Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 95.

• Προβλημα με ems

skoulikios13 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

χαχα, ευχαριστω και εσενα και ολα τα παιδια για την υποστηριξη. ετοιμαστειτε για αλλου ειδους ''πρηξιμο'' τωρα. αντε καληνυχτα

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

αυτα ειναι, πω πω ειμαι χαρουμενος και στ αληθεια μου τρεχουν τα σαλια

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

τι λες ρε φιλε? ουχουυυ!!!! ξελαφρωσα.. μεχρι την παρασκευη λες να εχει ερθει τρικαλα το αλανι?

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

παιδια μπειτε λιγο εδω Sendungsverfolgung auf der ganzen Welt και δειτε λιγο, εφτασε??? EM801727865SG

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

με ενδιαφερει γιατι αν ειναι διπλα μου και κανω refund ειναι κριμα. αμα οι αλλοι στην κινα δεν ξεσκονισαν ακομα το χαρτοκουτο, τοτε ναι.. να παρω τα λεφτα μου πισω

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

αυτοι λενε οτι ειναι στο τελωνειο εδω στην ελλαδα. τι γινεται τοσο καιρο, το πηρε κανας τελωνης για κανενα γιο του μηπως?

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

βασικα βλακεια ειπα, αυτο που παρεθεσα πιο πανω μου εστειλαν... αρα οχι καινουριο τρακινγκ??

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

πηρα στα ελτα και λενε οτι ακομα δεν εχει φυγει απο κει. σημερα συμπληρωνω 1 μηνα παραγγελιας και σημερα μετα απο αμετρητα e -mail sth merimobiles, μου λενε οτι το κινητο ξαναεγινε ship και παει στα τελωνεια της ελλαδας. προηγουμενως ειχαν παραδεχθει οτι μαλλον το κινητο ειχε κολλησει στα τελωνεια της κινας

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

Singapore Speedpost: EM801727865SG Track at official postal site Date Zipcode LocationEvent Weight Additional 20.05.2014 10:36 - Electronic notification of shipment Greece 21.05.2014 12:26 - Sorting 21.05.2014 18:02 - Arrival at Airport 21.05.2014 23:21 - Update item information 22.05.2014 09:32 - Handed over to Airline/Transporter Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε: EM801727865SG Track at official postal site Date Zipcode LocationEvent WeightAdditional 21.05.2014 10:37 Singapore O2 Arrival at international…

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

Hi Babis, I have check with the shipping company the package is currently being process at the Greek customs, you should see and update on the tracking next week or so thank you and have a nice weekend Carlo να τους πιστεψω?????

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

το refund γινεται μιλωντας με την εταιρια και το κανουν αυτοι ή το κανω στον λογαριασμο στην paypal και αναλαμβανουν αυτοι??

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

πως ειναι η διορια στα αγγλικα? χαχα. το dispute ειναι το refund που λεμε???

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

το παρηγγειλα στις 13 μαιου

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

λοιπον παιδια θελω την συμβουλη σας. μιλαω εδω και 5 μερες με το merimobiles και τους εχω πει πως εδω και ενα μηνα δεν εχει ερθει το κινητο και μου λενε οντως το κινητο φαινεται να χει κολλησει στο αεροδρομια της κινας. και μου λενε να περιμενω να μου μιλησουν και να μου στειλουν e mail απο το shippingteam της εταιριας, αλλα εδω και μερες δεν εχω λαβει κανενα νεο. μαλλον με αποφευγουν. τι προτεινετε να κανω? να παρω τα λεφτα πισω ή να επιχειρησω να τους πω με τα ιδια λεφτα να ξαναπαραγγειλω το κ…

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

εγω θελω να περασουν οι μερες και να χασω και το δικαιωμα στο refund και μετα να κλαιω τα λεφτα

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

ολοι το παιρνουν και εγω τον παιρνω...

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

πφφφφφ, λες να περιμενω αλλη μια βδομαδα και μετα να το κανω???

• Προβλημα με ems

Μήνυμα

miui art στη θεση μου τι θα εκανες??? ποτε θα εκανες refund??? επισης 2 μερες τωρα δεν ειναι και κανενας στο chat της merimobiles να μιλησω

• Νέος κάτοχος MI3!!!

Μήνυμα

συγγνωμη για τα greeklish. ξεχνιεμαι. εγω ας πουμε που παρηγγειλα με ems στις 13/5 ελεγε 6-8 εργασιμες. απο τις 22 μαιου στο στατους λεει μεχρι σημερα handover to airline. και σημερα πηρα στα ελτα και απο οτι κοιταξαν, μου ειπαν οτι κατα πασα πιθανοτητα το κινητο δεν εχει φυγει ακομα απο το εξωτερικο...

• Νέος κάτοχος MI3!!!

Μήνυμα

pos ginetai re paidia o allos na paraggeilei kai se 15 meres na tou rxetai kgo pou parhggeila 13\5 , na mhn exei erthei akoma??? na kanw refund???