Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 123.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΜόλις το παρέλαβα το τηλέφωνο από Κίνα και θέλω να βάλω την ελληνική ρομ...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19959/
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. ” Παιδιά εγώ που έχω το Redmi Pro και δεν βρίσκω στις παραπάνω roms το μοντέλο του κινητού μου, τι να κάνω;
-
Τι κινητό να επιλέξω;
ΜήνυμαΤο redmi note 4;
-
Τι κινητό να επιλέξω;
ΜήνυμαΚαλημέρα σας! Έχω το Xiaomi Mi note και επειδή έχω βρει αγοραστή σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο τηλέφωνο (πάντα XIAOMI) Ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας και να με βοηθήσετε στην επιλογή μου. Το Mi5 μου αρέσει αλλά δεν θέλω μικρότερη συσκευή οπότε το αφήνω εκτός. Ένας φίλος μου είπε για το Redmi Pro το οποίο μου αρέσει αρκετά και η τιμή του είναι μέσα στις δυνατότητες μου. Είδα ότι θα βγει και το Note 2 αλλά δεν ξέρω το πότε και μάλλον η τιμή του θα είναι αρκετά παραπάνω. Θα μπορούσατε να με βοηθή…
-
Πρόβλημα με την 6.7.7 rom
ΜήνυμαΑπό εδώ κατεβάζω τις rom μέχρι σήμερα: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…952-6-7-7-Xiaomi-Mi-Note/
-
ΜήνυμαΥπαρχει πρόβλημα που έχω κλειδωμένο bootloader; Πρέπει πλέον να βάλω stable rom; Μέχρι τώρα έβαζα developer από το forum. Από την ενότητα "ελληνικές rom για xiaomi mi note" gtv virgo Είναι ανεπίσημες αυτές; Με την καινούργια δεν θα έχω ελληνική γλώσσα; Ευχαριστώ πολύ.
-
ΜήνυμαΚάποιος μπορεί παρακαλώ να με βοηθήσει;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μπαίνεις TWRP.... wipe ---> data + cache + dalvick/art cache (factory reset) πίσω στην κεντρική οθόνη του TWRP install ξανά την rom που θέλεις ” Έκανα όλα τα παραπάνω αλλά πάλι τα ίδια μου κάνει. Βγαίνει μήνυμα αναφοράς... Πρέπει πριν βάλω την MIUI8 να εγκαταστήσω κάποια άλλη rom όπως και όταν από MIUI6 πήγαμε σε 7;
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σου απλά επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός θα ήθελα σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι σημαίνει TWRP; Έκανα hard reset και τώρα όλα καλά όσον αφορά το οτι το τηλ λειτουργεί. Απλά τώρα θέλω να εγκαταστήσω την MIUI8 (έχω MIUI7) πως πρέπει να το κάνω;
-
ΜήνυμαΥπάρχει κάπου οδηγός για το πως να κάνω αναβάθμιση MIUI 7 σε MIUI 8;
-
ΜήνυμαΝα κάνω hard reset? Είναι το ίδιο με το factory reset?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Έκανες factory reset πριν πας από MIUI 7 σε MIUI 8 ? Επέλεξες σαν γλώσσα εγκατάστασης την Αγγλική αντί για την Ελληνική ? ” Ωχ όχι! Το έκανα βιαστικά χωρίς να δω οδηγίες... Τώρα υπάρχει γιατρειά;
-
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα. Προσπαθώ από το πρωί να εγκαταστήσω μια εκ των 6.7.7 και 6.6.23 ρομ στο MI Note μου αλλά μόλις το τηλ κάνει επανεκκίνηση μου βγάζει ένα μήνυμα αναφοράς που έχει ως τίτλο Δυστυχώς η εφαρμογή Εύρεση συσκευής ... και μου λέει να κάνω ακύρωση ή αναφορά στην ΜΙ. Ότι κι από τα δύο κι αν κάνω αυτό το μήνυμα εμφανίζεται συνεχώς. Τι έχω κάνει λάθος; Απλά να αναφέρω ότι η ρομ που είχα πριν είναι η GTV-6.4.7 Eyxarist;v