Δυστυχώς δεν έχω "ψαχτεί" και πολύ και δεν γνωρίζω και πολλά. Χωρίς να έχω κάνει κάτι πριν ακολούθησα τη διαδικασία αλλά στο βήμα που το Links2SD με ρώτησε για το 2ο partition και επέλεξα ext3 μου έβγαλε μήνυμα: "το σενάριο προσάρτησης δεν μπορεί να δημιουργηθεί. mount: mounting/dev/block/vold/179:26 on/data/sdext2 failed:Invalid argument" Συνέχισα τη διαδικασία αλλά όσες εφαρμογές μετέφερα στην sd κάρτα δε μου τις εμφάνιζε πλέον... Πρέπει να κάνω κάτι άλλο πριν ξεκινήσω τη διαδικασία αυτή? Ευχα…
Αν και έχω διαβάσει και έχω ακολουθήσει τα βήματα όπως είναι στο παρακάτω link δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να μετακινήσω τις εφαρμογές μου στην κάρτα sd του τηλεφώνου μου(samsung galaxy s2). Link2SD, μεταφορά Εφαρμογών στην SD Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ?
Παιδιά ακολούθησα κι εγώ τη διαδικασία αλλά δεν δούλεψε! Όπως είπε και κάποιος φίλος παραπάνω το ext3 δεν δούλεψε... Μάλιστα όσες εφαρμογές μετέφερα στην sd εξαφανίστηκαν! Πρέπει πριν να αποκτήσω με κάποια άλλη διαδικασία διακαιώματα root για να λειτουργήσει?