Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-187 από 187.

• καταλαβα.. θα αλλάξω ρ να δω τι θα γίνει..

• θα περιμενω και σημερα να βγαλουν την καινουρια dev να την βαλω πανω με καθαρη εγκατασταση να δω πως θα πει... το sleep mode το ρυθμιζεις απο καπου?

• Κατάλαβα .. να σε ρωτήσω.. για δες στη φώτο που ανέβασα τώρα εκεί που λέει warning .. τι είναι;

• Nasdriver αυτά που τα είδες.. γιατί κι εγώ δεν τα ξέρω πολύ καλά.. =============== Ιαν 13th 2017, 1:09pm =============== μα έτσι κι αλλιώς δε χρησιμοποιώ πολύ δεδομένα.. οπότε δε θα έχει πιστεύω διάφορα.. δηλαδή το 75% είναι φυσιολογικό; Γιατί έχω δει σε πολλούς ότι είναι στο 4%.. γενικά κάνω νορμάλ χρήση του κινητού..

• την τελευταία xtvr 1_7.1.5.. έχω ρωτήσει πολλούς χρήστες και μου λένε ότι το gsm είναι γύρο στο 4% ... Εμένα τώρα είναι στο 75% ..

• με τη stable μπορεί να έπεφτε και 15% η μπαταρία στο βράδυ.... Σήμερα πρώτη μέρα με dev σε έξι ώρες μου έπεσε 4% και μόλις τα άνοιξα μπήκα στη χρήση μπαταρίας και είχε ανέβει το gsm στο 75% .. θα βάλω και τα προγράμματα να δω ... =============== Ιαν 13th 2017, 10:48am =============== MΟυ έβγαλε ένα ερορ στο τεστ.. και στο sleep mode.. =============== Ιαν 13th 2017, 11:02am =============== δειτε =============== Ιαν 13th 2017, 11:18am =============== Κι αυτό

• Καλησπέρα σας! Είμαι νέος χρήστης του redmi pro. Έχω πρόβλημαε την αναμονή gsm. Δενου πέφτει κάτω από 50℅ε αποτέλεσμα να τρώει συνεχώς μπαταρία αυτό.. οπότε μπαταρία δεν κρατάει... Είχα βάλει την τελευταία stable και τώρα έχω την τελευταία developer και έχω παλι αυτό το πρόβλημα.. μήπως ξέρει κανείς κάτι;