Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 289.

• Πήγα να κάνω update το Magisk στην τελευταία έκδοση. Πρώτα έκανα update τον Manager. Με το που τον έκανα update, μου έβγαζε κάτι για "this version is unsupported, phone is used as if no Magisk is installed" ή κάπως έτσι. Κάνω update το Magisk στην τελευταία έκδοση (με direct install), κάνω reboot και το κινητό μπαίνει σε fastboot. Και κολλάει εκεί. Δεν μπορώ να το κλείσω. Ξανανοίγει αμέσως σε fastboot. Δεν μπορώ να μπω TWRP. Πατάω Volume+ & Power, αλλά πάλι μπαίνει σε fastboot. Στον Device Manag…

• Redmi note 10 pro

Aurumnus - - RedMi Note 10 Pro (Sweet)

Μήνυμα

Παράθεση από tasvar: “Παράθεση από Aurumnus: “Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω το Backup (του παλιού τηλεφώνου) από τα MIUI Apps (Dialer και Messages) στα (σιχαμένα) Google Apps (Dialer και Messages) του Redmi Note 10 Pro; Α ρε XΙΑΟΜΙ με αυτές τις άπειρες ώρες αναμονής για ξεκλείδωμα. ” Δεν έχεις ενεργό το συγχρονισμό με τον google account? Αλλιώς από τον mi account αν έχεις ενεργό. Δεν ξέρω αν το κάνει και το mi mover από το play store. Δοκίμασε το. ” Τώρα είδα το μήνυμα σου. Δεν είναι δικό μ…

• Redmi note 10 pro

Μήνυμα

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω το Backup (του παλιού τηλεφώνου) από τα MIUI Apps (Dialer και Messages) στα (σιχαμένα) Google Apps (Dialer και Messages) του Redmi Note 10 Pro; Α ρε XΙΑΟΜΙ με αυτές τις άπειρες ώρες αναμονής για ξεκλείδωμα.

• Redmi note 10 pro

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Aurumnus: “Η V13.0.10.0.SKFEUXM σύμφωνα με εδώ (xiaomi-miui.gr/miui-13-public-stable-global-eea-roms/) είναι pilot, οπότε λέω να την παραλείψω. ” Συνήθως 2-3 μέρες μετά την εμφάνιση της Pilot ακολουθεί και η κανονική έκδοση της ROM που είναι διαθέσιμη σε όλους.Οι πίνακες ενημερώνονται 2 φορές την ημέρα, οπότε μπορεί ακόμη και σήμερα να αλλάξουν τα δεδομένα και να έχουμε νέες ROM. ” ΟΚ. Μήπως περιμένω τότε. Η SKFEUXM έχει τον dialer της Google και η SKFΜΙXM το…

• Redmi note 10 pro

Μήνυμα

Η V13.0.10.0.SKFEUXM σύμφωνα με εδώ (xiaomi-miui.gr/miui-13-public-stable-global-eea-roms/) είναι pilot, οπότε λέω να την παραλείψω. Το κινητό έχει την 12.5.6.0 (RKFEUXM). Σε ποια επίσημη έκδοση προτείνετε να το αναβαθμίσω; (Με το συγκεκριμένο δεν θα μπλέξω με ξεκλειδώματα και σκαλίσματα,δεν υπάρχει χρόνος αυτήτην στιγμή για αυτά) EDIT: Βλέπω ότι της κοινότητας είναι η xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote10Pro_V13.0.8.0.SKFMIXM_v13-12-fastboot.zip. Οπότε σκέφτομαι να βάλω την Official 13.0.8.0. Να περ…

• Redmi note 10 pro

Μήνυμα

Έχει βάλει κάποιος την V13.0.10.0.SKFEUXM, να μας πει εντυπώσεις; Έχει κολλήματα ή κάποια θέματα; Επειδή το κινητό δεν είναι για εμένα, μην το αναβαθμίσω και μετά αρχίσουν τυχόν παρατράγουδα. Δεν το κατέχει και το άθλημα ο χρήστης του κινητού. Κάτι άλλο, η επίσημη ROM έχει την εφαρμογή «Επαφές» της Google και όχι της MIUI; Ψάχνω τόση ώρα να βρω πως θα περάσω το vcf αρχείο και άκρη δεν έχω βρει. EDIT: Οκ, το βρήκα τελικά.

• Redmi note 10 pro

Μήνυμα

Πήρα το Redmi Note 10 Pro 8/128 (M2101K6G) από Ελλάδα. Αυτό είναι με NFC και 108MP κάμερα, σωστά; Τουλάχιστον έτσι μου είπαν στο κατάστημα. Στο κουτί από έξω δεν το διευκρινίζει αυτό (δεν το έχω ανοίξει ακόμα). Ο κωδικός M2101K6G πάντως, με μια αναζήτηση στο GSMARENA αυτό επιβεβαιώνει. Ρωτάω για σιγουριά, γιατί η αγορά ήταν να γίνει από εξωτερικό και τελικά τελευταία στιγμή έγινε από Ελλάδα, και είδα ότι πουλάνε και έκδοση με 64MP και χωρίς NFC, και όταν το αγόρασα δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτός ο …

