Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΑς δούμε και κάποια πιο ταπεινά νουμεράκια. Official stable 8.1.2.0 be30dfee1201c84b0b74ca725e9b2104.jpg Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
Παρέλαβα χθες καί εγώ το Redmi Pro μου (3/64 GB). Ηρθε με αγγλοκινέζικη ROM και είχε αρκετές κινέζικες εφαρμογές τις οποίες απεγκατέστησα χωρίς πρόβλημα. Μόλις τελείωσα το σεταρισμα με τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ και αύριο θα του βάλω και τις sims αφού τις κόψω πρώτα.Του έχω φορέσει και την original θηκούλα του . Μέχρι στιγμής το κινητό μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου. Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
-
Charger
ΜήνυμαΠαράθεση από Gkapsas: “Πραγματικα εχω απορια πως με max 0.35Α γινεται να φορτιζει γρηγορα. Δηλαδη ποση ωρα σου παιρνει περιπου; ” Ο φορτιστής σου ειναι 2Α οχι 0,35Α .
-
+1 metalergr Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 και σήμερα, metalergr Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+3 απο metalergr . Παρακαλώ προσθέστε στο πρωτο post τα ονόματα των μελών που ψηφίζουμε , ώστε να τα βρίσκουμε εύκολα. Και σαν Ελληνική κοινότητα πιστεύω οτι πρέπει να διαμαρτυρηθούμε ΕΝΤΟΝΑ για την εμφάνιση της FYROM ως Macedonia. Ντροπή !
-
+1 vote, nickname metalergr
-
+1 like και από εμένα !