Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 123.

• Mi Remote στο Mi Note...

indianos78 - - Mi Note (Virgo)

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα. Μιλώντας με έναν φίλο που έχει το Mi4 μου είπε για την εφαρμογή Mi Remote που έχει στο τηλέφωνο του και το πόσο πρακτική είναι αφού λειτουργεί χωρίς ίντερνετ. Όμως εγώ που είμαι κάτοχος του Mi Note δεν έχω τη συγκεκριμένη εφαρμογή Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να την εγκαταστήσω;

• Mi4, Mi Note ή Mi5;

indianos78 - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

Πάντως αυτή που έχω είναι η miui 7 έτσι; Λογικά δεν θα υπάρχουν διαφορές μεταξύ τους ε;

• Mi4, Mi Note ή Mi5;

Μήνυμα

Έχω ακόμα το zip αρχείο που κατέβασα αλλά δεν είναι η 5.9.10 αλλά η 5.9.1 φαντάζομαι έχουν διαφορά ε;

• Mi4, Mi Note ή Mi5;

Μήνυμα

Στο URL που μου δίνεις έχει δύο. Η 5.9.10 είναι αυτή που πέρασα με το που πήρα σχεδόν το τηλέφωνο αυτήν εννοείς ή την 6.5.0; Ευχαριστώ πολύ!

• Mi4, Mi Note ή Mi5;

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Μπράβο! Καλορίζικη η συσκευή! Φυσικά και υπάρχει Miui V7 με ελληνικά! Μπορείς να κατεβάσεις την Ελληνική rom απο ΕΔΩ” Αυτή λέει για Redmi note 2. Εγώ έχω το Mi Note. Είναι το ίδιο;

• Mi4, Mi Note ή Mi5;

Μήνυμα

Παιδιά εδώ και λίγες μέρες και μέσα σε χρόνο ρεκόρ νομίζω (8 ημέρες) έχω στα χέρια μου το Mi Note! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το τηλέφωνο αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: γιατί δεν έχω FM Radio; Επίσης η miui 7 είναι διαθέσιμη μόνο στα αγγλικά;

• Επωνυμία της επιχείρησης : Minideal Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : Wholesale Android Smart Phones and Android Tablets direct from China free shipping Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi Note Ημερομηνία αγοράς : 30/08/2015 Αποστολή : 01/09/2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 άριστα! Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 9 μέρες (10/09/2015)! Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : 10 Tα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Πολύ καλή εξυπηρέτηση! Δεν …

• Mi4, Mi Note ή Mi5;

Μήνυμα

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!! Παιδιά ακολούθησα την οδηγία του NikosChandolias να βάλω περισσότερα χρήματα στο balance και τελικά κατάφερα και ολοκλήρωσα την αγορά και έτσι το Mi Note συσκευάζεται! Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω όλους εδώ γιατί από την πρώτη στιγμή που σας χρειάστηκα μου δώσατε άμεσα τη βοήθειά σας με αποτέλεσμα να λύσω ένα πρόβλημα που η αλήθεια είναι ότι είχε αρχίσει να με κουράζει. Απλά για την ιστορία ήθελα να σας πω ότι και στους δύο λογαριασμούς που χρησιμοποιούσα οι κάρτες ήταν ve…

• Mi4, Mi Note ή Mi5;

Μήνυμα

Αυτό μου βγάζει ως μνμ. Το ποσό που χρειάζομαι είναι 318.77

• Mi4, Mi Note ή Mi5;

Μήνυμα

Παράθεση από indianos78: “uYKsJ.jpg” Αυτό εδώ το μνμ μου βγάζει. Το ποσό που χρειάζομαι είναι 318,77

• Mi4, Mi Note ή Mi5;

Μήνυμα

Έκανα μεταφορά του ποσού σε άλλον paypal λογαριασμό και πάλι δεν μπορώ να κάνω την αγορά. Μου βγάζει αυτό που σας είχα πει και πάλι πριν 2-3 μέρες ενώ όπως βλέπετε το ποσό ειναι κανονικά στο balance...

