Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 114.

• RE:

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

@JohnPhone εμένα λέει watchface Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

Faceplate, άλλαζες και ποιο πριν μέσα από το ρολόι πατώντας παρατεταμένα στο faceplate. Ενδιαφέρουσες είναι και οι αλλαγές στη καρτέλα των βημάτων που σου κάνει καλύτερη ανάλυση βημάτων, ύπνου με ιστορικό κτλ.

• AmazFit bt Xiaomi

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

Εγώ το πήρα 109 και όταν ήρθε έπεσε στα 96. Ή είμαστε γκαντεμηδες ή η XIAOMI βγάζει καινούργια προϊόντα και πέφτουν οι τιμές πολύ γρήγορα.

• AmazFit bt Xiaomi

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

Ακριβώς @ktlk21 . Όταν βγήκε το mi band2 δεν είχε ούτε ημερομηνία αν θυμάστε. Μετά το πρόσθεσε η xiaomi. Μετά πρόσθεσε και αναγνώριση στις κλήσεις με ονόματα. Μετά και μηνύματα. Ίσως να είναι πολιτική της εταιρείας να μας τα δίνει λίγα λίγα για να έχουμε και εμείς την "λάθος" αίσθηση ότι έχουμε after sales υποστήριξη όπως έγινε με τα miles και με τα χιλιόμετρα. Αυτά τα λίγα που αναφέρει ο @JohnPhone είναι λίγες γραμμές κώδικα. Πιστεύω θα μας τα δώσει με μελλοντικές αναβαθμίσεις. Στάλθηκε από το …

• RE:

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από ktlk21: “Είχε βγει κάποιος απο την εταιρεία στο γκρουπ στο fb και ανακοίνωσε μια σελίδα για αίτηση για εγγραφή... οι αιτήσεις έκλεισαν απο οτι ξέρω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Οκ ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: AmazFit bt Xiaomi

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από ktlk21: “Τελικά πιστέυω ότι είμαι στο beta.. μου έβγαλε κι εμενα το update 1.3.3α αλλα changelog μονο για translate μιας και αυτα που γραω5σε εσας τα είχα πάρει απο το 1.3.2ec57495c7875861e96e36f85ee1a8e6f4.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Που εκανες αίτηση. Με ενδιαφέρει και εμένα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από JohnPhone: “Χμμμ.... νομίζω πως βρήκα ένα bug στη νέα version. Για πηγαίνετε προς τα δεξιά απ' την αρχική οθόνη (watchface) μέχρι να βρείτε το ημερήσιο chart της εφαρμογής του καιρού. Σας δείχνει θερμοκρασίες και εικονίδια καιρικών συνθηκών; Έμενα στην αρχή έδειχνε, αλλά τώρα στις θερμοκρασίες έχω παντού μηδέν (0) και τα εικονίδια είναι όλα ήλιος. Αν όμως κάνω slide το watchface προς τα κάτω, εκεί έχω και θερμοκρασία και εικονίδιο καιρικών συνθηκών. Θα κάνω τις γνωστές αποσυνδέσεις …

• RE:

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από andreas443: “ενώ μου το βρίσκει το update όταν ξεκινάει να το κατεβάσει βγάζει σφάλμα και δεν φταίει το internet γιατί είμαι διπλα στο router τι μπορεί να φταίει?” Κάντο καμία επανεκκίνηση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

Άντε πήραμε το update μας :p 033a1d3fd041541541e18442a1765fbc.jpg 15fef2e492d39310a9d9916448a1bb60.jpg 1f8dfa7c6b9182816250d33e7e4e262c.jpg 6aa2c76b1511a6ead59656b7e415af86.jpg d8f8de90b4a4a4c3339c4393a7d364dc.jpg 6bcc1bd37555cb0c81e1e48c329d811d.jpg

• RE:

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από ktlk21: “Το αμερικανικό σύνδεεται μονο με strava.. το κινέζικο μονο με mifit... αρα κρατάς και miband και amazfit Βέβαια υπάρχει τρόπος να δουλέψει το αμερικανικό amazfit και σε strava και σε mifit Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Για λέγε, για λέγε.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από JohnPhone: “Παράθεση από maik6600: “Πάντως εγώ είμαι με την 1.3.2b και ακόμα δεν έχω update. Το μοντέλο είναι English 1612. Υπάρχουν και άλλοι που δεν πήραν; ” Σήμερα το παρέλαβα κι εγώ τελικά. Μια χαρά συσκευή, λίγο σκοτεινή η οθόνη στα.... σκοτεινά, αλλά γενικά ΟΚ. Με το που το άνοιξα πήρε την 1.3.2b και έμεινε σε αυτή. Ότι κι αν έχω κάνει δεν βρίσκει καμία επόμενη . Υπομονή, ίσως την δίνουν σταδιακά με serial numbers η κάτι άλλο που δεν ξέρουμε.” Καλοφορετο. Δοκίμασε να βάλεις τη…

