Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 129.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Danielk - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΠαράθεση από Danielk: “ επισης εχω παραγγειλει και αναμενω ενα MHL USB to HDMI Adapter για να συνδεσω το κινητακι με την tv μου θα ενημερωσω και για αυτο οταν με το καλο παραλαβω :D” επανερχομαι λοιπον μιας και εφτασε στα χερια μου το ανταπτορακι μαζι με ενα ποντικι bt που ειχα παραγγειλει συγκεκριμενα παρηγγειλα τα εξης: - ebay.com/itm/190947774006 - ebay.com/itm/121219091321 σκοπος ηταν να συνδεεται το Mi2S με την (οχι και τοσο εξυπνη) tv μου και παραλληλα να μπορω να του δουλευω απο αποσταση …
-
Παράθεση από creativ7: “Ένα MiPad παρακαλώ.” και ενα για μενα παρακαλω!
-
mi2s παραγγελεια
Μήνυμαμε ποια δικαιολογια ανοιξες dispute (και την ανηγαγες και σε claim) στο paypal? επειδη απλως αλλαξες γνωμη? ελπιζω να καταλαβαινεις οτι ακομη και να μη σου ακυρωσουν την παραγγελια εχουν 100% το δικιο με το μερος τους καλα ξεμπερδεματα
-
mi2s παραγγελεια
Μήνυμα1ον αυτο που ειπε ο pRomptER σχετικα με το καταστημα και 2ον οτι το παρηγγειλες με DHL οποτε πολυ πιθανον να περασει τελωνειο, οποτε υπολογιζε να πληρωσεις εξτρα €€ οταν φτασει Ελλαδα
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από salazar: “Η ποιοτητα ηχου πως ειναι??Ακουγεται δυνατα και καθαρα??” πολυ δυνατα, πεντακαθαρα, εξαιρετικη ποιοτητα ηχου (εχω την πρωτη version)
-
Mi2s τουβλο
ΜήνυμαΜακρι απλως να ηταν θεμα μπαταριας, οποτε αγοραζες μια καινουρια και λυνοταν το προβλημα σου... αλλα οπως φαινεται τελικα δε θα το αποφυγεις το service
-
Mi2s τουβλο
Μήνυμαpm εληφθη! τωρα περιμενω και το τουβλο για να τελειωνω με τα μερεμετια!!
-
Πως μοιάζει το MIUI σας ?
Danielk - - Themes Store
Μήνυμααλλαξα σημερα την εικονα της lockscreen με το πανεμορφο wallpaper του Flyme OS που χρησιμοποιειται στις συσκευες της Meizu Δειχνει εκπληκτικα λιτο και ομορφο στην οθονη του Mi2S! Screenshot_2014-01-02-18-06-46.png
-
Mi2s τουβλο
ΜήνυμαΠαράθεση από devl82: “ Οποτε τι απλο μπορω να κανω οεο?” μπορεις να μου το χαρισεις ως τουβλο γιατι εχω να κανω κατι μερεμετια στο σπιτι Σε ποια περιοχη βρισκεσαι? θα μπορουσαμε ισως να βρεθουμε να δοκιμασεις τη δικη μου μπαταρια οποτε να ξερεις αν ειναι απο αυτο
-
ωραια ιδεα MIUI_ART, χρησιμο θεμα που θα βοηθησει αρκετους σε μελλοντικες τους αγορες ξεκιναω λοιπον πρωτος! δευτερος (με προλαβε ο nicolassp) Επωνυμία της επιχείρησης : MeriMobiles Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : merimobiles.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi2S 16GB Ημερομηνία αγοράς : 06/08/2013 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 αριστα! Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : περιπου ενα μηνα Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν το χρεια…
-
Παράθεση από nicolassp: “ακομα και με το περασμα αλλης ρομ Χρονια Πολλα ευχομαι” πως καταφερες και περασες αλλη ρομ σε μια συσκευη που πρακτικα δε γνωριζεις ποια ειναι? του περασες μια miui για το hongmi και δουλεψε?? και με ποιον τροπο? μεσω recovery?? συγνωμη αν ρωταω πολλα, δεν εχω αντιρηση με τα λεγομενα σου απλα αυτο μου φαινεται λιγο περιεργο.... επισης μην πεσεις σε αυτο το τριπακι Παράθεση από nicolassp: “Το θεμα ειναι οτι την πατησαν αρκετοι και ο εν λογω seller τους εχει στην αναμονη γ…
-
αυτα που παραθετεις δεν αποδεικνυουν οτι ειναι fake η συσκευη ο μονος 100% σιγουρος τροπος ειναι να δεις αν εχει Mi-Recovery ή καποιου αλλου τυπου recovery ισα ισα αποτην αναλυση της οθονης και τη ραμ με την πρωτη ματια φαινεται οτι ειναι γνησιο δες εδω αντιστοιχα screenshots απο ενα fake Hongmi xiaomi.eu/community/threads/re…hongmi.22981/#post-190472
-
Συναντηση μελων miui.gr!
Danielk - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣκεφτηκα λοιπον αφου τα λεμε ωραια εδω μεσα στο φορουμ, γιατι οχι να μη γνωριστουμε και απο κοντα? Τι θα λεγατε για μια συναντηση, καφεδακι, κουβεντουλα ολων των miuiers του φορουμ? Ειδικα αυτες τις ημερες των γιορτων ολοι πιστευω εχουμε λιγο παραπανω ελευθερο χρονο! Ξεκιναω λοιπον μια ατυπη λιστα συμμετοχων για την περιοχη της Αθηνας (οπου προσωπικα διαμενω) 1. Danielk
-
σιδεροκεφαλος!
-
Ems
Danielk - - Ο καφενές μας
Μήνυμαμε το courier των ελτα (πορτα-πορτα)