Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
καταρχην χιλια ευχαριστω....εχω ηδη κατεβασει το τελευταιο εργαλειο miflash (γ αυτο δεν μ εκανε verification το κινητο μου πριν λογω του οτι ο οδηγος εχει το πιο παλιο εργαλειο).....μηπως θα μπορουσατε να μου δωσετε ενα λινκ που παω για να κανω την αιτηση?γιατι ειλικρινα παιδια ψαχνω τοση ωρα και δεν το βρισκω..sthn unlock you mi device μπλε οθονη με παει κατευθειαν για ξεκλειδωμα δεν με παει για αιτηση
-
λοιπον..συνδεθηκα κανονικα στον mi λογαριασμο μου,κατεβασα το tool MiFlashUnlock_1.1.0317.1_en.zip....μονο που τα βηματα του ειναι λιγο διαφορετικα απο αυτα που μου βγαινουν ...δηλαδη.....ενω θα επρεπε να μου βγει μνμα "your curent acount has no unlock qualifications",μου βγαινει μνμα "phone conected" με επιλογη "unlock" απο κατω,την οποια αν επιλεξω στο 50% τρωω ακυρο και δεν με αφηνει να κανω κατι αλλο μετα......σε ζαλιζω το ξερω....οποτε και οταν εχεις χρονο.....
-
Καλησπέρα.η τελευταία developer 7.4.14 όπως και η προηγούμενη δυστηχως στο redmi pro μου δεν μου ανάβει το notification Light ούτε στο messenger ούτε Facebook..... What's up - viper Παίζει κανονικά. Φυσικά έχω δώσει permissions.... Κάνω κάτι λάθος?
-
- Καλησπέρα σας......προσπαθω να βάλω την τελευταία developer Ρομ στο redmi pro μου και δεν μπορώ με τίποτα. Ακολουθησα τις οδηγίες εγκατεστησα την 6.12 και προσπάθησα να φλασαρω την Ρομ και μέσω updater και μέσω recovery αλλά τζιφος.....στη συνέχεια προσπάθησα να περάσω την stable κανωντας wipe τα πάντα και πάλι τζιφος.....απλά στο reboot που κάνω με βγάζει πάλι με την 6.12......τι κάνω λάθος ρε παιδιά?
-
οχι αδερφέ .άλλο κολησε στο child mode άλλο έσβησε και δεν ξανααναβει με κανένα τρόπο.....το παλικάρι που το έπαθε στο άλλο ποστ είναι ανοιχτό το κινητό του....και υπάρχει ένα κολπακι ήδη με τον default browser..... Το δικό μου είναι ΣΒΗΣΤΟ.από το ίδιο πρόβλημα προήλθε αλλά σβηστο....και δεν ακούει σε καμία εντολή....
-
καλησπερα.ένας φίλος παράγγειλε το note 3 από vickmall και με την multilanguage του καταστήματος....ενώ λοιπόν το κινητό έτρεχε μια χαρά εκει που το ψαχουλευε μπήκε κατά λάθος στο child mode το κινητό έκανε επανεκκίνηση.και μπρικαρε,δεν ακούει σε τίποτα.ούτε σε συνδιασμό κουμπιών για να μπει σε recovery ούτε τίποτα....καμία ιδέα?
-
καλησπερα.ένας φίλος παράγγειλε το note 3 από vickmall και με την multilanguage του καταστήματος....ενώ λοιπόν το κινητό έτρεχε μια χαρά εκει που το ψαχουλευε μπήκε κατά λάθος στο child mode το κινητό έκανε επανεκκίνηση.και μπρικαρε,δεν ακούει σε τίποτα.ούτε σε συνδιασμό κουμπιών για να μπει σε recovery ούτε τίποτα....καμία ιδέα?
-
scater file
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ αδερφέ νασαι καλά!!!
-
scater file
Μήνυμακαλημερα.....επειδη δουλευω βραδυ μολις ξυπνησα....κοιτα δεν ειμαι σχετικος με το αθλημα μολις μπηκα στο χωρο.....με ενα ψαξιμο που εκανα βρηκα αυτον τον αδηγο για να ξεμπρικαρεισ ς το κινητο......το οποιο παρεπιπτωντως μπρικαρισε στην προσπαθεια μου να περασω την ελληνικη ρομ που την προηγουμενη μερα την ειχα περασει ανετα στο κινητο ενος φιλου......εχεις την καλωσυνη νε με παραπεμψεις σε λινκ στους αλλους δυο τροπους για φλασαρισμα?ευχαριστω!!!
-
scater file
Μήνυμακαλημερα.....σε 3 διαφορετικα μηχανηματα windows 7 64αρια μου βγαζει αυτο......και εχω αρχισει να πανικοβαλομαι μιας και δεν το εχω και πολυ το πραγμα........τι να κανω?LD0ktY.jpg
-
scater file
Μήνυμαναι!αυτους τους ντραιβερς κανονικοτατα....θα δοκιμασω αυριο με αλλο μηχανημα και θα δουμε
-
scater file
Μήνυμακανω ακριβως οτι λενε οι οδηγιες....ναι σαν αντμιν το τρεχω φιλε μου.....θα δοκιμασω να αλαξω λαπτοπ.....μηπως και......τι την ηθελα την αλαγη ρομ χαχαχαχα....
-
scater file
Μήνυμαμετα απο 500 προσπαθειες το βρηκα το αρχειο και το εβαλα.....ανοιξαν κανονικα οι πρασινες επιλογες και εκανα οτι λεει ο οδηγος δηλαδη download only και μετα κλικ πρωτα download και κουμπωμα το κινητο χωρις μπαταρια......σε 2-3 θυρες του κομπιουτερ δεν μ αναγνωριζε τη συσκευη....στη τεταρτη θυρα μου εβγαλε το εξης μνμα (ενω το ειδε το κινητο) brom error s fthnd is not loadet yet 1please check if the da path is corect 2 please check if all the rom filles exist 3please check if the scatter file des…