• RE:

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από maik6600: “ Η μπαταρία κρατάει 3 με 4 μέρες άνετα με ειδοποιήσεις χωρίς αθλητικές δραστηριότητες. Όσον αφορά την οθόνη, στον ήλιο τα πάει τέλεια. Το θέμα είναι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, και με προβλήματα πρεσβυωπίας. Κάνε τη χαζομάρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” βασικά θέλω και καμιά πατέντα να έχω παράλληλα (εναλλάξ βασικά) και το mi band γιατί το φοράω π.χ. σε μπάσκετ είδα στο Mi fit δεν μπορείς να κάνεις pair 2η συσ…

• RE:

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από kodorevi8ulis: “επειδή είμαι έτοιμος να την κάνω την "χαζομάρα" (χαζομάρα λόγω χρημάτων βασικά) από μπαταρία και κυρίως τώρα το καλοκαίρι από οθόνη πως τα πάει ; φαίνεται τίποτα ; (καλύτερα από το Mi band ή μπα)” Η μπαταρία κρατάει 3 με 4 μέρες άνετα με ειδοποιήσεις χωρίς αθλητικές δραστηριότητες. Όσον αφορά την οθόνη, στον ήλιο τα πάει τέλεια. Το θέμα είναι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, και με προβλήματα πρεσβυωπίας. Κάνε τη χαζομάρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντα…

• RE: AmazFit bt Xiaomi

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από liabovas: “Παράθεση από maik6600: “Πάντως εγώ είμαι με την 1.3.2b και ακόμα δεν έχω update. Το μοντέλο είναι English 1612. Υπάρχουν και άλλοι που δεν πήραν;” Και εγώ το ίδιο ακριβώς και έλεγα μήπως φταίει ότι είμαι με iPhone. Εσυ είσαι με android? Sent from my iPhone using Tapatalk” Ναι με android είμαι αλλά μάλλον είναι ο λόγος που λέει ο Γιάννης ποιο πάνω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

Πάντως εγώ είμαι με την 1.3.2b και ακόμα δεν έχω update. Το μοντέλο είναι English 1612. Υπάρχουν και άλλοι που δεν πήραν;

• RE:

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από basilhskantzos: “Παράθεση από andreas443: “ερώτηση γιατί ενώ μου μετράει τα βήματα δεν μου μετράει τα χιλιόμετρα που έκανα σήμερα και μου τα δείχνει 0 στο mi band 2 τα μετρούσε με λιγία λόγια που ρυθμίζω να μετράει τα χιλιόμετρα και που πάω για να δω ποσα έκανα μέσα στην ημερα όχι με πρόγραμμα να τα μετράει να βάλω δηλαδή κάποιο άθλημα, αλλα όπως στο μη band 2 μέσα στην μέρα έκανα τόσα βήματα τόσα χιλιόμετρα ” και εγω παιδια αντιμετωπιζω το ιδιο θεμα,εκανα μεταβαση απο το miband 2 σ…

• RE:

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα και πάλι. Επανέρχομαι με μια ακόμα ερώτηση. Οι επαφές στα Ελληνικά εμφανίζονται στο ρολόι? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και σε android φαίνονται κανονικά. Πρέπει βέβαια να δώσεις δικαιώματα στην εφαρμογή να διαβάζει επαφές. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• AmazFit bt Xiaomi

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

Επιβεβαιώνω και εγώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από g.shock: “Παράθεση από maik6600: “Παράθεση από g.shock: “Παράθεση από g.shock: “Παίδες καλημέρα, Δώστε μου λίγο τα φώτα σας παρακαλώ. Θέλω να κάνω αγορά το συγκεκριμένο ρολόι και ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια έκδοσή να πάρω ?....την αγγλική η την κινέζικη ? Ποιες είναι ουσιαστικά οι διαφορές τους ???....η κινέζικη έκδοση είναι ακριβότερη απο την αγγλική , γιατί ? Επίσης θα ήθελα να μάθω εάν ο μετρητής παλμών (H.R.) μπορεί (εαν του ζητηθεί) να κάνει συνεχόμενη μέτρηση. Είναι πολύ σημα…

• RE:

maik6600 - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από g.shock: “Παράθεση από g.shock: “Παίδες καλημέρα, Δώστε μου λίγο τα φώτα σας παρακαλώ. Θέλω να κάνω αγορά το συγκεκριμένο ρολόι και ακόμα δεν έχω καταλάβει ποια έκδοσή να πάρω ?....την αγγλική η την κινέζικη ? Ποιες είναι ουσιαστικά οι διαφορές τους ???....η κινέζικη έκδοση είναι ακριβότερη απο την αγγλική , γιατί ? Επίσης θα ήθελα να μάθω εάν ο μετρητής παλμών (H.R.) μπορεί (εαν του ζητηθεί) να κάνει συνεχόμενη μέτρηση. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμένα διότι με την γυμναστική πο…