Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-136 από 136.
-
redmi note 3
Μήνυμαλογω του ότι ειχα κανει αιτηση πριν και μου ειχε ερθει απαντηση η δεν ισχυει πια αυτή και πρεπει να κανω καινουρια?
-
redmi note 3
Μήνυμαλογικα το εκανα σωστα περιμενω να ανοιξει τωρα.εχει ξεκλεδωσει η θελει και κατι άλλο εκτος από αυτό?
-
redmi note 3
Μήνυμαδεν μου βγαζει ότι λειπει καποιος driver
-
redmi note 3
Μήνυμαλογικα είναι ενταξει τωρα.κανω τα επομενα βηματα όμως και το flash tool δεν φορτωνει αυτά που λεει
-
redmi note 3
Μήνυμαεκτος αν εννοεις αυτό αλλα προσπαθησα να του αλλαξω την ονομασια και δεν γινεται τιποτα(Αρχείο συμπίεσης WinRAR (.tar))
-
redmi note 3
Μήνυμασαν τυπο αρχειου γραφει μονο αυτό το πραγμα τιποτα άλλο(Αρχείο 0_CN_F33A33FADD (.0_cn_f33a33fadd))
-
redmi note 3
Μήνυμαhennessy_images_6.3.24_20160307.0000.16_5.0_cn_f33a33fadd
-
redmi note 3
Μήνυματιποτα παλι κατι θεμα εχει αυτή η rom και δεν κατεβαινει σωστα.εχεις καμια ιδεα από που αλλου μπορω να την κατεβασω?
-
redmi note 3
Μήνυμαόχι δεν γινεται τιποτα ετσι το δοκιμασα θα προσπαθήσω με το power iso να δω τι θα γινει
-
redmi note 3
Μήνυμαπροσεξε που είναι το πρόβλημα τωρα όμως.η rom που κατεβασα συμφωνα με τις οδηγιες όταν την εκανα extract εμφανιστηκε σαν image και όχι σαν ενας φάκελος αρχειων ώστε να ακολουθησω τις υπολοιπες οδηγιες
-
redmi note 3
Μήνυμαπρεπει να είναι κλειστο το τηλ η ανοιχτο για να αρχισω αυτή την διαδικασια?
-
redmi note 3
Μήνυμαναι αυτή κατεβαζω όπως διαβασα και εκει μεσα
-
redmi note 3
Μήνυμαπρος το παρων κατεβαζω την rom συμφωνα με αυτά που μου ειπες μολις κατεβει θα σου πω.ευχαριστω εκ των προτερων παντως
-
redmi note 3
Μήνυμακαι τωρα τι κανω που τα γραφει και κινεζικα και δεν βγαζω ακρη
-
redmi note 3
Μήνυμααυτή την rom φοραει
-
redmi note 3
ΜήνυμαΞερει κανεις να μου απαντησει γιατι ενώ πηρα την αδεια από την xiaomi να ξεκλειδωσω το τηλ μου και με τον λογαριασμο μου και στο τηλ και στο pc όταν προσπαθω να το ξεκλειδωσω μου πεταει αυτό το μηνυμα στο 50%(current account is different from the account info on the device)