Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 72.
-
Με Volume (-) & Power ταυτόχρονα δεν μπαινει ρε recovery απλα ανοιγει κ κλεινει ξανα κ ξανα εμφανιζοντας το λογοτυπο κ δεν μπορεις να κανεις καμια αλλη ενεργεια. Με Volume (+) & Power ταυτόχρονα μου εμφανιζει τις 3 επιλογες που ειπα κ πριν. Κινουμε κανονικα σε αυτες τις επιλογες αλλα δεν μπορω να επιλεξω απολυτως καμια.
-
Προβλημα στην αναβαθμιση ακολουθησα αυτον τον οδηγο κ αφου κάνω facrory reset κ προχωρησω στην εγκατασταση μετα απο λίγο μου βγαζει μηνυμα E: Error executing updater binary in zip '/emmc/xiaomi-miui-hellas-4.4_lcsh92_wet_jb9_V9_xtrv_7.9.21.zip Το αρχειο ειναι το τελευταιο που με αποσταλει μεσω email. Πριν την αναβαθμιση ειχα την 7.6(8) stable. Ενταξει τα καταφερα παλι. Κολλησε στο mi logo. Εκανα format data απο λαθος μου προσπαθησα να βαλω την παλια ρομ μεσω sptool κ τα εκανα μανταρα.
-
Προβλημα στην αναβαθμιση ακολουθησα αυτον τον οδηγο κ αφου κάνω facrory reset κ προχωρησω στην εγκατασταση μετα απο λίγο μου βγαζει μηνυμα E: Error executing updater binary in zip '/emmc/xiaomi-miui-hellas-4.4_lcsh92_wet_jb9_V9_xtrv_7.9.21.zip Το αρχειο ειναι το τελευταιο που με αποσταλει μεσω email. Πριν την αναβαθμιση ειχα την 7.6(8) stable.
-
@NasDriver Σε ευχαριστω για τον οδηγο. Μια ερωτηση τωρα. Ο υπολογιστης μου βλεπει κανονικα την συσκευη. Αρα δεν χρειαζεται να το συνδεσω ωστε να γινει η αναγνωριση κ ξεκιναω απο εκει που λεει οτι βαζουμε μεσα την ρομ στην μνημη του κινητου, μπαινω σε recovery κ κανουμε τα υπολοιπα βηματα. Θελω να πω πως δεν χρειαζεται η συνδεση κινητου κ υπολογιστη. Σωστα;
-
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Κάτι τελευταίο (ας ελπίσουμε). Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς γίνεται flash rom μέσω twrp recovery η που πατάω γιατί δεν έβγαλα άκρη μόλις μπήκα στο μενού του recovery.
-
Θα ηθελα να ρωτήσω κ γω κατι πριν μπω στην διαδικασια αναβαθμισης. 1. Εχω παρει backup με την εφαρμογη titanium backup. Πρέπει να πάρω κ μέσω recoveryq 2. Στην ανακοίνωση που βγάλατε εχθες λετε να κανουμε flash μεσω twrp recovery. Εννοειται το wipe and dalvic; 3. Την νέα xtrv που μας εχετε στειλει την βάζουμε μεσα στην καρτα μνημης ή μέσα στην μνημη του κινητου; 4. Η παλια xtrv που υπαρχει μεσα στην καρτα μνημης σβηνεται μετα την επιτυχη εγκατασταση;
-
Κατανοώ πλήρως αυτό που κάνετε όλοι σας εδώ μέσα. Ξέρω πως είναι δύσκολο κ ειλικρινά αν δεν υπάρξουν νέες αναβαθμίσεις για εμάς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ξέρω ότι ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος κ ότι όλοι εδώ κάνετε το χόμπι σας. Γι αυτό συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε κ εμείς θα περιμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μένουν οι ROM για τα Kit - Kat όπως το Hongmi - RedMi not 3G - RedMi note 4G - RedMi Note 4G DS αλλά δεν είναι βέβαιο ακόμη αν τελικά θα δώσουμε MIUI 9 ROM. Χρειάζονται αρκετές αλλαγές στις δοκιμαστικές ROM που φτιάξαμε, και θα σας ενημερώσουμε αν τελικά τις κάνουμε διανομή... ” Δηλαδη θα παραμείνουμε σε miui 8 εμείς που έχουμε λίγο ποιο παλιές συσκευές; Είναι θέμα της εταιρείας ή της κοινότητας;
-
Παρομοιο προβλημα εχω κ γω. Μολις εκανα αναβαθμιση σε stable 7.6(8) εχανα πολυ ευκολα το σημα στο κινητο. Ακολουθησα τον οδηγο κ η τριτη λυση ηταν αυτη που αλλαξε κατα πολυ το σημα στο τηλεφωνο μου. Το θεμα τωρα ειναι οτι ενω δειχνει στην περιοχη μου οτι εχει καλυψη 3g εγω καταφερνω να πιασω μεχρι Ε. Δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω. Καμια λυση; Να πω πως δοκιμασα κ τις τρεις περιπτωσεις κ η επανεκκινηση ηταν παντα μετα απο καθε αλλαγη.
