Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 75.
-
δεν εχω λογια παιδια!!! να πω πως σε χρονο dt με το που ανεφερα το προβλημα ο @derveni ηρθε σε επικοινωνια μαζι μου και με εστειλε στα πολυ εμπειρα χερια του @thanos485.. απο hard brick σε unbrick σε 1 ωρα μετα την αναφορα μου στις 10 το βραδυ.. οτι και να πω Χρηστο και Θανο θα ειναι πολυ λιγο Χιλια ευχαριστω σε εσας καθως και σε ολα τα παιδια στο forum που παντα η βοηθεια τους ειναι αμμεση και ναι Χρηστο η Λαρισα γαζωνει πρεπει να πουμε στην xiaomi να ετοιμαζει service center στην πολη μας
-
λιγο την βοηθεια σας ρε παιδια..πηγα να περασω global stable με mi flash σε ενα rn3 pro 2/16 για να το εοιμασω για ενα φιλο..ειχε ερθει με πειραγμενη ρομ..ακολουθω τον οδηγο οπως παντα αλλα μου βγαζει success στα 2 δευτερα..αιντε λεω κι εγω πλακα κανει? μην τα πολυλογω απο εκεινη την ωρα δεν μπορω να μπω πουθενα κι εχω κοκκινο λεντακι να αναβοσβηνει οταν συνδεομαι σε πριζα η usb διαβασα τα προηγουμενα αλλα η διαφορα ειναι οτι εχει κολλησει και το βλεπει σαν 900ε και δεν το βλεπει για να ξαναφλασ…
-
παιδια το link για mi4 δεν δουλεύει
-
δοκιμαζω κι εγω..
-
οσο το δουλευω βλέπω να πηγαίνει πιο σφαίρα απο ποτε!!! αυτο που με ενδιαφέρει εμενα πιο πολύ ομως ειναι η αυτονομία.θα δειξει. την καλύτερή αυτονομία ως τωρα σε όσες ρομ δοκιμασα την ειχα με την πρωτη stable του @gkalen στο rn3 pro.
-
απο το απόγευμα περασα κι εγω την XTRV Beta stable του @gkalen.αυτα που μου εκανε ειναι: 1.δεν λειτουργουσε καθολου το δακτυλικο απωτυπωμα.τα διεγραψα τα παλιά απωτυπωματα εβαλα καινούρια κομπλε 10 στα 10. 2.δεν δουλευε το facebook.απεγκατασταση-εγκατασταση κομπλε. 3.το superuser δεν δουλεψε με την πρωτη.μπηκα twrp install superuser επανεκκίνηση κομπλε τωρα ολα φαινονται οκ παντως με την προηγουμενη του gkalen την 8.0.4 ειχα θεματα κυριως με τον αισθητηρα στο τηλεφωνο και το πορτοκαλι που βγαζει…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕιμαστε σίγουροι οτι ειναι πρόβλημα δικό τους? να πω πως σημερα μετα απο 5 μερες κι αμετρητες προσπάθειες ξεκλειδωσα το redmi 3s που προσπαθουσα. να πω στα γρήγορα πως δοκιμασα τελικα σε laptop φιλου με 7αρια παλι τα ίδια στην αρχη. να πω πως ειχα προβλημα να μπω και σε edl πλεον κι ενω την πρωτη φορα ειχα μπει και ειχα περασει την china dev. σε καποθα φαση εβαλα το κινητο σε recovery το συνδεσα στα 7αρια και εκανε μονι του εγκατασταση driver.λ εω δεν γαμ.. μθα τελευταια unlock και 100% με την μ…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαστειλε μου pm τηλ. να σε παρω αν θες
-
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Παράθεση από aelarav: “2 redmi 3s με 5 διαφορετικούς λογαριασμους με 3 υπολογιστες(windows10 ολοι) 3 μερες τωρα 1000 προσπάθειες..θα κλάψω στο τέλος ” @derveni και @thanos485 προσφέρονται να βοηθήσουν είσαι από Λάρισα σωστά ” χαχα φαίνεται απο το nickname έτσι? ναι ρε παιδιά απο Λαρισα ειμαι αλλα λογικα ειναι θεμα server.εχω ξεκλειδωσει πανω απο 50 συσκευές xiaomi πρωτη φορα τετοιο κόλλημα. αν δω οτι συνεχίζεται θα σας καλεσω να κλαψουμε μαζι χαχα.. ευχαριστώ πολύ πάντως γ…
-
Μήνυμα2 redmi 3s με 5 διαφορετικούς λογαριασμους με 3 υπολογιστες(windows10 ολοι) 3 μερες τωρα 1000 προσπάθειες..θα κλάψω στο τέλος
-
Μήνυμα3 μερες τωρα σε 2 redmi 3s δεν ξεκλειδωνει με τπτ.. λογικα πρόβλημα server. αν υπάρχουνε κι άλλοι που δεν μπορούν να ξεκλειδώσουν καλό θα ήταν να το αναφέρουν για να είμαστε σίγουροι ότι είναι πρόβλημα server
-
Μήνυμαοπως ειπα και διπλα το μαρτυριο 50% συνεχιζεται και απο σημερα χ2 καθως παρελαβα ακομα 1 redmi 3s και δεν ξεκλειδωνει κι αυτο με τπτ...να ειναι προβλημα των server της xiaomi ρε παιδια τι να πω..εχω ξεκλειδωσει κι εχω περασει ελληνικη rom σε πανω απο 50 συσκευες πρωτη φορα τετοια φασαρια 2 μερες αυπνος αι στα ..
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμασιγουρα κατι παιζεται παιδια...2 μερες τωρα δεν μπορεσα να ξεκλειδωσω το redmi 3s με τπτ οπως σας εχω πει..σημερα παρελαβα ακομα ενα redmi 3s τα ιδια εκει στο 50%.. εχω δοκιμασει τα παντα νομιζω
-
Μήνυμακι εδω με το redmi 3s τα ίδια παιδιά...δεν ξεκλειδωνει με τπτ εχω φαει 2 μερες τωρα. και τωρα δεν μπορνα μπω και σε edl.. καμια ιδεα τουλάχιστον να μπω σε edl καποιος? πριν εμπαινα μεσω fastboot και adb τωρα δεν
-
Μήνυμαμια απο τα ιδια @DownUnder απο χθες προσπαθω να ξεκλειδωσω..ισως τελικα να φταινε οι server της xiaomi οπως ειπανε τα παιδια πιο πριν..αντε να δουμε
-
Μήνυμα@NasDriver android bootloader interface εμφανιζει ο υπολογιστης οταν το συνδεω σε fastboot.. φιλε @Bodai μακαρι να ειναι ετσι κι ας γινανε tα νευρα μου τσαταλια..απλα χθες ειχα 3 xiaomi στα χερια μου τα δυο τα ξεκλειδωσα οπως παντα το τριτο το redmi 3s δεν μ αφησε να κοιμηθω