Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Έχω περασμένη την 8.7.12 eu, μπορεί να περάσει η xtv από πάνω σε mi Mix 2s; Το έχει κάνει κανένας; λειτουργεί οκ;
-
Καλησπέρα, πρόσφατα πήρα το Mix Mix 2s και προσπαθώ να βρω link και οδηγίες για την εγκατάσταση του MIUI 10, μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ.
-
Καλή επιτυχία σε όλους!
-
Miui σε OnePlus One;
ΜήνυμαΕκεί μου έχει μόνο 2G και 3G
-
Miui σε OnePlus One;
ΜήνυμαΠέρασα την V5 στο Oneplus One, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις επιδόσεις. Έχει μερικά προβλήματα του στυλ force close σε google processes, ελπίζω να φτιαχτούν. Έχω μια άλλη ερώτηση, πως αλλάζω από το default 3G σε 4G; Βρήκα ενα κωδικό που έβαλα στον dialer *#*#4636#*#* , στις πληροφορίες τηλεφώνου επέλεξα το LTE/GSM auto, αλλά όταν πηγαίνω πίσω σε 2G δεν Μοθ βγάζει πάλι να επιλέξω 4G, πρέπει να κάνω την διαδικασία με τον κωδικό ξανά.
-
Miui σε OnePlus One;
ΜήνυμαΚαλημέρα, πρόσφατα αγόρασα το OnePlus One, τρομερή συσκευή, δεν μου αρέσει το λειτουργικό σε σχέση με το MIUI που έχω στο Mi3. Η απορία μου είναι η εξής. Υπάρχει το MIUI με Ελληνικά στο OnePlus One; Είναι εύκολο να μπει; Αν ναι, η απόδοσή του είναι καλή, ή τρέχει σαν να είναι σαν emulator (είχα δοκιμάσει παλιά σε Oppo Find 5 και δεν πήγαινε καλά). Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Μια ερώτηση παιδιά, υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε την ημέρα στα Ελληνικά στα widgets της ημερομηνίας;
-
Πρόβλημα στη κλήση
ΜήνυμαΈχω το Mi3 και όταν παίρνω τηλέφωνο έχω το εξής πρόβλημα. Μιλάω, αλλά όταν απομακρύνω το κινητό από το αυτί μου, δεν ανάβει η οθόνη (θέλω π.χ. μερικές φορές να βάλω ανοιχτή ακρόαση). Υπάρχει κάποιος τρόπος ή είναι bug του κινητού;
-
Θα ήθελα να επισημάνω 1 θεματάκι στην εφαρμογή Επαφές. Στην δεξιά πλαϊνή στήλη που "πηδάς" στο γράμμα που αρχίζει το όνομα, θα μπορύσαν να μπουν και τα Ελληνικά, εφόσον έχουμε ονόματα που αρχίζουν από Ελληνικούς χαρακτήρες;
-
Υποστήριξη Ελληνικών ;
ΜήνυμαΕδώ και πολλές roms που έχω κατεβάσει,παρατηρώ ότι δεν υπάρχει σωστή υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας. Καταλαβαινω ότι ειναι επίπονη διαδικασία,αλλά υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να βοηθήσει κάποιος που δεν έχει γνώσεις προγραμματισμού;π.χ. κάποιο προγραμμα που να κανείς μετάφραση του μενού κτλ; ευχαριστώ.
-
Πήρα πρόσφατα ένα Red Rice, έχω περάσει την multilanguage rom, αλλά υπήρξαν κάποια προβλήματα με αποτέλεσμα να χάσει το IMEI η συσκευή. Προσπάθησα με κάποια προγράμματα αλλά χωρίς επιτυχία. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω έστω και στα Αγγλικά; Αυτην την στιγμή δεν λειτουργεί σαν τηλέφωνο η συσκευή! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.