Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 101.
-
Τα έχω κάνη όλα κανονικά άνοιξε το κινητό έβαλα τις ρύθμισης αλλά δεν συνδέθηκα σε κάποιο wifi δίκτυο αλλά και τώρα μου πετάει μόνιμα this device is lost πατάω να το ξεκλειδώσω να βάλω το κωδικό για το account αλλά δεν έχω ορίσει κάποιο δίκτυο wifi για να παίρνει ΝΕΤ και δεν μπορώ να κάνω τίποτα ούτε να το κλίσω απλά υπαρχή αυτό κάτι σαν διαφάνεια πάνω από από την αρχική οθόνη και απλά πρέπει να μπω στο account αλλά και πάλι δεν μπορώ γιατί δεν έχει ανοιχτό wifi
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “@Boubikos, για να βάλεις την ελληνική πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader πρώτα. Έχετε κάνει αίτηση για unlock ? Έχει φτιάξει mi account για να κάνει αίτηση ? ΕΠίσης δες ένα στις επιλογές γλώσσας έχει και την ελληνική, 7.9.2.0 νομίζω δεν υπάρχει (μετέφερα την ερώτησή σου εδώ όπου είναι το πρώτο βήμα για να βάλεις την ελληνική) ” Όχι δεν έχω κάνει account. Άρα πρέπει να κάνω πρώτα account και μετά αίτηση; Η rom έχει ελληνική γλώσσα και την έχω επιλέξει αλλά τα πιο πολλά…
-
Αλλαγή της rom για redmi 3
ΜήνυμαΈχω στα χέρια μου ένα redmi 3 μιας φίλης και θα ήθελα να περάσω την ελληνική rom. Έκανα έλεγχο στην έκδοση στις rom και λέει ότι φοράει MIUI 7.9 Stable (7.9.2.0) είναι εφικτό αυτό το νούμερο που λέει η μας κοροϊδεύουν; Μετά τσέκαρα να δω άμα ο bootloader είναι ξεκλείδωτος και μου έχει βγάλει σε όλα false. Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιους οδηγούς για να μπορέσω να το ξεκλειδώσω να συνεχίσω στην εγκατάσταση τις ελληνικής rom;
-
Παράθεση από spideman3: “1 Βήμα: Θα πας Λογαριασμοί - Όλα - Google τέρμα κάτω στις τρεις τελείες γράφει περισσότερα πατάς και θα επιλέξεις Αφαίρεση λογαριασμού.2 Βήμα: Μετά θα γυρίσεις πίσω επιλέγεις Όλα τέρμα κάτω στο Προσθήκη τσεκάρεις το Google. Αν θέλεις πριν το δεύτερο βήμα (εγώ το κάνω) θα πας εκεί που λέει Εφαρμογές - play store κάνε εκκαθάριση δεδομένων, πήγαινε στο play store και βάλε κωδικούς. ” Τα έχω κάνει όλα αυτά που μου έγραψες δεν γίνεται τίποτα
-
Το σφάλμα με το κωδικό 504 συνεχίζετε πήγα και έκανα εγκατάσταση του opapp την εφαρμογή σε ένα media player που τρέχει android 4.4.2 και εγκαταστάθηκε κανονικά τώρα δεν ξέρω άμα έχει κάποιο θέμα η ρομ η το redmi note 2 μπορεί και να είναι πρόβλημα του play store αλλά απ’ ότι βλέπω στα σχόλια στην εφαρμογή του opapp έχουν κι άλλοι αυτό το πρόβλημα
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Boubikos: “Πάω να κάνω install ένα app και το κατεβάζει κανονικά πάει να το κάνει εγκατάσταση και μου βγάζει error code 504 έχω κάνη κάποια βήματα (Error 504 : App couldn't be downloaded due to an error 504 - AppsLova.com) και καλά για να το φιξάρω αλλά δεν γίνετε τίποτα έχετε καμία ιδέα; ” Το ίδιο σφάλμα μου βγάζει όταν πηγαίνω να εγκαταστήσω την εφαρμογή της wind απο το playstore.Αποτυγχάνει η εγκατάσταση με το σφάλμα 504. Δοκίμασα να βάλω την εφαρμογή σε redm…
-