• Παράθεση από jerry007: “Καλημέρα, Περιμένω ένα δέμα από Ρωσία με EMS το οποίο έχει κολλήσει στο τελωνείο εδώ και δύο μήνες και δεν έχω καμία ενημέρωση. Το πακέτο είναι κομμάτι μεγαλύτερης παραγγελίας που έχω ήδη λάβει τα υπόλοιπα δέματα τα οποία πέρασαν κανονικά, πλήρωσα τους απαραίτητους δασμούς και τα παρέλαβα. Είναι δηλωμένο με την πραγματική αξία όχι με χαμηλότερη τιμή. 5/7/22 07:15 - Άφιξη σε ΚΔΑ (EMS), ΚΔΑ (EMS) 5/13/22 07:23 - Άφιξη σε Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.), Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) Έχ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Aurumnus: “Αφαιρέθηκαν όλα τα links για τα debloated Windows? ” Από ότι φαίνεται έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τους Server στο AndroidFileHost. Εάν κάποιο από τα μέλη μας έχει κρατήσει τα αρχεία της συγκεκριμένης έκδοσης ίσως μπορεί να μας τα δώσει ώστε να τα ανεβάσουμε εκ νέου σε νέα Links ” Κάτι άλλο...η συγκεκριμένη είναι η τελευταία debloated έκδοση των Windows που βγήκε από την κοινότητα;

• Αφαιρέθηκαν όλα τα links για τα debloated Windows?

• Παράθεση από MIUI_ART: “@Aurumnus Μήπως κανείς λάθος στην συσκευή που αναφέρεις (Ωραία, γιατί σκεφτόμουν να πάρω από εκεί το Redmi Note 3 Pro 8/128.)??? ” Fixed. Παράθεση από Aurumnus: “Ωραία, γιατί σκεφτόμουν να πάρω από εκεί το Redmi Note 3 Pro 8/128 Redmi Note 10 Pro 8/128. ”

• Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό... ” Παράθεση από georgex72: “Πήρα smartphone πέρυσι από το goboo... όλα μια χαρά, δέχεται και πληρωμή με PayPal. Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk ” Ωραία, γιατί σκεφτόμουν να πάρω από εκεί το Redmi Note 3 Pro 8/128 Redmi Note 10 Pro 8/128. Το έχει πιο φθηνά από οπουδήποτε αλλού, έρχεται και από Ισπανία, οπότε θα το παραλάβω πολύ γρήγορα. Και προβληματιζόμουν για πιθανή απάτη, γιατί φαίνεται too good to be true το όλο πακέτο.

• Το Goboo.com είναι αξιόπιστο; Έχει αγοράσει κάποιος από εκεί;

• Το Mi 9 Lite τι data transfer speed έχει από το κινητό στο laptop και αντίστροφα (σύνδεση με καλώδιο); Τα πιάνει τα 5Gbps; Η μόνη πληροφορία που βρήκα είναι το παρακάτω, όπου αναφέρει ότι παρόλο που το βύσμα είναι type C, η έκδοση USB είναι 2.0 (άρα Data/Sync Speed Up to 480M/bps). Xiaomi Mi 9 Lite - Specifications Ψάχνω για νέο καλώδιο γιατί το μαμίσιο τα έφτυσε. Και αναρωτιέμαι να δώσω 1€ για USB 2.0 ή να σκάσω κάνα 10€ και να πάρω ένα καλό με 5Gbps data transfer speed. Ξέρει κάποιος να απαντή…

• Καλησπέρα. Αγορά του X3 PRO (8/256) από Banggood στα 206€ ή από Amazon Ισπανίας στα 212€;

• Παράθεση από NasDriver: “Καλοδούλευτο και πάλι...και μάλλον θα χρειαστείς μπαταρία αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις και άλλο...ψαξε για nohon από Κίνα ” ΟΚ, θα το κοιτάξω. Δεν έχω σκοπό να το αποχωριστώ για την ώρα. Ελπίζω το τηλέφωνο να αντέξει για πολύ καιρό ακόμα.

• Μεγάλο Πρόβλημα με Redmi 4X

Aurumnus - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

ΟΚ, άνοιξε. Α ρε @NasDriver, πόσες φορές με έχεις βοηθήσει με τα XIAOMI! Χίλια ευχαριστώ!

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αυτό ακριβώς, όταν αδειάζει τελείως η μπαταρία κάνει το led έτσι...αν δεν διορθωθεί και μετά την φόρτιση...θέλει τεχνικό καθώς πάμε σε πρόβλημα hardware ίσως και νεκρή μπαταρία... ” ΟΚ, θα το δοκιμάσω. EDIT 1: Μετά από 2 λεπτά σε φορτιστή το λαμπάκι έγινε κόκκινο και τώρα δείχνει 0% μπαταρία. EDIT 2: 1%! Μακάρι να είναι μόνο αυτό και να ξανανοίξει!

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε να το αφήσεις μερικές ώρες πάνω σε φορτιστή τοίχου να φορτίσει καλά... ” Μα δεν φαίνεται να φορτίζει όταν το βάζω σε φορτιστή τοίχου.. Απλά αναβοσβήνει συνεχόμενα το άσπρο LED.