Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 533.
-
Θέματα στο 1s
ΜήνυμαΆνοιξα αυτό το θέμα για να μοιραζομαστε τις απόψεις μας για τα θέματα που χρησιμοποιούμε. Screenshot δεκτές! MIUI 6
-
new people!! MIUI ROM 4.10.10 Full Changelog. Mi 3W & Mi 4 Suspended - MIUI General - MIUI Official Forum
-
Lite Mode
ΜήνυμαEβαλα lite mode και εκανε οτι ελεγε ο caeser σε ενα thead του. Νταξει ολα καλα ομως
-
Γιατι δεν το εγκαταστει σε 1s??
-
Update!!! Miui Lite 2.4.0! Xiaomi MIUI Lite/Express 2.4.0 (MIUI 6)released, customize dual-SIM cards names! - App - MIUI Official Forum
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από martzicadespell: “Παντως ωραια φαινεται η νεα εκδοση!” "Σκλαβωμένη" ποιά έβαλες? Την Global ή την αγγλοκινέζικη?” Γκλομπαλ
-
Lite Mode
ΜήνυμαΣε ποια εκδοση εισαι;
-
Αντίγραφα στην sd
ΜήνυμαΓια το μετάλλιο θελω να ευχαριστησω τη μαμα μου, τον μπαμπα μου, τον αδερφο μου, το σκυλο μου...
-
Παράθεση από harris123424: “Το έχετε προσέξει; :-P” Τι εννοεις ποιητά;
-
Παράθεση από asboof: “Παράθεση από martzicadespell: “γιατι στο redmi 1s δεν μπαινει στο task manager?? edit: Το βρηκα απλα ηταν αλλαγμενο το κουμπι. Παντως ωραια φαινεται η νεα εκδοση! ” Και ποιο είναι το νεο κουμπί; Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2” Πατας παρατεταμενα το πληκτρο των επιλογων! Αν θες να το αλλαξεις: ρυθμίσεις-->πληκτρο
-
Αντίγραφα στην sd
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Mιας και σκαλίζεις πολύ τις ROM και ανακαλύπτεις προβλήματα, νομίζω πως το ακόλουθο μετάλιο σου αξίζει... BETA TESTER Το μέλος μας Χρήστης είναι επίσημος Beta Tester ! ” Με σκλαβώνεις!
-
Αντίγραφα στην sd
ΜήνυμαΑιτούμαι το μετάλλιο μου ως επίσημος καταστροφέας!
-
Αντίγραφα στην sd
ΜήνυμαWipe all!!! Ε μα αφου ξερετε οτι τα πειραζω ολα, γιατι τα βαζετε!!! αχαχαχαχα
-
Αντίγραφα στην sd
Μήνυμαthanks!!
-
Αντίγραφα στην sd
ΜήνυμαΑπό ότι κατάλαβα το αντίγραφα του τηλεφώνου αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Υπάρχει τρόπος να μπουν στην καρτα sd? Δεν βρισκω νοημα να ειναι στο τηλεφωνο.. Με ενα wipe all εξαφανιζονται..
-
Lite Mode
Μήνυμα@caeser κατι λεγαμε για σατανικη λειτουργια lite mode, α ναι! βαλε και το 1s στη λιστα
-
γιατι στο redmi 1s δεν μπαινει στο task manager?? edit: Το βρηκα απλα ηταν αλλαγμενο το κουμπι. Παντως ωραια φαινεται η νεα εκδοση!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Ετοιμάστηκαν οι νέες GTV-4.9.26 ROMs για τις ακόλουθες συσκευές... - Mi2/2S Full [lexicon]Rom[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.1.1_aries_Hellas-GTV-4.9.26.zip -------- - Redmi 1S Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable43-Hellas-GTV-4.9.26.zip ([lexicon]Root[/lexicon] με MIUI Patch) H παραπάνω ROM είναι βασισμένη στην Global του en.miui.com - Redmi 1S Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable37-Hellas-GTV-4.9.…