Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 533.

• Speed Up στην Ram του 1s

martzicadespell - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Btw δεν ειναι αναγκη να γινουν ολα. Μπορει να γινει ενα μονο..

Μήνυμα

Είναι προφιλ για την μνημη. Βαζεις όρια. Έχω δει μεγάλη διαφορά. Πχ για παιχνιδια του τυπου Crazyy taxi που εχουν εντονο γραφικο περιβαλλον πλεον το τηλεφωνο δεν κολλάει. Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένη.

• 1,Το βρήκα! Ασφάλεια-->ρυθμίσεις-->εξασφάλιση δικτύωσης.

• Τι παίζει με αυτό; Ενώ πατάω επιδιόρθωση δεν κάνει τίποτα..

Μήνυμα

Tο παρακάτω το βρήκα από εδώ. Το έχω δοκιμάσει και μπορώ να πω ότι δουλεύει!! Δώστε βάση! 1. Όρια Ram Γiα το βήμα αυτό πρέπει να κατεβάσετε την σχετική εφαρμογή από το Play Store: MinFreeManager ΠΡΟΣΟΧΗ! Η εφαρμογή λειτουργεί σε ROOTED συσκευές! To HongMi 1s μου φοράει την gtv 4.10.31 και είναι κομπλέ! Ανοίγοντας την εφαρμογη θα βρείτε τις προκαθορισμένες τιμές της Ram. Πατήστε: πλήκτρο επιλογών-->preset-->mild. Θα παρατηρήσετε ότι οι τιμές θα αλλάξουν. Μετά πλήκτρο επιλογών - - > apply και apll…

• Το γιατι να μην εχει καμερα δεν καταλαβα..

• Aptoide

martzicadespell - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Και για του λόγου του αληθές Επιστροφή εφαρμογών και παιχνιδιών επί πληρωμή - Βοήθεια Google Play

• Aptoide

Μήνυμα

Δεν διαφωνω αλλα απο το τιποτα και χωρις trial version..

• Aptoide

Μήνυμα

btw τώρα που αναφέρθηκε το θέμα με τη δοκιμή (ευχαριστώ για την αναφορά @tora33) στο playstore αγοραζεις εφαρμογη και αν μεσα σε 2 ωρες διαπιστώσεις ότι δεν σου κάνει τότε ζητάς επιστροφή χρημάτων. Καλύτερο από κάθε είδους παράνομες εφαρμογές!

• Aptoide

Μήνυμα

Είναι ρίσκο ναι! Φυσικά και είναι. @tora33 και εγω αυτης της αποψης ειμαι, δοκιμαζε και αγοραζε, ειναι κριμα να στερείς από κάποιους ανθρώπους τον κόπο τους αλλά το aptoide το θέλω για άλλον λόγο. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι νομίζει..

• Aptoide

Μήνυμα

Προσπαθώ να κατεβάσω το aptoide αλλά το xiaomi 1s δεν το δεχεται καθως λεει οτι περιεχει ιο.. Υποτίθεται ότι δεν έχει. Τι παίζει;

• 4.10.31 & Link2SD

Μήνυμα

Αχαχαχαχαχχαχαχαχχαχα οχι κυριε αδμιν! Το δικαιούμαι από τώρα!!! Μετά μπορεί να είναι αργα! χαχαχα

• 4.10.31 & Link2SD

Μήνυμα

To ταεχωδιαλυσειολα το μεταλλιο ποτε θα το παρω;

• 4.10.31 & Link2SD

Μήνυμα

Ναι!! Και μετά όλα κομπλέ! Απλά θέλει άνοιγμα μια μια στις εφαρμογες να ελεγξεις αν ολα καλως !

• 4.10.31 & Link2SD

Μήνυμα

Οχι μπος το βρήκα!! Φίλοι με link2sd! Πρωτού σας κοπούν τα πόδια από τον τρόμο θυμηθείτε ότι έχετε και ενα εξτρά παρτίσιον στην κάρτα!! Μπείτε στο Links2SD και ενεργοποιήστε το! Ευχαριστω αδμιν και σορρυ για την ενοχληση!

• 4.10.31 & Link2SD

Μήνυμα

Καλημέρα.. Όσο καλή κι αν είναι.. Τo Redmi 1s μου χτες δέχθηκε με χαρά την 4.10.31 αλλά αυτή δεν ήθελε μάλλον και τα έκανε λίμπα.. Αυτοβούλως μου διέγραψε όλες μου τις εφαρμογες και το playstore!!! Πριν κανω το οτιδήποτε, εχει κανεις λύση; SOS @MIUI_ART

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από martzicadespell: “Τελικα βαζουμε ή οχι τη 4.1.10?” Ποιά αρίθμηση είναι αυτή? Τώρα βρισκόμαστε (για το Redmi 1s μιλάω) στην GTV-4.10.15 Αν ρωτάς για αυτή, βάλτη αβλεπεί...! Σε μένα λειτουργεί σούπερ! [GTV-4.10.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! ” Έλα μωρεεε! Ενα μηδεν πανω ενα κατω.. αφου συνεννοούμαστε.. :Ρ

• Τελικα βαζουμε ή οχι τη 4.1.10?

• Piston Vs Huosai

Μήνυμα

Από που τα παρηγγειλες και πως σου φανηκαν;

• Piston Vs Huosai

Μήνυμα

Πήρε το μάτι μου τα Xiaomi Huosai piston και αναρωτιέμαι τι διαφορές έχουν σε πρακτικό επίπεδο. Ξέρει κάποιος; τα έχει δοκιμάσει;