δεν ξέρω ρε παιδιά.... Εμένα μου φαίνεται λίγο με τόσο μεγάλη μπαταρία... Επίσης οι εφαρμογές δεν μου καίνε τπτ.. μόνο 8%... Και ίδια στο gsam γράφει 2%.. δεν ξέρω τι γίνεται.. εσάς έτσι είναι;
ναι ετσι πιστευω.. βεβαια λεω να περασω την stable τωρα.. =============== Ιαν 27th 2017, 11:01am =============== παιδια συγγνώμη πάλι που ξαναφερνω το θέμα.. χτες έβαλα την ελληνική 7.1.19 dev με καθαρή εγκατάσταση.. το κινητό μπαίνει σε deep sleep όπως δείχνουν οι εφαρμογές gsam και spy... Όμως.. όταν το λειτουργώ πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία χωρίς να τρέχω πολλά προγράμματα... =============== Ιαν 27th 2017, 11:03am =============== και εδω
Αυτό το ταυτόχρονα δεν καταλαβαίνω.. εγώ τώρα αν στην προτίμηση internet βάλω τι σιμ δύο έχει έχω αυτόματα 4g.. αν πάλι επιλέξω τη σιμ ένα για ιντερνέτ.. πάλι αυτόματα έχω 4g .. τι άλλο δλδ παραπάνω από αυτό;
πως θα το βρω αυτό;; Εμενα μόνο τα σήματα μου δείχνει.. κοι με απλά λόγια.. οποία σιμ επιλέξω για ιντερνέτ.. είναι αυτόματα από μόνη της στην επιλογή 4g..
θα με τρελάνεις... Στην πρώτη φωτό είμαι με wind οπου είναι στη δύο σιμ.. δλδ το δεξιό σημα..και στη δεύτερη με cosmote.. δλδ το αριστερό σήμα.. =============== Ιαν 26th 2017, 2:53am =============== Ωραία κατάλαβα.