Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 533.
-
Ειδοποιήσεις εικονιδίων
ΜήνυμαΣυμφωνώ παίδες.. Υπάρχουν πραγματα που δεν συγκρίνονται αλλά προς το παρον δεν αλλαζω γνώμη.. Αλλά το συστημα ειδοποιησεων του iphone δεν παιζεται.. Ναι για μηνύματα μέιλ και τηλέφωνο το έχω
-
Ειδοποιήσεις εικονιδίων
ΜήνυμαΔεν μετάνιωσα που έδιωξα το iphone για χαρη του 1s αλλα συνηθισμένη σε εκείνο υπάρχουν πράγματα που μου λείπουν.. Π.χ. υπάρχει τρόπος να φαίνεται η ειδοποίηση πάνω στο/από το εικονίδιο της εφαρμογής όπως γίνεται στο iphone?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από martzicadespell: “MULTI - 4.9.19 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support Mυρίζομαι νεα ρομ για 1s ή κανω λαθος;” Οχι δεν κάνεις λάθος... Θα αργήσει λιγάκι αλλά θα την πάρετε μέχρι την Κυριακή.... ” Γιουπι!!!!!
-
MULTI - 4.9.19 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support Mυρίζομαι νεα ρομ για 1s ή κανω λαθος;
-
Παράθεση από sk7man: “Καλημέρα. Αν χρησημοποιής το Defult player , πήγαινε στης ρυθμίσεις και τσέκαρε αν είναι ενεργοποιημένο το : Ακούστε και κατεβάστε , (ναι) ρυθμίσεις απόσβεσης (on by defult) το κάνεις off αν δεν θέλεις να έχεις τα κενά στις εναλλαγές κομματιών. ROM 4.9.5. Τσεκαρισμένο σε παράλληλη λειτουργεία : surfing, messenger , FB καμία διακοπή. Και η επιλογή σε sufle.” Eυχαριστώ!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από martzicadespell: “Tα 1s στο πηγάδι ε; :/” Όχι βέβαια.... Απλά οι Hongmi - Redmi 1S - Redmi Note, βασίζονται σε Stable εκδόσεις ROM και δεν μας δίνει η Xiaomi εβδομαδιαία Updates όπως στις άλλες συσκευές. Παρ'όλα αυτά μόλις βρούμε κάτι που επιβάλει να δώσουμε update, το κάνουμε άμμεσα. Επειδή πρέπει να ετοιμάσουμε το έδαφος για να είναι έτοιμες όλες οι συσκευές να πάρουν Ελληνική MIUI V6, δώσαμε αυτές τις 2 εβδομάδες προτεραιότητα στην μετάφραση και το Debug τ…
-
Tα 1s στο πηγάδι ε;
-
Καλησπέρα παιδία! Εδώ και λίγες μέρες παρατηρώ ότι ενώ παίζει η μουσική και κάνω άλλα πραγματα στο τηλέφωνο πχ περιήγηση στα αλμπουμ ή ακόμα όταν παίζει χωρίς να το πειράζω, σταματάει η μουσική. Δεν είμαι σίγουρη αν γίνεται αυτό και χωρις ακουστικά γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει και πολύ έτσι.Τι μπορεί να φταίει; Bug? Είμαι στην 4.9.5. Γεμάτη Rom? Συνήθως είναι 800Μ στο περιπου γεματα απο το 1GB (γιατι τοσα?? πολλα δεν ειναι οταν δεν χρησιμοποιείται??) Ακουστικά?? Δεν έχω αγοράσει piston, εχω τ…