Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 136.
-
mi 5x
Μήνυματο ιδιο πραγμα ακριβως δεν αλλαξε κατι.ισως να εχει θεμα στην κεραια του γιατι μειωνεται και ξαναερχεται το σημα συνεχως.θα την αλλαξω και βλεπουμε
-
mi 5x
Μήνυμαεννοεις στο προτιμωμενος τυπος δικτυου να επιλεξω το wcdma/lte?
-
mi 5x
Μήνυμααπλα ψαχνω να δω τι φταιει αν ειναι το software η το hardware του τηλεφωνου αν και παρηγγειλα καινουριο pcb να το αλλαξω τιε επομενες μερες
-
mi 5x
Μήνυμαοκ ευχαριστω.θελω να την δοικιμασω γιατι παρατηρησα μειωμενο σημα στο κινητο μου σες σχεση με αλλες συσκευες XIAOMI διπλα διπλα
-
mi 5x
ΜήνυμαΚαλημερα Για να γυρισω απο την XTVR rom στην arΩma θα πρεπει να κανω format την συσκευη μου?
-
mi 5x
Μήνυμαοκ ευχαριστω πολυ
-
mi 5x
Μήνυμαναι xtrv εχω 9.1.3
-
mi 5x
Μήνυμακαλησπερα εχω την 9.1.3 rom αν βαλω την v10.2.2.0 stable θα πρεπει να κανω format στην συσκευη?
-
8.12.13 rom
ΜήνυμαΟλα δειχνουν να ειναι ενταξει στην επομενη αναβαθμιση της rom θα σου πω με σιγουρια παντως.ευχαριστω πολυ και καλες γιορτες
-
8.12.13 rom
Μήνυμαok
-
8.12.13 rom
Μήνυμαεμενα ειναι το tiffany ομως δεν θεωρω πως θα εχω καποιο προβλημα επειδη βλεπω kenzo
-
8.12.13 rom
Μήνυμαοκ περιμενω το link
-
8.12.13 rom
Μήνυμαοκ ευχαριστω geoanto εισαι κορυφη
-
8.12.13 rom
Μήνυμαστην αγγλικη γλωσσα δουλευει μια χαρα δεν πεταει κανενα κοκκινο σφαλμα
-
8.12.13 rom
Μήνυμαεσυ μου το εφτιαξες την προηγουμενη φορα το 3.2.3-4
-
8.12.13 rom
Μήνυμακαλημερα παιδια παρα τα οσα καναμε την προηγουμενη φορα και διορθωθηκε το τηλεφωνο στην εγκατασταση της rom τωρα που πηγα να κανω αναβαθμιση στην 8.12.20 στον καθαρισμο (davlink/art cache & cache)πεταει τα εξης
-
8.12.13 rom
Μήνυμαανοιξε στο ενα λεπτο περιπου
-
8.12.13 rom
Μήνυμακαλες γιορτες παιδια και παλι ευχαριστω
-
8.12.13 rom
Μήνυμαοκ θα περιμενω να ανοιξει .το λιγοτερο που μπορω να πω παιδια ειναι ενα μεγαλο ευχαριστω
-
8.12.13 rom
Μήνυμαεκανα καθαρισμο και δουλευει τελεια.πρεπει να κανω παλι format και να τρεξω την rom απο την αρχη?