Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-114 από 114.

• Μετά τα wipes εκανα την εγκατάσταση της dev, ξεκλειδωσα, αλλά κολλάει στο mi 20 λεπτά και το ξαναεκανα. Καμιά ιδέα;

• RE:

maik6600 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αν ακολουθήσεις ακριβως τις οδηγίες είσαι οκ... Εγω βέβαια θα σου λεγα να πας σε Ελληνικη.” Πάω σε ελληνική τελικά. Μη κάνω καμιά βλακεία και έχουμε άλλα. Ευχαριστώ όλους και καλές γιορτές. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από maik6600: “Η διαδικασία για root και SU είναι δύσκολη; ” Αν θες να το δοκιμασεις ακόμη είναι αυτη. [ZCX TWRP] Install TWRP and Flash SuperSu wi… | Xiaomi Redmi Note 3 και είναι πολύ εύκολη... Μιλάμε για κενζο πάντα έτσι;” Ναι, για το kenzo μιλάμε. Δηλαδή με αυτό το recovery περνάω dev μετά global και μετά το su. Αν δε το κατάλαβα πάω για την ελληνική και άντε γειά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “1. Σωστά 2. Καλύτερα βάλε το όνομα της ρομ χωρίς απευθείας λινκ 3. Σωστά 4. Θέλει ξεκλείδωμα για να κάνεις root, δεν ξέρω την διαδικασία, δεν έχω ασχοληθεί 5. Αν εννοείς όπως είσαι τώρα, πάνω από την Ελληνική, θα αποκτήσεις ένα τούβλο. 6. Λιγάκι δύσκολο εάν γίνει τούβλο το κινητό Παρακαλούμε :D” 5. Δεν μου αρέσουν τα τούβλα και λέω να βάλω πρώτα την dev και ύστερα την ελληνική :p όπως λέει σε έναν οδηγό που δεν μπορώ να δώσω λίνκ γιατί είμαι στο κινητό. Αυτό που με ενδια…

• Καλησπέρα και από μένα, 1. Από Greek XTRV 8.0.5.0 για να πάω σε Global Stable 6.0 8.1.1.0 ακολουθώ αυτό τον οδηγό ; 2. Η fastboot rom είναι αυτή; 3. Μετά είμαι με κλειδωμένο bootloader, ελληνικά και ota; 4. Η διαδικασία για root και SU είναι δύσκολη; 5. Αν περάσω αυτή Global Stablemiui_HMNote3ProGlobal_V8.1.1.0.MHOMIDI_8e5f6f8e03_6.0.zip μέσω recovery 6. θα έχω ΟΤΑ updates και ελληνικά; Ευχαριστώ εκ τω προτέρων!!!

• RE:

maik6600 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από michael: “Θα μπεις στο twrp και θα κάνεις swipe to allow modification και μετα wipe->format data->yes” Ναι αυτό ήταν. Όλα καλά, και ευχαριστώ για τη βοήθεια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 4 - failed to mount /data

Μήνυμα

Εγώ θέλω αλλά μη του κόψω τη χαρά. Αφού λειτουργεί του το άφησα να παίζει και αύριο θα δοκιμάσω ότι μου πείτε. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Άρα του το αφήνω έτσι; Στο redmi note 3 pro που το έκανα σε 5 διαφορετικά τηλέφωνα δεν είχα τέτοιο πρόβλημα και γιαυτό παραξενευτηκα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Θα το δοκιμάσω αύριο γιατί το κινητό είναι ενός φίλου. Το swipe to allow modificatons είναι που το βγάζει με το που μπαινεις στο recocevery; Και τσεκάρεις να μην ξαναβγεί; Περιμένοντας δοκίμασα να περάσω τη rom με sideload και πέρασε. Λειτουργεί μία χαρα, περναω accounts κτλ κτλ. Λέω όλα καλά αλλά στην επανεκκίνηση βγάζει την κάτω μπάρα που φορτώνει τη rom κάθε φορά. Άρα κάτι δεν πήγε καλά. Θα δοκιμάσω αύριο. Αυτό που μου ειπατε και θα θα επανελθω. Όταν είδε ο φίλος τις απαντήσεις σας και πόσο γ…

Μήνυμα

διαβασα σε άλλα τοπικ με παρομοιο πρόβλημα ότι βαζουν παλαιοτερη recovey και λειτοργει κανονικά. Υπάρχει παιότερη ή νεότερη recovery απο την twrp3.0.2_by_mic_nikel

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Έκανες unlock bootloader με το mi account σου ? ” ναι φυσικά, ολοκληρώθηκε 100%

Μήνυμα

με το Redmi Note 4 και twrp twrp3.0.2_by_mic_nikel. Δεν γραφω ποια rom ήρθε γιατι δεν το κρατησα. Ηθελα να περασω κατευθείαν την Ελληνικη.

Μήνυμα

Παιδιά εμένα μετα την εγκατάσταση της recovery, όταν κάνω τα wipes μου βγάζει failed to mount /data και γενικά όλα failed. Ξέρει κανείς τίποτα? Το system partion δεν ειναι read-only Ευχαριστώ

• XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή Επιτυχία