Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 533.

• Ενημερώσεις Lockscreen

martzicadespell - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “Παράθεση από martzicadespell: “Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγαινουν ειδοποιησεις στη lockscreen?? Ειδα ότι οταν ειναι σε αδρανεια δεν ερχονται παντα οι ειδοποιησεις οπως πχ skype, viber κτλ :)” δοκίμασε κέντρο ασφάλειας ,δικαιώματα,αυτόματη έναρξη ” Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω!

• Ενημερώσεις Lockscreen

martzicadespell - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιος τρόπος να βγαινουν ειδοποιησεις στη lockscreen?? Ειδα ότι οταν ειναι σε αδρανεια δεν ερχονται παντα οι ειδοποιησεις οπως πχ skype, viber κτλ

• Για να κλείσει αυτό το θέμα έκανα factory reset και μετα 4.9.5.! Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους εξής: @SomniusX @tora33 και φυσικά τον admin μας @MIUI_ART για τις γνωσεις τους και την θεληση να βοηθήσουν! Edit: @caeser επισης ευχαριστω!

• Δεν το βρήκα και τόσο αστείο το σχόλιο σου, αλλά οκ... @sk7man

• Παράθεση από tora33: “να είσαι καλά , έχεις εμπειρία (σίγουρα είχες και άλλο android κινητό , γιατί κινείσαι γρήγορα) , αλλά μάλλον παγιδευόσουν με πράγματα που δεν γίνονται” Eίχα ένα wildfire s το οποίο δεν πείραζα καθόλου. Μετά iphone 4s με jb και τα σχετικα και τωρα αυτο. Παντα ειχα μια επαφη με flashαρισμα και τετοια και απο τα παλια τα τηλεφωνα βλεπε lg cookie. Μου έμαθε ο αδερφος μου αλλα μαλλον οχι για καλο! αχαχαχα

• Eυχαριστώ!

• @tora33 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου σε ολα! Αρα μαλλον πρεπει να σταματησω να το ψειριζω αλλο, ήδη βρηκα τον μπελα μου για τα καλα το πρωι. Μονο για το recovery τι να κανω; ναι ή οχι;

• Επίσης κάνει να κάνω TWRP Recovery έτσι όπως έχω κάνει το τηλέφωνο;

• Καλημέρα και ευχαριστώ για το post σου @velissarios1. Δεν παιζει να ειναι το ιδιο γιατι εμενα εμπαινε σε recovery. Τελικά ξαναπέρασα την ελληνικη και εντάξει ένιωσε γιατί αυτό που έκανα πριν ήταν σκέτη αυτοκτονία!!! Πάλι καλά τώρα έστρωσε!! Συνεχίζουν να μου λέιπουν εικονίδια αλλά τώρα είναι εντάξει! Έχασα 5 χρόνια απο τη ζωη μου!

• Παιδία sos έκανα wipe cache και μετά install update xiaomi-miui.gr/community/wsif/…dMi-1S-en-miui-com/#files το 1ο. Τώρα κόλλησε στο mi το πορτοκαλι τι να κανω;; @MIUI_ART Σας παρακαλώ βοηθήστε!

• Αν Κάνω factory reset και φλασαρω την δικη του ρομ και μετα βαλω την ελληνικη; (Μέχρι τώρα λείπουν: Αντίγραφα, Μεταφορά) Τις σημειώσεις τις βρηκα. edit: Φυσικά και όχι! Πάνε πάλι οι σημειώσεις! Έφυγαν μετά από επανακίνηση/είσοδο στο recovery edit: Τις ξαναβρήκα μετά από απεγκατάσταση ενημερώσεων. Μα πως στο καλό κάνει ενημέρωση μόνο του;; Δεν πείραξα κάτι όταν μπήκα στο recovery!!

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από martzicadespell: “Μου βγαζει the phone is not rooted” στην επιφάνεια εργασίας ένα εικονίδιο πράσινο με έναν σταυρό security (κέντρο ασφάλειας , κάτι τέτοιο) το επιλέγεις δικαιώματα δικαιώματα root ” παλι τα ιδια. λεει is not rooted Παράθεση από tora33: “Παράθεση από martzicadespell: “Για του λογου του αληθες ειχα βρει μια εφαρμογη aptoide η οποια εβρισκε update για τις εφαρμογες και του κινητου; μηπως απο εκει ειναι το προβλημα;” Home | Aptoide - Android Apps S…

• Για του λογου του αληθες ειχα βρει μια εφαρμογη aptoide η οποια εβρισκε update για τις εφαρμογες και του κινητου; μηπως απο εκει ειναι το προβλημα;

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από martzicadespell: “Κοιτώντας μέσα στο system/app βλέπω ότι τα apk υπάρχουν. ΤΙ να κάνω για να τα βγάλω έξω;” είπες ότι μπήκες εδώ , με τον ίδιο τρόπο θα μπεις Παράθεση από martzicadespell: “Συγνώμη που σε παιδεύω αλλά δεν καταλαβαίνω πως μπήκες εκεί. Το μόνο που έχω κάνει στο τηλέφωνο είναι απο recovery να βαλω τη νεα ρομ; Μηπως επρεπε και τιποτα αλλο;” θέλει root explorer , αυτό έχω play.google.com/store/apps/det…ftware.rootexplorer&hl=el” Μου βγαζει the phone …

• Ένα λεπτό! Αυτό δεν είναι;; Εκανα απεγκατασταση ενημερωσεων..

• Συγνώμη που σε παιδεύω αλλά δεν καταλαβαίνω πως μπήκες εκεί. Το μόνο που έχω κάνει στο τηλέφωνο είναι απο recovery να βαλω τη νεα ρομ; Μηπως επρεπε και τιποτα αλλο;

• Ωπ ενα λεπτακι. Εγω τις βρηκα στο system. Στο data? Πως μπηκες εκει; Εγω χρησιμοποιησα το Astro Aμα γινεται screenshot ναι σε παρακαλω

• Ναι αλλα δεν μπορω να το χρησιμοποιησω. Πως θα το βγαλω στην αρχικη οθονη να το χρησιμοποιησω;;

• Τις κάνω από τις ρυθμίσεις που εχει τα αντιγραφα και επαναφορα