Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 221.

• RE:

kalosdios - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από nikostrex: “Παράθεση από kalosdios: “πιστευω οτι δεν αξιζει καμια εκτος απο την oppo.εχω παθει πλακα.μηπος παιζει ρολο και ο χωρος αποθηκευσηςνα το βαλω στην μνημη της συσκευης για την θολουρα?τελικα ειναι θεμα λογισμικου οπως με ειπαν η καμερας? ” Έχεις marshmallow rom? Αν ναι. Ποιο πάνω έχω δώσει ένα link λένε ότι δουλεύει.. Αυτό όμως δεν το γνωρίζω να σου πω γιατί είμαι με lollipop και δεν με βλέπω να κάνω αναβάθμιση σε marsh.. Έτσι και αλλιώς το κινητό από μονο του εχει αναβάθμι…

• σε ποσους μηνες πιστευεις?γιατι ο φιλος μου δεν ξερει καθολου αγγλικα.

• πιστευω οτι δεν αξιζει καμια εκτος απο την oppo.εχω παθει πλακα.μηπος παιζει ρολο και ο χωρος αποθηκευσηςνα το βαλω στην μνημη της συσκευης για την θολουρα?τελικα ειναι θεμα λογισμικου οπως με ειπαν η καμερας?

• redmi note 4 rom?

kalosdios - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

καλησπερα.θελει φιλος να παρει το redmi note 4 δεν θελει να βαλει την ελληνική απλα να εχει ελληνικα και playstore και ota.με τι ρομ να το ζητησουμε?

• Ναι το ξέρω έβαλα την OPPO φίλε μεγάλη βελτίωση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για την μανισια κάμερα μιλάς; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nikostrex: “Σήμερα χρησιμοποίησα την oppo και μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά έκπληκτος από της δυνατότητες της κάμερας... Εδώ σας δίνω το λινκ για κατέβασμα: Oppo.rar - Google Drive Και εδώ το βίντεο με κάποια χαρακτηριστικά :youtu.be/vG_vJgHoJIo Ακούω εντυπώσεις :D” Νικο πρέπει να βάλω και τα άλλα που έχει στον φάκελο;τα έβαλα δεν ξέρω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από nikostrex: “Σήμερα χρησιμοποίησα την oppo και μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά έκπληκτος από της δυνατότητες της κάμερας... Εδώ σας δίνω το λινκ για κατέβασμα: Oppo.rar - Google Drive Και εδώ το βίντεο με κάποια χαρακτηριστικά :youtu.be/vG_vJgHoJIo Ακούω εντυπώσεις :D” Φίλε είναι τέλεια.μπράβο.πιστεύω καλύτερη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κατάφερα έβαλα και το snapdragon camera αλλά είναι χειρότερο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αγγίξτε λέει Όχι caf f8e7819517ee060c92bb95b9643182c4.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• καλησπέρα.πως μπορώ να βάλω το snapdragon camera.εχω global dev αλλά Όταν τραβάω βίντεο θολώνει.στα settings το εχω απλά στο fhdτο πέρασα αλλά με βγάζει σφάλμα.καμία ιδέα;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “@Thracia αν χρησιμοποιήσω του "γείτονα", πάει 33 ευρώ τα 42 δευτερόλεπτα!!! @kalosdios καραμπινάτο θέμα λογισμικού....” Δηλαδή αν υπάρξει update θα διορθωθεί;να κάνω report στην xiaomi?εχω global dev. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kalosdios: “Καλημέρα.μια ερώτηση.οταν κουνατε το κινητό την ώρα που δουλεύει η κάμερα δείχνει θολά; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μα πολύ θολά λέμε σε περιβάλλον δωματιου. Το πράγμα στρώνει λίγο με κάμερα 3ου προγραμματιστή. Χτες συγκρινα βίντεο με του redmi 2 prime και το μικρό τραβούσε πολυ καλύτερα σε αντίστοιχο περιβάλλον με ενα τόνο πιο σκοτεινό. :(” Είναι θέμα λογισμικού δλδ η κάμερα hardware; Στάλθηκε από το Redmi Note 3…

• Καλημέρα.μια ερώτηση.οταν κουνατε το κινητό την ώρα που δουλεύει η κάμερα δείχνει θολά; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μηχανή φιλε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νομίζω το έχει σαν επιλογη Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• εχω το no 1 g4 πολύ καλό στα εμφανίζει όλα τα εισερχόμενα στα ελληνικά μπορείς να βάλεις αν θες κάρτα ή να το χρησιμοποιείς για να μιλάς μέσω του κινητού έχει ειδοποιήσεις και τα μηνύματα που έρχονται τα δείχνει καθαρά στα ελληνικά.πολυ καλο για τα λεφτά του

• κι εγω μέσα ειμαι

• AmazFit bt Xiaomi

kalosdios - - Amazfit

Μήνυμα

Είχα Garmin fenix2 δεν μπορώ να πω ότι ήτανε και πολύ αξιόπιστα τώρα να δούμε αυτό πως θα είναι. Πιστεύω πάντως ότι κανένα δεν είναι τόσο αξιόπιστο ακόμα και το κινητό που δοκιμάζω το runtastic και το endomondo έχω προβλήματα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• navigon.αλλά πλέον και της Google είναι τέλειο.