Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 61.
-
Pay pal
apmi78 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαgizchina έχει αποθήκη στην Ιταλία. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Pay pal
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚάτσε να δω Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Pay pal
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜόλις παρεληφθει. Παραγγελία Κυριακή παραλαβή τρίτη. Ιταλια-κρητη.Με DHL φυσικά. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Pay pal
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε κάρτα Mastercard alpha bank Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Pay pal
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ. Mi note pro όποιος το έχει ακούω εντυπώσεις. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi mi4 σπασμενη οθόνη
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤα fpc από το parts4repair Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝαι από το honourbuy περίπου 88 euro. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΌταν το ξέρουμε να από την μητρικη μου ξέδοντιαζε τα πηνιακια της.Πειρα αλλά δύο 2$ το ένα το ίδιο αποτέλεσμα. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕμένα έχει πρόβλημα το fpc contact αν το γράφω καλά. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑπό το honour μαζί με το frame. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Pay pal
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟι αγορές από το εξωτερικό άνοιξαν μέχρι 500.Ενημερωση από φίλο τραπεζικό. Το Σάββατο παράγγειλα το mi note pro.:) Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο ίδιο πρόβλημα και εγώ τελικά το παροπλισα. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αγορά από banggood
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο Σάββατο 19/9 το pay pal δούλεψε σε εμένα. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σπασμένο πηνίο
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαLCD Flex Contact FPC Plug Replacement for xiaomi 4 mi4 Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σπασμένο πηνίο
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜάλλον το βρήκα και η αξία του 2 δολαρια Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σπασμένο πηνίο
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΆλλαξα καινούργια οθόνη στο mi4.Στο κούμπωμα όμως της επαφής παρατήρησα ότι ένα πηνίο ήταν σπασμένο με αποτέλεσμα να μην δουλεύει η οθόνη. Άραγε επισκευαζεται? Σε ένα Vodafone που πήγα μου είπαν δεν μπορούν. Είναι η επαφή πάνω στη πλακέτα. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επίσης να προσθέσω ότι είμαι πολύ από γοητευμένος από την ποιότητα κατασκευής εσωτερικά οποίος έχει ανοίξει και άλλα κινητά θα καταλάβει και 2nd έσπασε από το πρώτο πέσιμο η οθόνη παρόλο που φορούσε τζάμι π…
-
ΚΙΝΕΖΙΕΣ....
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤελικά το παρήγγειλα διαμέσου Κύπρου με βοήθησε ένας φίλος με κυπριακή κάρτα. Πόσες μέρες κάνει? Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΚΙΝΕΖΙΕΣ....
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Θέλω να σε ρωτήσω είσαι ευχαριστημενος από το εν λόγο κατάστημα? Αύριο θα παραγγείλω την δική μου οθόνη. Με ποία μέθοδο αποστολής επέλεξες και τι πρέπει να τους ζητήσω? (Αποστόλη εννοώ κόστος μεταφορικων). Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σπασιμο οθόνης MI4
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο εχω δει και αυτο αλλα στο ηρακλειο που ρωτησα δεν τους αφηνει το συστημα να εκδωσουν ουτε VISA αλλα ουτε και pay safe μηπως την εκανα convert σε pay pal.Επισης στην ιστοσελιδα τους αναφερουν οτι οι καρτες θα πανε στους ενδιαφερομενους μετα απο1 μηνα τουλαχιστον.Αρα ευελπιστω σε 10 μερες που θα γινει η αξιολογηση των τραπεζων να εχει αλλαξει κατι εως τοτε ειμαι ανοιχτος σε ιδεες.Σε ευχαριστω γιατην απαντηση σου. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σπασιμο οθόνης MI4
apmi78 - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο εχω κανει ηδη απλα δεν μπορω να παραγγειλω την οθονη λογο παγωματος του pay pal.Υπαρχει καποια εναλακτικη? Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk