Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
Ρε παιδιά ανάθεμα αν έχω καταλάβει πως αναβαθμίζεις Ρομ .....ποιος μπορεί να το κάνει για μένα ;;;;;είμαι ασχετος;!!!! Έχω το REDMI NOTE 4G και έχω αρκετά προβλήματα Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβληματα
ΜήνυμαΤι εγινε;;;; ολοι λειπετε;;;; ποιος θα με σωσει;;;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβληματα
ΜήνυμαΠιστευω οτι Ξέρει γιατι κανει χρόνια εισαγωγες απεξω και σκαλιζει αρκετα πραγματα... Απλα ειναι πολυ μακριά μου και πηγμενος... Αυτος εχει το mi4 και ενα meizu4 σφαιρατα. Απλα δεν φτανω οικονομικα μεχρι εκει... Μπορω να το παω σε καποιον κοντα στον Κολωνό η Περιστέρι που να ειναι γνωστης;;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβληματα
ΜήνυμαΧαχαχαχαχα αξιος ο αυτοκρινομενος!!! Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβληματα
ΜήνυμαΤην 5.1.0 development εχω Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβληματα
ΜήνυμαΤην εγκαταατησε φιλος που ξερει απο αυτα... Εγω ειμαι ασχετος... Τωρα ευχαριστως να τη φερω σε οποιν μπορει να τη δει μηπως όντως εχουμε κανει πατατεν Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβληματα
ΜήνυμαΕιμαι σκασμενος Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβληματα
ΜήνυμαΔεν έχει δονηση απο αρχης ειχε κατεστραμενη ςντι, μου εδειχνε οτι ειχε αποθηκευμενες φωτο και οταν εβγαλα την καρτα να κανω νεο φορματ και να την ξαναβαλω δεν είχε μεσα τιποτα Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβληματα
ΜήνυμαΔεν εχω ταλαιπωρηθει απο αλλη συσκευη τοσο Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβληματα
ΜήνυμαΑυτη εχω απο την αρχη Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβληματα
ΜήνυμαΘελω να κανω καποιες ερωτησεις σε καποιο γνωστη με xiaomi γιατι εχω τρελαθει. Εχω το note. Ενω δεν εχω κατεβασει πολλες εφαρμογες ολο μου λεει οτι δεν εχει χωρο. Εχει 8 γιγα και 32 σε καρτα... Και η καρτα ειναι αδεια... Προσπαθώ να μεταφερω τις εφαρμογές του στην καρτα μου δείχνει οτι εκεί τις εχει και οταν βγαλω την καρτα μονο οι φωτο λείπουν... Ποιος θα με σωσει;; Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk