Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 136.

• xiaomi mi5x

Panoz1977 - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

δεν περναει με τιποτα το twrp δεν ξερω τι συμβαινει

• xiaomi mi 5x [SOLVED]

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49879/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49879/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49879/ =============== Φεβ 5th 2018, 4:54pm =============== δεν περναει με τιποτα το twrp δεν ξερω τι συμβαινει =============== Φεβ 5th 2018, 4:56pm =============== δεν περναει με τιποτα το twrp δεν ξερω τι συμβαινει

• xiaomi mi 5x [SOLVED]

Μήνυμα

=τον δευτερο τροπο ακολουθω ενώ μου αναγνωριζει το τηλεφωνο στο fastboot devices όταν παω να φορτωσω το twrp μου βγαζει αυτό το μηνυμα error: cannot load 'twrp_tiffany_3.2.1-0_miui-hellas.img'

• xiaomi mi 5x [SOLVED]

Μήνυμα

προσπαθω εδώ και ωρα με τους τροπους που δειχνετε να περασω το twrp αλλα δυστυχως δεν τα καταφερνω για προχωρήσω στην αλλαγη rom

• xiaomi mi 5x [SOLVED]

Μήνυμα

ευχαριστω πολύ!!!!!

• xiaomi mi 5x [SOLVED]

Μήνυμα

από που κατεβαζω το adb ώστε να προχωρήσω και να φλασαρω την rom?

• xiaomi mi 5x [SOLVED]

Μήνυμα

ευχαριστω πολύ ελπιζω να πανε όλα καλα

• xiaomi mi 5x [SOLVED]

Μήνυμα

ναι μπηκα από τον λογαριασμο μου και εκανα αιτηση να μου το ξεκλειδωσουν.ποια rom να κατεβασω?

• xiaomi mi 5x [SOLVED]

Μήνυμα

τωρα εχει την 9.2.1.0 stable την κινεζικη.Περιμενα κανονικα 15 μερες να μου ξεκλειδωσουν το fastboot

• xiaomi mi 5x [SOLVED]

Μήνυμα

Καλημέρα Επιτελους μετα από 15 μερες αναμονη ηρθε η ωρα να αλλαξω την rom.θα μπορουσε κανεις να με βοηθησει για το ποια rom να βαλω και τον τροπο να το κανω?

• xiaomi mi 5x

Μήνυμα

μια τελευταια ερωτηση παιδια.οταν με ξεκλειδωσουν θα μου ερθει καποιο μηνυμα η θα πρεπει να το θυνηθω από μονος μου?

• xiaomi mi 5x

Μήνυμα

δλδ μετα από 15 μερες θα του βαλουμε rom να είναι λειτουργικο μεχρι τοτε επιστρεφει στο κουτι του.ελπιζω τουλάχιστον να ληξει το ζητημα τοτε γιατι δεν το βλεπω καλα.ευχαριστω παντως για την πολυτιμη βοηθεια σας παιδια

• xiaomi mi 5x

Μήνυμα

οριστε?εκανα κατι λαθος και το εβγαλε αυτό?

• xiaomi mi 5x

Μήνυμα

τωρα βγαζει καινουριο

• xiaomi mi 5x

Μήνυμα

κανω ότι μου λεει και το τηλεφωνο πεταει ένα 10008 και κατι κινεζικα μετα

• xiaomi mi 5x

Μήνυμα

με αυτό προσπαθησα αρκετες φορες αλλα δεν με αφηνει μου βγαζει error συνεχως

• xiaomi mi 5x

Μήνυμα

ναι το bootloader

• xiaomi mi 5x

Μήνυμα

ειχα ξεκλειδωσει το προηγουμενο που ειχα ένα Redmi note3 αλλα και που το συνδεσα αυτό με τον προηγουμενο λογαριασμο μου δειχνει ότι είναι κλειδωμενο το fastboot

• xiaomi mi 5x

Μήνυμα

αυτό θα παρει γυρω στις 3 μερες αν θυμαμαι καλα από το προηγουμενο τηλεφωνο που ειχα?

• xiaomi mi 5x

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48796/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48796/ =============== Ιαν 20th 2018, 1:00pm =============== καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω αλλαξω την rom?