Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 129.
-
για καποιο λογο οταν εχω το τηλεφωνο (Μi2S) στα Ελληνικα, οταν πλοηγουμαι στα μενου τα γραμματα ειναι bold... διορθωνεται αυτο καπως? δειτε τις δυο φωτος παρακατω, συγκριτικα με την Αγγλικη γλωσσα Screenshot_2014-05-03-20-40-15.png Screenshot_2014-05-03-20-40-37.png
-
Σήμερα από ότι είδα δε θα κυκλοφορήσει αναβάθμιση, λόγω κάποιας γιορτής στην Κίνα. Θα έχουμε κάποιο update από εδώ με τις διορθώσεις?
-
Συγχαρητήρια παιδιά για την προσπάθεια! Keep up the good work!
-
Για δοκίμασε το 8sms Κατ'εμέ η καλύτερη εναλλακτική εφαρμογή μηνυμάτων, στέλνει κανονικά με 160 χαρακτήρες
-
Απ: FMRadio
ΜήνυμαΣε περίπτωση που δεν το έχετε παρατηρήσει το ραδιόφωνο παίζει και χωρίς ακουστικά Τουλάχιστον στο Mi2S μου
-
Απ: Σπάσιμο Οθόνης
ΜήνυμαΑν χωρίζει η οθόνη από το digitizer θα είναι εύκολο να το αλλάξεις, αν όμως είναι κολλημένα το πιο πιθανό είναι ότι θα σπάσεις και την οθόνη προσπαθώντας να τα χωρίσεις.... Έπρεπε να το τσεκάρεις πρώτα ώστε να τα αγόραζες μαζί
-
weather app
Danielk - - Mi-2S (Aries)
Μήνυμαμολις περασα το τελευταιο update και το weather app δειχνει να δουλευει κανονικα! δεν ειχει επιλογη γλωσσας, μονο Αγγλικα αν και εχω Ελληνικα στο τηλεφωνο
-
Απ: weather app
ΜήνυμαΒάλε το weather bz Είναι ότι πιο κοντά στην στοκ εφαρμογή, μέχρι να την φτιάξουν να λειτουργεί σωστά
-
Απ: Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμαdispatched σημαίνει ότι έφυγε από Κίνα και είναι καθ'οδόν, οπότε δεν θα έχεις την έξτρα αναμονή των εκεί εορτών. Για tracking δοκίμασε το 17track, το πληρέστερο κατ'εμέ. Από πού το αγόρασες τελικά?
-
Ψηφοφορία favorite MIUI FAN CLUB
Danielk - - Ο καφενές μας
Μήνυμααν το χουμε δεν ξερω γιατι οι Ρωσοι παιζουν δυνατα, παντως μια ψηφο την ριξαμε!
-
Συναντηση μελων miui.gr!
Danielk - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Finn: “Για Αθήνα δύσκολο αλλά όχι και ακατόρθωτο! Αν μαζευτείτε ίσως κατέβω από Χαλκιδική!” ετσι οπως παει το βλεπω να φτανει καλοκαιρι μεχρι να το κανονισουμε, οποτε ετοιμασε μας κανενα δωματιακι να ερθουμε εμεις κατα κει!
-
παραγγελία xiaomi mi2s
Μήνυμακανε εναν κοπο και αναζητησε την απαντηση σου στο φορουμ εχει απαντηθει παρα πολλες φορες
-
mi2s παραγγελεια
ΜήνυμαΠαράθεση από Constantine88: “Παράθεση από creativ7: “Δηλαδή δεν πλήρωσες τελωνείο?” Όχι δεν πλήρωσα τίποτα. Μου το στείλανε σε συσκευασία δώρου με αξία 20$ από την ibuygou κατόπιν και σχετικής επικοινωνίας με mail όπου όπως μου αναφέρανε αυτή είναι η συνιθισμένη τους τακτική για να αποφεύγουν το τελωνείο. Επίσης από ένα άλλο φόρουμ είχα διαβάσει ότι δέματα συστημένα κάτω από μισό μέτρο δεν περνάνε τελωνείο. Τώρα δεν ξέρω αν ίσχυσαν τα παραπάνω, πάντως εγώ δεν επιβαρύνθηκα τίποτα απολύτως πέραν τ…