Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 221.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikostrex: “Παράθεση από kalosdios: “πιστευω οτι δεν αξιζει καμια εκτος απο την oppo.εχω παθει πλακα.μηπος παιζει ρολο και ο χωρος αποθηκευσηςνα το βαλω στην μνημη της συσκευης για την θολουρα?τελικα ειναι θεμα λογισμικου οπως με ειπαν η καμερας? ” Έχεις marshmallow rom? Αν ναι. Ποιο πάνω έχω δώσει ένα link λένε ότι δουλεύει.. Αυτό όμως δεν το γνωρίζω να σου πω γιατί είμαι με lollipop και δεν με βλέπω να κάνω αναβάθμιση σε marsh.. Έτσι και αλλιώς το κινητό από μονο του εχει αναβάθμι…
-
redmi note 4 rom?
Μήνυμακαλησπερα.θελει φιλος να παρει το redmi note 4 δεν θελει να βαλει την ελληνική απλα να εχει ελληνικα και playstore και ota.με τι ρομ να το ζητησουμε?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikostrex: “Σήμερα χρησιμοποίησα την oppo και μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά έκπληκτος από της δυνατότητες της κάμερας... Εδώ σας δίνω το λινκ για κατέβασμα: Oppo.rar - Google Drive Και εδώ το βίντεο με κάποια χαρακτηριστικά :youtu.be/vG_vJgHoJIo Ακούω εντυπώσεις :D” Νικο πρέπει να βάλω και τα άλλα που έχει στον φάκελο;τα έβαλα δεν ξέρω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikostrex: “Σήμερα χρησιμοποίησα την oppo και μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά έκπληκτος από της δυνατότητες της κάμερας... Εδώ σας δίνω το λινκ για κατέβασμα: Oppo.rar - Google Drive Και εδώ το βίντεο με κάποια χαρακτηριστικά :youtu.be/vG_vJgHoJIo Ακούω εντυπώσεις :D” Φίλε είναι τέλεια.μπράβο.πιστεύω καλύτερη. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “@Thracia αν χρησιμοποιήσω του "γείτονα", πάει 33 ευρώ τα 42 δευτερόλεπτα!!! @kalosdios καραμπινάτο θέμα λογισμικού....” Δηλαδή αν υπάρξει update θα διορθωθεί;να κάνω report στην xiaomi?εχω global dev. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από kalosdios: “Καλημέρα.μια ερώτηση.οταν κουνατε το κινητό την ώρα που δουλεύει η κάμερα δείχνει θολά; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μα πολύ θολά λέμε σε περιβάλλον δωματιου. Το πράγμα στρώνει λίγο με κάμερα 3ου προγραμματιστή. Χτες συγκρινα βίντεο με του redmi 2 prime και το μικρό τραβούσε πολυ καλύτερα σε αντίστοιχο περιβάλλον με ενα τόνο πιο σκοτεινό. :(” Είναι θέμα λογισμικού δλδ η κάμερα hardware; Στάλθηκε από το Redmi Note 3…
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕίχα Garmin fenix2 δεν μπορώ να πω ότι ήτανε και πολύ αξιόπιστα τώρα να δούμε αυτό πως θα είναι. Πιστεύω πάντως ότι κανένα δεν είναι τόσο αξιόπιστο ακόμα και το κινητό που δοκιμάζω το runtastic και το endomondo έχω προβλήματα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk