Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Δυστυχώς τα iphone δεν προσφέρουν ότι πρόσφεραν πριν 10 χρόνια. Έχουν μείνει πίσω σε καινοτομίες και το μόνο αξιόλογο είναι το λογισμικό τους, η μεγάλη διάρκεια σε υποστήριξη και αναβαθμίσεις, όπως και η φωτογραφική. Η φωτογραφική του Mi8 είναι καλύτερη από του iPhone X και εφόσον η Xiaomi παρέχει αναβαθμίσεις τουλάχιστον για 2 Android versions τότε είναι μια καλή επιλογή. Άσε που το κυριότερο είναι η τιμή τους, που το ένα έχει υποδιπλάσια τιμή από το άλλο.
-
Έκανα unpair την συσκευή και μετά ξάνα pair και τώρα δείχνει ότι λειτουργεί. Αν είχα και ελληνικά στην ειδοποιήσεις των τηλεφώνων και των μηνυμάτων θα ήταν τέλεια.
-
Από Ελλάδα όχι απ' όσο ξέρω. Θα το ψάξω σε κανένα αγγλικό forum. Αλλά λες αν περάσω την εφαρμογή σου σε ένα android tablet που έχω να φτιάξει?
-
Είμαι κάτοχος ενός miband 2 και το χρησιμοποιώ με iPhone. Το έχω εδώ και 8 μήνες περίπου και λειτουργούσε άψογα, μέχρι το τελευταίο firmware update που έκανε εχθές. Από τότε χάνει συνέχεια την σύνδεση με τι κινητό και φυσικά δεν έρχεται καμία ειδοποίηση. Βλέπω ότι αναφέρεστε σε ελληνική έκδοση (που διορθώνει και το πρόβλημα των ελληνικών στην αναγνώριση κλήσεων), αυτό έχει να κάνει με την εφαρμογή για android? Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα?
-
Αγορά Mi5
ΜήνυμαΤο One + 3 δεν με "ψήνει". Είναι 5,5'' και δεν μου αρέσει ούτε σχεδιαστικά ούτε και το λειτουργικό που χρησιμοποιεί. Θα προτιμούσα να πάρω το Mi5 Pro ή να δω πόσο θα έχει το Mi5S και να προχωρήσω ανάλογα.
-
Αγορά Mi5
Μήνυμα@pavlidisc Το Redmi 3 Pro το σκεφτόμουν γιατί όπως λες είναι μια αξιόλογη συσκευή με χαμηλότερο κόστος που θα με βάλει στα android. Αλλά δεν θέλω να το πάρω και σε 1 χρόνο να θέλω να το αλλάξω. Γι αυτό λέω να πάω απ ευθείας στο Mi5 που μου αρέσει πολύ όπως το βλέπω. @nick_l Το ξέρω ότι έχει τουλάχιστον άλλα 2 χρόνια το 5S, αλλά έχει φάει κάτι σφαλιάρες και λέω να το δώσω στην φίλη μου και να ξεφορτωθεί και εκείνη το 4άρι.
-
Αγορά Mi5
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Όταν λές οτι πάλιωσε;;; 5s ας πούμε; Από εποχή 3G, χρήστης iPhone. Έχω περάσει από όλα. 3G-3Gs-4-4S-5-5S-6-6 plus-6s plus...χωρίς ενδιάμεσες διακοπές... Για τους λόγους που όλοι μπορούν να καταλάβουν χωρίς να χρειάζεται να πώ τίποτα...ήρθε η "κακιά η ώρα" και δεν μπορώ πλέον να την ακολουθήσω την Apple. Πάμε παρακάτω... Αυτό που θέλω να σου πώ είναι οτι το Mi5 θα σε καλύψει 1000%! Ακόμα και εάν προέρχεσαι απο 6s plus! Δεν έχω Mi5...έχω ένα πολύ κατώτερο...το Redmi Note 3…
-
Αγορά Mi5
ΜήνυμαΈχω διαβάσει αρκετά review και παρουσιάσεις του, αλλά θέλω και την γνώμη χρηστών που κάνουν καθημερινή χρήση. Μιας που έχεις το Mi5 3Gb/64GB πες μου την εμπειρία σου από την πλάτη του κινητού. Είναι τόσο εύθραυστη όσο γράφουν σε κάποια forum?
-
Αγορά Mi5
ΜήνυμαΕσύ έχεις το Mi5Pro? Τα 400€ είναι ταβάνι και πάλι πολλά μου φαίνονται, γι αυτό κοιτάω και προς το 3Gb/64Gb.
-
Αγορά Mi5
ΜήνυμαΚαλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Είμαι νέος στο forum . Παρακολουθώ από μακριά τα τεκτενόμενα της Xiaomi και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις εταιρίες που με ενθουσιάζουν με τις συσκευές τους. Παρόλο που τελευταία βγάζουν πολλές παραλλαγές στις συσκευές χωρίς σημαντικές αλλαγές. Στο δια ταύτα, το iPhone πάλιωσε και ψάχνομαι για αλλαγή, αλλά επειδή δεν θέλω να δώσω 700+ για να πάρω νεότερο apple λέω να πάω στο Mi5 που είναι και στις 5,15''. Για πείτε μου εντυπώσεις όσοι το έχετε, πώς είναι από άπο…