Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 101.
-
Να πω την αλήθεια δεν είμαι του μαγειρέματος πολύ Λόγω πίεσης χρόνου θέλω κάτι που σε γενικές γραμμές να καλύπτει τις ανάγκες και να αφιερώσω μερικές ώρες για να μεγιστοποιηθεί η δυναμική του κινητού Τώρα θα πάω σε επόμενη αναβάθμιση είτε αν δω πως αρχίζει και "βαραίνει" το κινητό, δλδ ένα σύνηθες φαινόμενο στα Android καθώς περνάνε οι μήνες καθημερινής χρήσης ή αν βγει κάτι πολύ δυνατό δλδ στήσιμο πάνω σε marshmallow Το πληκτρολόγιο μέχρι στιγμής δεν έβγαλε θέμα αλλά για καλό και για κακό ένα σ…
-
Συνδέω το κινητό με ένα mi tooth με tunein Το φαινόμενο που είχα κάθε φορά που έκλεινε η οθόνη, να την ανοίγω και αυτομάτως να παύει το ράδιο πλέον δεν υφίσταται Το κινητό έπιασε γύρω στα 24500 στο antutu Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Ναι, μπήκα στο παλιό recovery, είχα ήδη μεταφέρει το image του twrp 3.0, έκανα install το image του, μετά ξανά μέσα με το twrp 3.0 πλέον Καθάρισα με wipe την προηγούμενη rom (χάνονται τα πάντα απο λογαριασμούς, ρυθμίσεις, εφαρμογές κλπ), εγκατέστησα την καινούρια και έκανα ξανά wipe πριν μπουταρει για πρώτη φορά Υπόψιν δεν άργησε τόσο να φορτώσει όσο λένε να περιμένεις 20-30' κλπ Σε 3-5' είχα μπει νετ κ έγραφα τα credentials του google account μου
-
Επιβεβαιώνω πως η ρομ είναι μέχρι στιγμής άψογη πολύ smooth η μετάβαση Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
H rom που ετοιμάζεις Gkalen είναι διαφορετική από την παρακάτω που δόθηκε χθες το βράδυ; [GTV-6.4.7/8/9] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 9/4 20:19)
-
@MIUI_ART γνωρίζεις καθόλου τα βήματα για να φλασάρω τη ρομ στο TD REDMI 2; Έβαλα την προηγούμενη με το twrp recovery αλλά βλέπω πως κάπου ενσωματώνεται στο zip τώρα άλλη twrp Πώς φλασάρουμε τη νέα ρομ σε κινητό που δεν είναι εξ' ολοκλήρου root? Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Αυτό που βγήκε στο thread με το μπουκέτο των αναβαθμίσεων; Αναφέρει πως ενσωματώνει το twrp αλλάζει καθόλου η διαδικασία σε σχέση με αυτή που έγραψες βήμα βήμα προχθές;
-
Για redmi 2 TD 2014813 θα μπούμε μέσω recovery από το μενού του κινητού και αφού την ονομάσουμε σε "update.zip" ή από fastboot με το twrp recovery? Γράφει πως κάτι έχει ενσωματωθεί, αν ναι ποιες κινήσεις κάνουμε για να τη φλασάρουμε
-
Άψογα Καθώς δεν θα χω καλο δίκτυο το ΣΚ εκει που θα μαι, θα τρέξω το θέμα απο δευτέρα να δω πώς θα ναι με lollypop
-
Mε το φλασάρισμα της .17 όλα καλά Γνωρίζεις πώς θα μπορούσα να έχω μόνο το swiftkeyboard? Και επίσης κάποια καλή γραμματοσειρά εκτός από κινεζιές αν υπάρχει κάπου καμιά γκάμα.. Τα χασα όλα αλλά δεν με πειράζει είναι secondary συσκευή Παρόλο που κατεβαζα από το en.miui την china stable φαίνεται πώς ήταν για το 2014811 και όχι για το TD που έχουμε
-
