Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 533.
-
Tο παρακάτω το βρήκα από εδώ. Το έχω δοκιμάσει και μπορώ να πω ότι δουλεύει!! Δώστε βάση! 1. Όρια Ram Γiα το βήμα αυτό πρέπει να κατεβάσετε την σχετική εφαρμογή από το Play Store: MinFreeManager ΠΡΟΣΟΧΗ! Η εφαρμογή λειτουργεί σε ROOTED συσκευές! To HongMi 1s μου φοράει την gtv 4.10.31 και είναι κομπλέ! Ανοίγοντας την εφαρμογη θα βρείτε τις προκαθορισμένες τιμές της Ram. Πατήστε: πλήκτρο επιλογών-->preset-->mild. Θα παρατηρήσετε ότι οι τιμές θα αλλάξουν. Μετά πλήκτρο επιλογών - - > apply και apll…
-
Το γιατι να μην εχει καμερα δεν καταλαβα..
-
Aptoide
ΜήνυμαΚαι για του λόγου του αληθές Επιστροφή εφαρμογών και παιχνιδιών επί πληρωμή - Βοήθεια Google Play
-
Aptoide
ΜήνυμαΔεν διαφωνω αλλα απο το τιποτα και χωρις trial version..
-
Aptoide
Μήνυμαbtw τώρα που αναφέρθηκε το θέμα με τη δοκιμή (ευχαριστώ για την αναφορά @tora33) στο playstore αγοραζεις εφαρμογη και αν μεσα σε 2 ωρες διαπιστώσεις ότι δεν σου κάνει τότε ζητάς επιστροφή χρημάτων. Καλύτερο από κάθε είδους παράνομες εφαρμογές!
-
Aptoide
ΜήνυμαΕίναι ρίσκο ναι! Φυσικά και είναι. @tora33 και εγω αυτης της αποψης ειμαι, δοκιμαζε και αγοραζε, ειναι κριμα να στερείς από κάποιους ανθρώπους τον κόπο τους αλλά το aptoide το θέλω για άλλον λόγο. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι νομίζει..
-
Aptoide
ΜήνυμαΠροσπαθώ να κατεβάσω το aptoide αλλά το xiaomi 1s δεν το δεχεται καθως λεει οτι περιεχει ιο.. Υποτίθεται ότι δεν έχει. Τι παίζει;
-
4.10.31 & Link2SD
ΜήνυμαΑχαχαχαχαχχαχαχαχχαχα οχι κυριε αδμιν! Το δικαιούμαι από τώρα!!! Μετά μπορεί να είναι αργα! χαχαχα
-
4.10.31 & Link2SD
ΜήνυμαTo ταεχωδιαλυσειολα το μεταλλιο ποτε θα το παρω;
-
4.10.31 & Link2SD
ΜήνυμαΝαι!! Και μετά όλα κομπλέ! Απλά θέλει άνοιγμα μια μια στις εφαρμογες να ελεγξεις αν ολα καλως !
-
4.10.31 & Link2SD
ΜήνυμαΟχι μπος το βρήκα!! Φίλοι με link2sd! Πρωτού σας κοπούν τα πόδια από τον τρόμο θυμηθείτε ότι έχετε και ενα εξτρά παρτίσιον στην κάρτα!! Μπείτε στο Links2SD και ενεργοποιήστε το! Ευχαριστω αδμιν και σορρυ για την ενοχληση!
-
4.10.31 & Link2SD
ΜήνυμαΚαλημέρα.. Όσο καλή κι αν είναι.. Τo Redmi 1s μου χτες δέχθηκε με χαρά την 4.10.31 αλλά αυτή δεν ήθελε μάλλον και τα έκανε λίμπα.. Αυτοβούλως μου διέγραψε όλες μου τις εφαρμογες και το playstore!!! Πριν κανω το οτιδήποτε, εχει κανεις λύση; SOS @MIUI_ART
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από martzicadespell: “Τελικα βαζουμε ή οχι τη 4.1.10?” Ποιά αρίθμηση είναι αυτή? Τώρα βρισκόμαστε (για το Redmi 1s μιλάω) στην GTV-4.10.15 Αν ρωτάς για αυτή, βάλτη αβλεπεί...! Σε μένα λειτουργεί σούπερ! [GTV-4.10.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! ” Έλα μωρεεε! Ενα μηδεν πανω ενα κατω.. αφου συνεννοούμαστε.. :Ρ
-
Piston Vs Huosai
ΜήνυμαΑπό που τα παρηγγειλες και πως σου φανηκαν;
-
Piston Vs Huosai
ΜήνυμαΠήρε το μάτι μου τα Xiaomi Huosai piston και αναρωτιέμαι τι διαφορές έχουν σε πρακτικό επίπεδο. Ξέρει κάποιος; τα έχει δοκιμάσει;