Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 114.
-
σήμερα είναι η μέρα της βλακείας. δεν κλείδωσε τελικά και περιμένω να φορτώσει η rom Ακόμα δεν έχω χωνέψει τη βλακεία έκανα!!!! Ευχαριστώ και πάλι παιδιά!!! =============== Φεβ 17th 2017, 10:14pm =============== τελικά δεν έκατσε καλά δεν με αφήνει να μπω. δεν έχει σβηστεί τίποτα και μετά τον κωδικό μου ζητάει πάλι. =============== Φεβ 17th 2017, 10:40pm =============== Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από maik6600: “πως γραφω την rom στο κινητό γιατί με sideload δε μου βγαίνει και με εγγραφή σε …
-
RE:
maik6600 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤελικά φόρτισε σε twrp αλλά δεν ανάβει το led και μπερδεύτηκα. Είναι το kenzo με 2/16 αν αυτό βοηθάει καθόλου. Πως βλέπω ποιό snapdragon έχω; Από vickmall το πήρα τον Μάρτιο. Όλοι οι προηγούμενοι οδηγοί για ξεκλείδωμα, πέρασμα ελληνικής από international λειτούργησαν άψογα και δεν είχα θέμα. Επίσης την πρώτη φορά κλείδωσε ο bootloader, τον ξεκλείδωσα, και συνεχίζει να βγάζει unlocked true και τις άλλες 4-5 φορές που έκανα εγκατάσταση την dev δεν έχει κλειδώσει, αν και αυτό βοηθάει καθόλου Στάλθη…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Μήνυμαέτσι το έκανα και περιμένω, αν δεν πετύχει. πάω για ύπνο και αύριο παλι. Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές παιδιά. =============== Δεκ 20th 2016, 11:19pm =============== δεν εγινε τιποτα αλλα δεν μπορω να το φορτισω για να ειναι ετοιμο αυριο. Πως το φορτιζουμε; Ουτε recovery, fastboot
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
ΜήνυμαΒάζω τη 6.10.20 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΈλα μου το βρίκαμε. Ποιο factory reset; Που το λέει τα μάτια μου μέσα;;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαunlocked true Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι, ταλαιπωρώ και σας γκρρρρρ
-
ΜήνυμαΟκ κάνω ότι λες και είναι ακριβώς η τον που λέει ο οδηγός Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΩραία, από που ξεκινάω τώρα?
-
Μήνυμα30 λεπτά στο ΜΙ κάτι πάλι δεν έκανα καλά!!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “ Πολλές φορές αρκετή ώρα δες εάν βγάλει κάτι το power by android και τις τελίτσες θα είσαι σε καλό δρόμο , αλλιώς........ Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την πρώτη φορά ήταν 7-8 λεπτά περίπου τώρα είμαι στο δεκάλεπτο και κάτι.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από maik6600: “Μετά τα wipes εκανα την εγκατάσταση της dev, ξεκλειδωσα, αλλά κολλάει στο mi 20 λεπτά και το ξαναεκανα. Καμιά ιδέα; ” Eκανες δηλαδή fornat data μετά reboot to recovery το install της rom και κολλάει ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τώρα είδα ένα μήνυμα του geoganto που έλεγε για format data. Είμαι στην αναμονή. Πόση ώρα περίπου κάνει η εγκατάσταση, για να αρχίσω να ανησυχώ?