, έτσι; Στά…
-
Καμία ενημέρωση σχετικά με το battery drain του android system και λειτουργικό android δεν είχαμε αυτή την εβδομάδα, σωστά; Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μου παραπονιούνται όσοι με παίρνουν τηλέφωνο ότι κάνει γδαρσίματα ο ήχος όπως με ακούνε. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Προσπάθησα να αλλάξω την μείωση θορύβου και να το βάλω με 1 μικρόφωνο αντί για 2 αλλά ξαναγυρνάει στα 2 μάλλον είναι bug. Είμαι στην 6.2.4 Edit: Μόλις άκουσα συνομιλητή από το κινητό μου. Ξεκίνησα να τον ακούω καλά αλλά μετά, κάθε κάποια δευτερόλεπτα ακούγεται ένα γδάρσιμο. Επίσης, σταμάτησε να ακούγεται καθαρά και ακουγόταν σαν μέσα από νερό... Καμία ιδέα; Στάλθηκε από το MI 4W μο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fanatic: “Διαάστε εδώ και θα σας λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με την αναβαθμιση σε marshmallow. Παρεμπιπτόντως η 6.2.4 εγκαταστάθηκε χωρίς πρόβλημα, φαίνεται να λύθηκαν τα μικροπροβληματάκια των προηγούμενων εκδόσεων και έχει αισθητά καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.” Εμένα η διαχείριση μπαταρίας μου φαίνεται ίδια. Θα αφήσω 2 κύκλους φόρτισης για να δω σίγουρα. Το βράδυ έπεσε μόνο 3% σε σύγκριση με 8-10% τις προηγούμενες ημέρες αλλά μέχρι τώρα είμαι στο 73% μετά από 7 ώρες περίπου...…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από pkatsaras: “Τα έχω κάνει όλα αυτά, αλλά δεν... Τώρα την απεγκατέστησα και την ξαναεγκατέστησα, έκανα και ένα reboot, θα δούμε! ” Βάλε το στην αυτόματη εκκίνηση. Ίσως να χρειαζεται να το κλειδώσεις και με το λουκετάκι στις ανοιχτές εφαρμογές. Για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζεται 100%.” Τελικά διεγραψα και ξαναπέρασα το λογαριασμό Google και τώρα συγχρονίζει προς το παρών... Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από pkatsaras: “Τα έχω κάνει όλα αυτά, αλλά δεν... Τώρα την απεγκατέστησα και την ξαναεγκατέστησα, έκανα και ένα reboot, θα δούμε! ” Κάνε και το feedback όταν τελειώσεις” Όλα αυτά τα είχα κάνει ούτως ή άλλως... Τίποτα δυστυχώς. Εν τω μεταξύ έγινε από την μια μέρα στην άλλη, χωρίς να έχω κάνει κάποια αλλαγή σε εφαρμογή ή ρυθμίσεις. Από βράδυ σε πρωί, πριν 2 μέρες είχαν έρθει mail και μετά τίποτα! WTF??? Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από HeavenScent: “Βάλε το inbox by gmail Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Προσωπική μου γνώμη, δεν έχω χρησιμοποιήσει χειρότερο app για mail. Μια φόρα το έβαλα και έχασα email σημαντικά! Παράθεση από pechr: “Παράθεση από pkatsaras: “Το Gmail δεν μου συγχρονίζει αυτόματα, πρέπει να μπω και να κάνω refresh για να έρθουν τα email έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; Έχω ενεργοποιημένο εννοείται το συγχρονισμό Gmail και έκανα και εκκαθάριση προσωρινής μνήμης. ” Πήγαινε ρυθμ…
-
Το Gmail δεν μου συγχρονίζει αυτόματα, πρέπει να μπω και να κάνω refresh για να έρθουν τα email έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα; Έχω ενεργοποιημένο εννοείται το συγχρονισμό Gmail και έκανα και εκκαθάριση προσωρινής μνήμης. Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αφού χθες τα έκανα μαντάρα και ταλαιπωρήθηκα αφάνταστα λόγω κακών χειρισμών δικών μου στο update και στην προσπάθεια να γυρίσω από custom σε miui, τελικά μπήκε σωστά η MIUI MM. Μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος και από μπαταρία και από λειτουργία. Είχα πάνω από χρόνο να βάλω MIUI και οφείλω να πω ότι μου έλειψε. Πολλή καλή δουλειά παιδιά μπράβο! Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Bodai: “@pkatsaras τι ακριβώς έκανες? Σταμάτησες την διαδικασία?? ” Το ξεμπλόκαρα... Κατάφερα να φλασάρω με platform-tools TWRP και φλάσαρα την 5.12.17.
-
Παιδιά μάλλον το μπρίκαρα... Πήγα να φλασάρω με fastboot την τελευταία stable αλλά στο MiFlash βγάζει ακαθόριστο σφάλμα με τα partition. Μια βοήθεια παρακαλώ!!!
-
Έβαλα με Fastboot την τελευταία Global Developer και έκανα Flash την 5.12.17 μέσω MiRecovery. Είναι κολλημένο κάνα 20λεπτο στο bootscreen με το android κάτω με τις 3 βούλες και φορτώνει. Είναι φυσιολογικό;
-
Επειδή λέω να την δοκιμάσω, το merge μας χάνει data από την εσωτερική μνήμη; Δηλαδή κάνει κάποιου είδους format; Δε με νοιάζει να κάνω factory reset, απλά μη χάσω ότι έχω στην εσωτερική μνήμη.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Παράθεση από pkatsaras: “Επειδή έρχομαι από CM13, δεν έχω το εργαλείο Αναβάθμισης MIUI. Πρέπει να περάσω κάποια άλλη ROM πρώτα με flash από Recovery και μετά να ακολουθήσω τα βήματα; ” Δεν μπορείς να βάλεις κάποια ρομ και μετά να ακολουθήσεις τον οδηγό? Μέσω fastboot?” Το φαντάστηκα, απλά ήθελα να το σιγουρέψω. Πάντως από ότι βλέπω, δεν αξίζει ακόμα. H CM13 είναι αρκετά σταθερή και καλή σε κατανάλωση, αλλά σίγουρα είναι διαφορετικό να έχεις επίσημη ROM με τελευταίο Andro…
-
Επειδή έρχομαι από CM13, δεν έχω το εργαλείο Αναβάθμισης MIUI. Πρέπει να περάσω κάποια άλλη ROM πρώτα με flash από Recovery και μετά να ακολουθήσω τα βήματα;
-
Καλησπέρα! Έχω CM13 στο MI4. Αν θέλω να δοκιμάσω την MIUI με MM, πρέπει να ακολουθήσω τον οδηγό; Έχω extended partition.