Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από Spiros007: “Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά η ερώτηση μου πιο σαφές είναι, πρέπει να είναι κλειδωμένος η οχι.;Τι είναι καλύτερο η πως πρέπει να είναι; ” Φιαβασε εδώ για χρήσιμα πραγματακια Περι κατανόησης των Xiaomi - Official rom και μη - TWRP - Bootloader κλπ ” Πολυ κατατοπιστικό άρθρο!! Με καλυψες πλήρως! Ευχαριστώ
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από Spiros007: “Σημαίνει κάτι αυτό;Το ότι είναι κλειδωμένο; ” Tutorial:1 Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος ” Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά η ερώτηση μου πιο σαφές είναι, πρέπει να είναι κλειδωμένος η οχι.; Τι είναι καλύτερο η πως πρέπει να είναι;
-
Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από Spiros007: “Καλησπέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου πει εάν έχω την official global rom; Εάν ναι λογικά θα είναι κλειδωμένος και ο bootloader; ” Την ίδια έχω. Είναι η official global και είναι κλειδωμένο. ” Σημαίνει κάτι αυτό;Το ότι είναι κλειδωμένο; Δεν γνωρίζω πολλά.. Διαβάζω συνεχώς για οδηγούς εδώ μέσα και έχω χάσει το μπουσουλα!!!
-
Καλησπέρα σας... Κάτοχος του redmi note 6 pro περίπου 2 μήνες,πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή απλά θέλω κάποιες ερωτήσεις να κάνω. Κάποιος φορές όταν με καλούν τους κλείνει η γραμμή κατευθείαν σαν να μην είμαι διαθέσιμος,η δεν τους λέει κάτι και απλά προσπαθούν μπορεί και 10 φορές για να πιάσουν γραμμή και επίσης καμιά φορά αργή να ξεκινήσει η εγγραφή βίντεο όταν πατάω το κουμπί στην οθόνη της κάμερας... Επίσης θέλω να μάθω αν η ασφάλεια λειτουργεί και σαν antivirus η χρειάζεται να έχω και κ…