Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
Οκ το χω. Ευχαριστω πολυ αδερφε να σαι καλα !!!!!!! =============== Μαι 15th 2017, 5:10am =============== Καλησπερα παιδια. Αλλαξα τον TWRP για να περασω την 7.4.27 και ολα κομπλε αλλα τωρα που θελω να περασω την 7.5.11 μου βγαζει το ιδιο προβλημα. =============== Μαι 15th 2017, 5:12am =============== Καλησπερα παιδια. Αλλαξα τον TWRP για να περασω την 7.4.27 και ολα κομπλε αλλα τωρα που θελω να περασω την 7.5.11 μου βγαζει το ιδιο προβλημα.
-
ΚΑΛΉ ΤΎΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
-
Καλησπερα, χριονια πολλα και καλες γιορτες να εχετε ολοι. Μολις περασα την 6.12.22 και δεν ειχα κανενα προβλημα μετα δεδομενα μου οπως προανεφεραν μερικοι φιλοι.
-
Τιμες τυπου σκρουτζ και βαλε. Αν ειναι δουμε τιμες εξοφρενικες χιλιες φορες να τα περνουμε απο κινα. Και θα δειτε αυτο θα γινει.
-
Στην διάθεση σας!!!!
ΜήνυμαΟχι ρε παιδια αν ειναι δυνατων. Εννωειται οτι δεν το κανω επι πληρωμη. Σκέφτηκα να το κανω αυτο για να προσφέρω κατι κι εγω στο site.
-
Στην διάθεση σας!!!!
ΜήνυμαΚαλησπερα στην παρέα. Παιδιά λόγο αρκετού ελεύθερου χρόνου ειμaι στην διάθεση tvnνέων μελων. Για να τους βοηθήσω με διάφορα θέματα που εχουν είτε μιλοντας μέσω Skype ειτε μέσω τηλεφώνου προχωρώντας βήμα βήμα μαζί προς την λύση του προβλήματος τους με γνώμονα τους οδηγούς του site. FACEBOOK ->> Άγγελος SKYPE ->> aggelos dim ( εχω ιδια εικονα με αυτη εδω στο site) gmail ->> aggelos55dim@gmail.com
-
Καλημερα παιδια. Ολο το βραδυ σπαζοκεφαλιαζω. Ενω brickαρα την συσκευη την επανεφερα κανοντας install την rom απο την sd σε TWRP περιβαλλον. Αλλα επειδη δεν καθομαι στα αυγα μου και επειδη το ειδα 'pro' ειπα να ξανα αλλαξω ρομ (να βαλω μια recovery glob develop). To αποτελεσμα ξανα brick με το κινητο να μενει στο mi.com. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!
-
Προσωπικά πιστεύω θα μας τα πλασάρουν οι ελληνες "αντιπρόσωποι" σε τιμές τύπου Skroutz (250 euro το RDM 3 pro ) και με unofficial roms γεμάτες με διαφημίσεις. Όπως το δικό μου rdm 3 pro. Χωρις να ημουν συνδεδεμένος στο ίντερνετ με πετούσε διαφημίσεις (πχ. όταν το ξεκλείδωνα μπαμ έτσι άπλα πάρε μια διαφήμιση)