Gkalen οι οδηγίες σου ήταν απόλυτα αναλυτικές και έβαλα την 6.3.31 το θέμα είναι πως βγάζει αμέσως πρόβλημα με την συνδεσιμότητα σε όλες τις υπηρεσίες google, με ένα ενοχλητικό pop up μήνυμα Βάζοντας σε mail k play store τα στοιχεία μου δείχνει τους server κατειλημμένους Προσπαθώντας με τον ίδιο τρόπο να βάλω την 7.2 China wt88047_images_V7.2.2.0.KHJCNDA_20160129.0000.14_4.4_cn_6d8694a152 MIUI 7.2 Stable (China) V7.2.2.0.KHJCNDA for Redmi 2 Released ! Download Here! - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi M…
-
Ευχαριστώ για την πλήρη απάντηση Λογικά σήμερα αύριο θα προχωρήσω με το θέμα Έχω την εντύπωση πως επειδή μπήκε η ρομ από άλλο site με μια δυο μικροδιαφορές πλέον δεν δέχεται μέσω recovery κάτι από κάπου αλλού Και δεν είναι καν root το κινητό Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Gkalen ευχαριστώ για την καθοδήγηση Δυστυχώς στο θέμα root είμαι λίγο newbie και έχω να ασχοληθώ με τη φάση από το 2012 που χα κάνει κάτι σε παλιά συσκευή Λοιπόν έχω το κινέζικο 2014813 TD με 2gb ram. Είχα προσπαθήσει να κατεβάσω από το site en.miui.com την stable 7.1.2.0 Τελικά όμως την φλάσαρα με recovery από εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-0-Xiaomi-RedMi-2-TD-2GB/ Πράγματι στις πληροφορίες γράφει MIUI by xiaomi-miui.gr GVT 7.1 | Stable 7.1.2.0 (KHJCNCK) Καθώς στο site en.miui έχει βγει η …
-
lollipop?
ΜήνυμαΒασικά αυτή τη στιγμή που χει βγει και στο en.miui η νέα έκδοση για 813 td κολλάει και δεν μπορώ να την φλασάρω Βέβαια όταν έβαλα την 7.1 την κατέβασα τη Stable από εδώ Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
lollipop?
ΜήνυμαΜια χαρά ας δώσει κάποιος και τις ντιρεκτίβες να το κάνουμε root και πάμε στην ελληνική Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
lollipop?
ΜήνυμαΑυτή κατέβασα και απλά δεν μπαίνει 100% έχω το 0813 td Τώρα έχω την GTV 7.1 | 7.1.2 Stable KHJCNCK Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
lollipop?
ΜήνυμαΔεν δοκίμασα ,α βάλω αυτή του caeser αλλά αυτή που μόλις βγήκε στο miui για china
-
lollipop?
ΜήνυμαΔοκίμασα να τη βάλω από το επίσημο site en.miui.com αλλά έβγαλε fail στο 6% Την 7.2 έχω το TD Με απλό φλασάρισμα χλωμά Sent from my 2014813 using Tapatalk
-
Κοίτα πέρασαν και μερικές μέρες και δεν είμαι 100% σίγουρος Αλλά μάλλον από δω την κατέβασα καθώς έψαχνα MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum LHNCNDA Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Οκ αντιλαβού που λεν κ στο χωριό μου λολ Δεν είναι η πολυγλωσσική, είναι η επίσημη αγγλική έκδοση 7.2.3.0 από το site Θα ξεκινήσω σε κάποια φάση το root στο redmi 2 που έχω γιατί στο 3 με αυτά που διαβάζω είναι μεγάλη η ταλαιπωρία και δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή Να ενισχύσουμε όσο μπορούμε δλδ έμπρακτα Έχετε κάποιο λινκ που να παρέχει οδηγίες root; Και εκεί την επίσημη αγγλική έχω την td Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk