Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.

• αναλυτικα το τι θα κανω με το καλο οταν ερθει το sms για ξεκλειδωμα μην κανω καμια πατατα.Σας ευχαρειστω πολυ παιδια

• Στην αίτηση που έκανα για ξεκλείδωμα της συσκευής έγραψα ότι θέλω να περάσω την ελληνική rom. Έκανα καλά? Και στο μενού που λέει για προγραμματιστες γράφει κατάσταση MI ξεκλειδωματος. Από εκεί θα δω το πότε θα ξεκλειδώσει η συσκευή μου? Ευχαριστώ...

• Global Stable

arianos1966 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ όλους σας

• Global Stable

Μήνυμα

Όταν πάρω το οκ παλικαρε τι πρέπει να κάνω πιο εύκολα για να περάσω την ελληνική έκδοση

• Global Stable

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ. Άλλος τρόπος να το ξεκλειδώσω ανεπίσημα δεν υπάρχει για πιο γρήγορα? Γιατί ποιος ξέρει πότε και αν θα μου δώσουν το οκ

• Global Stable

Μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το redmi note 4 Nike. Το πείρα κλειδωμένο έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα σήμερα.. έχω Global Stable Rom. Πως μπορώ να περάσω την ελληνική ακόμα και κλειδωμένο? Αν είναι να το κάνω μέσω λαπτοπ υπόψιν έχω το macdook pro. Ευχαριστώ πολύ

• Αναβαθμιση redmi note 4

Μήνυμα

Για να βάλω μία Ελληνική XTRV ή ARΩΜΑ ROM, θα πρέπει να έχω ξεκλείδωτο Bootloader και περασμένο TWRP Recover.Εχω το redmi note 4 4g ran 64 rom Miui Global 8.2.1.0MBFMIDLΠως μπορω να ξερω εαν εχω ξεκλειδωτο το Bootloader πως το ξεκλειδωνω και πως περναω το TWRP Recover.ευχαρειστω.

• twrp redmi note 3g

arianos1966 - - Recoveries

Μήνυμα

δηλαδη

• twrp redmi note 3g

Μήνυμα

φιλε έτσι δεν πιστεύω να τα καταφέρω.Μηπως κανένα βίντεο πού να το δω από εκεί.Η πιο αναλυτικά? Και όταν κάνω fastboot μού βγάζει κινέζικα

• twrp redmi note 3g

Μήνυμα

παλικαρε περναω αλη ρομ επιλεγω πακετο εγκαταστασης την ζιπ την τσεκαρω κανει επανεκινιση αναβοσβηνει 2 φορες το τηλ. και μπαινει παλι στην παλια ρομ.δεν γεινετε τιποτα πλζ.αν μπορεις αναλυτικα τι πρεπει να κανω

• twrp redmi note 3g

Μήνυμα

καλημερα.παιδια αν μπορει να βοηθησει καποιος με βιντεο αν γεινετε.το τηλ.οταν παω να κανω επαννεκινιση σε recovery δεν κανει και με βγαζει απο την αρχη οπως οταν ανοιγω το τηλεφωνο .θελω να φειγω απο την stable kai na perasv developer rom αν μπορω.ευχαρειστω ........τις ρυθμισεις θα τισ κανω στο macbook pro

• εχω το ρεντμι νοτε 1w και δεν μπαινει σε recovery [/quote]

• εχω το ρεντμι νοτε 1w και δεν μπαινει σε recovery και αν μπορω να περασψ την developer rom

• MIUI5.3.13 BETA

arianos1966 - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ 5,3,13 ΒΕΤΑ ΡΟΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ.ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΟΥΕΡ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ RECOVERY ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΩ VIPE KAI NA EGKATASTHSV THN ROMS ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ'ΕΧΕΙ ΑΛΑΚΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ .ΠΟΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.ΠΑΤΩ REBOOT TO RECOVERY MODE KAI MOY BGAZEI 3 ΠΑΡΑΘΥΡΑ 2 ΜΑΛΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΓΛΙΚΟ,ΤΟ ΕΠΕΙΛΕΓΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜAINMENU KAI GRAFEI REBOT P…

• Καλό κουράγιο. Να στε καλά

• Την πέρασα αλλά δεν δέχομαι κλήσεις. Ενώ μπορώ να κανω

• Πιος μήνας και πιου έτους

• Lollipop

arianos1966 - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Άκουσα ότι θα έχουμε lollipop για τις redmi Note. Πότε με το καλό?