Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-129 από 129.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Danielk - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΔε νομίζω ότι ήταν δουλεμένο το δικό μου, απλώς εγκατέστησαν τα Gapps. Οι πρώτες εντυπώσεις μου από το τηλέφωνο είναι άριστες! Άψογο, δεν κολλάει πουθενά, τα 2gb ram πραγματικά κάνουν τεράστια διαφορά σε καθημερινή χρήση. Κάμερα πολύ καλή, μπαταρία εύκολα μια μέρα με αρκετή χρήση! Πέρασα την τελευταία ρομ απο miuiandroid και δουλεύει ρολόι, παρήγγειλα και περιμένω και το original hands free. Σε όποιον σκέφτεται να το αποκτήσει, αξίζει μέχρι και το τελευταίο cent
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΘα πρέπει να το βάλεις χύμα μέσα στο"φάκελο" (internal storage) που έχεις στην εικόνα και μετά εγκατάσταση μέσω recovery. Αλλιώς όπως είσαι, όπου και να βρίσκεται και ότι όνομα και να έχει, εγκατάσταση μέσω του updater app Καλορίζικο!
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΜολις το παρελαβα! ηρθε τελικα με EMS και Ελτα πορτα-πορτα. ολα μια χαρα! Τελειο φαινεται, μπηκα στο recovery για να τσεκαρω τη γνησιοτητα και μπαινει στο MiRecovery 2.0.0, οποτε απο αυτο και μονο κρινω οτι ειναι γνησιο! το μονο "αρνητικο" ειναι οτι η συσκευασια ηταν ανοιγμενη (δεν ειχε την εξωτερικη ζελατινα) και το τηλεφωνο ηταν μεσα τοποθετημενο αναποδα (με το λευκο καπακι προς τα πανω)!! ειχε δουλευτει σιγουρα μιας και εχει ηδη εγκατεστημενα τα Play Store, Gmail και Superuser, οπως επισης δε…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμαναι το γνωριζω αυτο, εχω κανει παρα πολλες αγορες απο το εξωτερικο απλως ηθελα να αναφερω οτι μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση η συμπεριφορα τους και ο επαγγελματισμος τους
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΕλαβα σημερα και το tracking number μια χαρα λοιπον η αγορα απο το Merimobiles εως εδω τωρα ξεκιναει η αναμονη! edit: χμμμμ... μολις παρατηρησα το εξης.... ενω ειχα ζητησει αποστολη με Singapore post απο οτι φαινεται μου το εστειλαν με EMS! συμφωνα με αυτη τη σελιδα track-chinapost.com/ τα tracking numbers της Singapore post ξεκινουν απο R και ληγουν σε SG και τα tracking numbers της China Post EMS ξεκινουν απο E και ληγουν σε CN, οπως ακριβως και το tracking number που μου εστειλαν! πιθανον να …
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμαναι μου εστειλαν μηνυμα οτι η παραγγελια μου εσταλη, το ιδιο δειχνει και το status της παραγγελιας (shipped) απλως μου ειπαν οτι θα μου στειλουν νεο μηνυμα για να μου δωσουν το tracking number, αλλα εδω και μερικες ωρες δεν εχω λαβει καποια ενημερωση ετσι ειναι η τακτικη τους? δε θα επρεπε με την αποστολη να εχω και το tracking number?
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαράθεση από ronin13: “Πως θα τα καταφερω να εχω 160 χαρακτηρες στα SMS οταν γραφω ελληνικα, και οχι 70? Παντα το ιδιο προβλημα... :(” ελαφρως παλιο το μηνυμα αλλα θα απαντησω γιατι πιστευω θα ενδιαφερει αρκετους.... στο xda υπαρχει ολοκληρο θεμα απο τον theos0o με τροποποιημενο το αρχειο συστηματος MMS.apk ωστε να στελνει κανονικα με 160 χαρακτηρες! δειτε εδω: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591989 και εδω το λινκ για την εκδοση 5 της MIUI: forum.xda-developers.com/showp…?p=40580054&…
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμαχαιρετω την παρεα, εχω παραγγειλει απο τις 6/8 ενα Mi2S 16GB απο Merimobiles και συντομα θα μπω και εγω στο club των κατοχων! Να ευχαριστησω τους συντελεστες του φορουμ για την πολυ καλη προσπαθεια τους, οπως επισης και για το κουπονι -5% που χρησιμοποιησα και πηρα εκπτωση απο το Merimobiles! Τελος να ενημερωσω οτι στο συγκεκριμενο καταστημα το 16αρι ειναι προσωρινα σε ελλειψη, επικοινωνησαν μαζι μου μια μερα μετα την παραγγελια μου και με ενημερωσαν οτι η παραγγελια μου θα φυγει αυριο (12/8 ) ο…