Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 289.
-
Παράθεση από lorys1810: “Καλησπέρα αφού τελικά έμαθα τι παίζεται με τις Ρομ έβαλα μια της xiaomi.eu 20.8.27 unofficial όλα καλά βέβαια με τη Ρομ αλλά έχω ένα προβλημα όταν το συνδέω με το υπολογιστή δεν μου βγάζει τις επιλογές όπως ( φόρτιση μόνο.μεταφορα αρχειων η μεταφορά φωτογραφιών) τι μπορώ να κάνω? υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να το κάνω αυτο Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πρέπει να είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης ROM. Γράψε και στο thread της συγκεκριμένης u…
-
Παράθεση από NasDriver: “Οι drivers είναι ίδιοι για όλες τις ρομ - συσκευές ανεξαρτήτως κατασκευαστή...το πιο πιθανό είναι να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή σου Τι windows έχεις ? Με τι επεξεργαστή ? ” Το δοκίμασα σε 2 Desktop και σε 2 Laptop. Με την τελευταία έκδοση της συγκεκριμένης Custom ROM, το "File Transfer" δεν λειτουργεί, μόνο το "Transfer Photos (PTP)". Με την αμέσως προηγούμενη έκδοση, λειτουργεί κανονικά και στα 4 μηχανήματα. Έκανα αμέτρητες δοκιμές. Έκανα τόσα συνεχή φλασ…
-
Τους έχω βάλει τους Qualcomm Drivers. EDIT: Μάλλον είναι θέμα της Custom ROM, γιατί με την αμέσως προηγούμενη που ξαναέβαλα λειτουργεί κανονικά.
-
Στο Redmi 4X, προσπαθώντας να κάνω όσα γράφει ο οδηγός, δεν εμφανίζεται η επιλογή "MTP Device". Μόνο αυτό: 56pbLZF.jpg Και δεν εμφανίζεται το phone storage. Όσες φορές και να επιλέξω το "File Transfer". Έχω βάλει και drivers από το πρόγραμμα εδώ: Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Στο Computer Manager εμφανίζεται κανονικά το τηλέφωνο. EBgQydJ.jpg Το "Tranfer Photos (PTP)" όμως δουλεύει κανονικά. MIJogfc.jpg
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Aurumnus - - Recoveries
ΜήνυμαΝαι μπήκα τελικά με πολύ προσπάθεια, γι'αυτό και τα έσβησα. Το συγκεκριμένο πρόβλημα λύθηκε τελικά με αναβάθμιση του TWRP σε 3.4.0-0
-
Aurumnus - - Recoveries
ΜήνυμαΟκ, έκανα μέχρι το 4 και μου έβγαλε αυτό RTaiJJJ.jpg Γράφει "done" αλλά έχει και πολλά "fail" και "unable". Αυτό σημαίνει ότι η εργασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς ή υπάρχει πρόβλημα;
-
Aurumnus - - Recoveries
ΜήνυμαΟκ, θα δοκιμάσω μόνο format data όταν πάω σπίτι.
-
Aurumnus - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πολύ πιθανό να θέλει πρώτα αυτό ---> format data και μετά install την custom rom ” Όταν εγκατέστησα την Custom ROM, έκανα πρώτα WIPE όλα εκτός από Internal Storage. Να ξανακάνω τώρα πάλι WIPE;
-
Aurumnus - - Recoveries
ΜήνυμαΈβαλα μία Custom ROM στο Redmi 4X. Όλα καλά. Αλλά έχω ένα πρόβλημα με το TWRP. Δεν μπορώ να δω το storage του τηλεφώνου. To πρώτο μενού όταν μπαίνω στο TWRP Jn7Jrus.jpg Το αμέσως μετά isFRCFd.jpg Όταν πατάω Install 334o3kB.jpg uNS2P1i.jpg RjmZTHh.jpg Αν συνδέσω USB Stick μέσω OTG, το βλέπει κανονικά και μπορώ να μπω σε αυτό. Τα ίδια όταν πάω και στον File Manager. Ποιο είναι το πρόβλημα; Τι μπορώ να κάνω;
-
Εγκατέστησα την τελευταία έκδοση της παρακάτω ROM (MIUI 12 με ANDROID 10): forum.xda-developers.com/xiaom…-redmi-4x-ported-t4106801 Το Fingerprint λένε ότι δεν λειτουργεί (για όποιον τον ενδιαφέρει αυτό το χαρακτηριστικό). Γενικά φαίνεται OK. Ψάχνω τώρα να βάλω GCam. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να μάθει κάτι άλλο, μου λέει.