Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.
-
Global Stable
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ όλους σας
-
Global Stable
ΜήνυμαΌταν πάρω το οκ παλικαρε τι πρέπει να κάνω πιο εύκολα για να περάσω την ελληνική έκδοση
-
Global Stable
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ. Άλλος τρόπος να το ξεκλειδώσω ανεπίσημα δεν υπάρχει για πιο γρήγορα? Γιατί ποιος ξέρει πότε και αν θα μου δώσουν το οκ
-
Global Stable
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρέα. Έχω το redmi note 4 Nike. Το πείρα κλειδωμένο έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα σήμερα.. έχω Global Stable Rom. Πως μπορώ να περάσω την ελληνική ακόμα και κλειδωμένο? Αν είναι να το κάνω μέσω λαπτοπ υπόψιν έχω το macdook pro. Ευχαριστώ πολύ
-
twrp redmi note 3g
Μήνυμαδηλαδη
-
twrp redmi note 3g
Μήνυμαφιλε έτσι δεν πιστεύω να τα καταφέρω.Μηπως κανένα βίντεο πού να το δω από εκεί.Η πιο αναλυτικά? Και όταν κάνω fastboot μού βγάζει κινέζικα
-
twrp redmi note 3g
Μήνυμαπαλικαρε περναω αλη ρομ επιλεγω πακετο εγκαταστασης την ζιπ την τσεκαρω κανει επανεκινιση αναβοσβηνει 2 φορες το τηλ. και μπαινει παλι στην παλια ρομ.δεν γεινετε τιποτα πλζ.αν μπορεις αναλυτικα τι πρεπει να κανω
-
twrp redmi note 3g
Μήνυμακαλημερα.παιδια αν μπορει να βοηθησει καποιος με βιντεο αν γεινετε.το τηλ.οταν παω να κανω επαννεκινιση σε recovery δεν κανει και με βγαζει απο την αρχη οπως οταν ανοιγω το τηλεφωνο .θελω να φειγω απο την stable kai na perasv developer rom αν μπορω.ευχαρειστω ........τις ρυθμισεις θα τισ κανω στο macbook pro
-
δεν μπαινει σε recovery
Μήνυμαεχω το ρεντμι νοτε 1w και δεν μπαινει σε recovery [/quote]
-
δεν μπαινει σε recovery
Μήνυμαεχω το ρεντμι νοτε 1w και δεν μπαινει σε recovery και αν μπορω να περασψ την developer rom
-
ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ 5,3,13 ΒΕΤΑ ΡΟΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ.ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΟΥΕΡ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ RECOVERY ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ VIPE KAI NA EGKATASTHSV THN ROMS ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ'ΕΧΕΙ ΑΛΑΚΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .ΠΟΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.ΠΑΤΩ REBOOT TO RECOVERY MODE KAI MOY BGAZEI 3 ΠΑΡΑΘΥΡΑ 2 ΜΑΛΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΓΛΙΚΟ,ΤΟ ΕΠΕΙΛΕΓΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜAINMENU KAI GRAFEI REBOT P…
-
Πιος μήνας και πιου έτους
-
Lollipop
ΜήνυμαΆκουσα ότι θα έχουμε lollipop για τις redmi Note. Πότε με το καλό?