• Mi4, Mi Note ή Mi5;

Μήνυμα

Και πως γίνεται η διαδικασία; Πρέπει να κάνω send money ή request;

• Mi4, Mi Note ή Mi5;

Μήνυμα

Μπορώ να τα μεταφέρω σε άλλον λογαριασμό paypal;

• Mi4, Mi Note ή Mi5;

Μήνυμα

Παιδιά πως μπορώ να πάρω πίσω στον λογαριασμό της τράπεζας μου τα χρήματα που έχω στο balance του paypal;

• Mi4, Mi Note ή Mi5;

Μήνυμα

Παράθεση από Kserw: “Delete cookies απο το google chrome η οτι αλλο χρησιμοποιεις. Μην χασεις τιποτα κωδικους απο κανα σαιτ και με.κυνηγας!! Επισης αν δεν πιασει τπτ απο τα δυο προτεινεται το paypal application καθως υπαρχουν θεματα με τους internet explorers.” Ok κατάλαβα. Να διαγράψω μόνο όσα μου εμφανίζονται γράφοντας paypal; Επίσης για την άλλη λύση που προτείνεις δεν βρίσκω την επιλογή wallet μέσα στο προφίλ για να συνεχίσω τα υπόλοιπα που λες.

• Mi4, Mi Note ή Mi5;

Μήνυμα

Παράθεση από Kserw: “Κανε delete cookies.” Πως μέσα από το paypal?

• Mi4, Mi Note ή Mi5;

Μήνυμα

Παράθεση από Kserw: “Κατι κουλο αλλα συμβαινει. Μηπως η αγορα ειναι μεγαλυτερη απο το μπαλανς σου;;; αν ειναι μεγαλυτερη τοτε παει να τραβιξει απο τραπεζικο και μετα απο καρτα. Ετσι παει στο πειπαλ η σειρα. Δοκιμαζει να παρει τα χρηματα απο μπαλανς μετα τραπεζικα και μετα απο καρτα.” Όχι δεν είναι μεγαλύτερη η αγορά από το balance μου.

• Mi4, Mi Note ή Mi5;

Μήνυμα

Παράθεση από Kserw: “Eχεις verified account?” Ναι verified είναι ο λογαριασμός μου εδώ και χρόνια που τον έχω. Αν θυμάμαι καλά μου είχε έρθει κάποια στιγμή ένα mail απ' το paypal με θέμα profile update αλλά λόγω δουλειάς το ξέχασα και δεν συμπλήρωσα ποτέ. Μήπως να με έχει μπλοκάρει αυτό; Τώρα που το λέμε βρήκα το mail. Θα το συμπληρώσω και βλέπουμε...

• Mi4, Mi Note ή Mi5;

Μήνυμα

Παιδιά λέτε να δημιουργήσω άλλον λογαριασμό στο Paypal με διαφορετική κάρτα μήπως κάνοντας εκεί μεταφορά του ποσού καταφέρω να κάνω την αγορά;

• Mi4, Mi Note ή Mi5;

Μήνυμα

Παράθεση από NikosChandolias: “Όταν πατήσεις στο paypal να κάνει confirm την κάρτα αυτό δοκιμάζει να τραβήξει 1,5 ευρώ από αυτήν. Αυτή η συναλλαγή εμφανίζεται στην τράπεζα και έχει έναν τετραψήφιο κωδικό, τον οποίο πρέπει εσύ να βάλεις στο paypal, ώστε να ολοκληρωθεί η αναγνώριση της κάρτας. Η διαδικασία συνήθως κάνει 3-4 μέρες.” Αυτό θυμάμαι το είχα κάνει στην αρχή που δημιούργησα το λογαριασμό μου. Από τότε δεν νομίζω ότι μου είχε δημιουργηθεί ανάλογο θέμα. Όπως και να' χει έχω στείλει mail στ…