Πάω να κάνω install ένα app και το κατεβάζει κανονικά πάει να το κάνει εγκατάσταση και μου βγάζει error code 504 έχω κάνη κάποια βήματα (Error 504 : App couldn't be downloaded due to an error 504 - AppsLova.com) και καλά για να το φιξάρω αλλά δεν γίνετε τίποτα έχετε καμία ιδέα;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από LoukG: “Διαφημίσεις της σελίδας είναι. Πρέπει να βάλεις κάποιον ad blocker για να λυθεί το θέμα. ” Όχι δικές μας διαφημίσεις !!!Προέρχονται από την Google ως πηγή.... ” Απ' ότι ξέρω τα ad blocker θέλουν root στο παλιό κινητό είχα το ad away που πιστεύω είναι το καλύτερο του είδους του. Υπάρχει κάποιο άλλο εκτός από το ABP; (ξέρω ότι δεν θέλει root το ABP αλλά πρέπει κάθε φορά να κάνω edit το κάθεwifi και να του βάζω proxy)
-
Να κάνω μια ερώτηση; Που και που όταν βλέπω κάτι στον browser μου πετάει μια άλλη σελίδα πάνω στην σελίδα που έβλεπα και μου λέει έχω 5 ιούς αλλά ξέρω ότι αυτό είναι ψέμα φαίνετε κιόλας αλλά γιατί το κανί αυτό;
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από Boubikos: “Εκανα αναβάθμιση σε 7.5.1 stable όλα καλά αλλά κάποιες φορές που κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο επάνω στις ειδοποιήσεις μου βγάζει ένα εικονίδιο μπλε και γραφή ότι η κάρτα sim είναι μη ενεργή συγχρονισμός αρχείου κλήσεων αλλά βλέπω ότι μπορώ να πάρω κανονικά κλήση Μήπως μπορώ να το απενεργοποιήσω; ” Και σε εμένα το βγάζει σχεδόν κάθε μέρα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι είναι μια μ@κ@κ@α της Xiaomi. ” Άμα το πατήσω για να το ενεργοποιήσω λες να σταματ…
-
Εκανα αναβάθμιση σε 7.5.1 stable όλα καλά αλλά κάποιες φορές που κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο επάνω στις ειδοποιήσεις μου βγάζει ένα εικονίδιο μπλε και γραφή ότι η κάρτα sim είναι μη ενεργή συγχρονισμός αρχείου κλήσεων αλλά βλέπω ότι μπορώ να πάρω κανονικά κλήση Μήπως μπορώ να το απενεργοποιήσω;
-
Τελευταία έκανα αναβάθμιση σε 7.5.1 stable όλα καλά αλλά κάποιες φορές που κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο επάνω στις ειδοποιήσεις μου βγάζει ένα εικονίδιο μπλε και γραφή ότι η κάρτα sim είναι μη ενεργή συγχρονισμός αρχείου κλήσεων αλλά βλέπω ότι μπορώ να πάρω κανονικά κλήση Μήπως μπορώ να το απενεργοποιήσω;
-
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ακλούθησα κατά γράμμα τον οδηγό που μου είπες αλλά για κάποιο λόγο όταν άνοιξε το κινητό είναι στα αγγλικά και απ ότι βλέπω έχει και κάποιες κινέζικες εφαρμογές έκανα κάτι λάθος; Screenshot_2014_12_31_18_27_53_com_miui_home.pngScreenshot_2014_12_31_18_28_01_com_miui_home.pngScreenshot_2014_12_31_18_28_05_com_miui_home.pngScreenshot_2014_12_31_18_28_17_com_android_setti.png
-
Γεια σας είμαι σχετικά καινούριος στο forum και αυτές τις μέρες έγινα κάτοχος ενός Xiaomi Redmi note 2 θα ήθελα να με βοηθήσετε εάν γίνετε να μπορέσω να περάσω την ελληνική rom. Όταν το άνοιξα το κινητό με έβγαλε σε μια λίστα να επιλέξω σε τι γλώσσα θα είναι το UI και μέσα είχε και τα ελληνικά αυτό δεν μου άρεσε και μετά πήγα να ελέγξω εάν το κινητό έχει κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο bootloader τελικά είναι ξεκλειδωμένο (εικόνα 1) Το κινητό λέει ότι φοράει 5.10.16 Developer (εικόνα 2) Πια βήματα η ποι…
-
Οκ τώρα φαίνετε δεν έχω ad block από chrome μπαίνω
-
Η φωτογραφία στο 3ο βήμα δεν φαίνετε