ευχαριστω πολύ. όταν το λαβω θα ανεβασω φωτο =============== Ιαν 20th 2018, 11:47am =============== καλημέρα επιτελους παρελαβα το τηλεφωνο mi 5x και θα ηθελα να με βοηθήσετε για το πως θα αλλαξω την rom ώστε να βαλω την ελληνικη γλωσσα που δεν εχει.αυτο είναι το λειτουργικο που εχει ηδη μεσα
Καλησπέρα παιδια μεσα στην εβδομαδα περιμενω να μου ερθει το mi 5x 64gb αλλα εχει μονο αγγλικη γλωσσα και κινεζικη μπορει να με βοηθησει καποιος για το ποια rom πρεπει να περασω ώστε να το κανω flash? ευχαριστω
γιατι μετα την αναβαθμιση σε ελληνικη rom το αλμπουμ των φωτογραφιων δεν ανοιγει και δεν μπορω να δω καμια φωτογραφια στο τηλεφωνο μου αν και ένα και καθαρισμο cache της εφαρμογης δεν γινεται τιποτα
Ενώ εχω κανει την αναβαθμιση και όλα δουλευουν ρολοι το μονο θεμα που εχω εναι με το αλμπουμ δεν ανοιγει και πεταει συνεχως το εξης μηνυμα του εκανα καθαρισμο cache της εφαρμογης και συνεχιζει να πετα συνεχεια αυτό το μηνυμα
σας ευχαριστω ολους για την πολυτιμη βοηθεια σας το μονο θεμα μετα την αναβαθμιση είναι ότι μου πεταει σφαλμα στις σημειώσεις και στο αλμπουμ ξερει κανεις γιατι γινεται αυτό?
όλα αυτά που μου εστειλες τα εχω κανει από χθες και μετα το τηλ εκανε μια αναβαθμιση μονο του στο 6.9.8.1 αλλα εινα BETA απ οσο γραφει και εχει μονο κινεζικα και αγγλικα σαν γλωσσες