-
Τελευται Ενημερωση στης 03:00πμ κ καποιοι μιλανε για τους VIP κ την ομαδα διαχειρισης του φορουμ οτι γινονται διακρισεις. Κριμα.
-
Οταν αγοραζεις με priority δεν υπρχει περιπτωση να πληρωσεις τελωνειο. Ειναι μια αφαλεια που σου παρεχει η εν λογο σελιδα. Υπαρχει κ σχετικος οδηγος για το Gearbest απο ελληνα youtuber ο οποιος σου λεει βημα βημα τι να κανεις. Απο το πως κανουμε λογαργιασμο μεχρι του τροπος πληρωμης κ τροπους αποστολης. Για το βιντεο δες εδω.
-
Πολυ ωραιο προγραμμα δεν το ηξερα. Το μοναδικο με το οποιο πηρα back up απο την συσκευη μιας κ ουτε το mi pcsuite αλλα ουτε κ μεσω του τηλεφωνου δεν μπορουσα να παρω. Δεν ξερω το λογο που ενω εβαζα να αποθηκευτει το αρχειο στην καρτα μνημης το κινητο εβγαζε μη επαρκης αποθηκευτικος χωρος. Λειτουργησε κανονικοτατα κ χωρις να κανω την διαδικασια που λεει ο δηγος μιας κ με το που το ανοιξα ζητησε απο μονο του δικαιωματα, επετρεψα κ η δουλεια εγινε.
-
Πολυ καλος οδηγος μολις τον ανακαλυψα κ ενθουσιαστηκα πολυ. Συνεχιστε την πολυ καλη δουλεια που κανετε.
-
Εμας με τις παλιες συσκευες ελπιζω να μην μας ξεχασετε!!!
-
Ιδιο προβλημα κ γω. Απλα στο δικο μου κινητο δεχεται μονο 2g σημα ενω τις ρυθμισεις εχω βάλει ως προτινωμενο τυπο δικτυου το 3g. Το κινητο αν το γυρισω σε αποκλειστικα 3g δεν βρισκει ποτε σημα ενω εχει κανονικα η περιοχη 3g κ επειδη δεν μπορει να συνδεθει πεφτει σε 2g κ ολα καλα. Αυτο βεβαια ξεκινησε απο μια αναβαθμιση που εκανα. Τώρα εχω την Stable XTRV-7.6(8) την ελληνικη. Διαβασα λες τις βοηθειες που γραφτηκαν ποιο πριν τις δοκιμασα κ παλι τιποτα. Σημα μονο 2g. Το περιεργο ειναι οτι ενω δοκιμ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Εφαρμογή για κάρτες
ΜήνυμαΔοκιμασε το δεν εχεις κατι να χασεις. Εγω σε ειπα πως δουλευω την κατασταση αυτη κ ολα ειναι μια χαρα. Εχω 2 καρτες απο σουπερμαρκτετ, 2 απο τραπεζες κ 1 απο βενζιναδικο. Συνολο 5 εφαρμογες κ το κινητο δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα. Μπορρεις να δεις κιολας την χρηση επεξεργαστη κ μπαταριας αφου τις εγκαταστησεις πρωτα κ αναλογα κρινεις.
-
Εφαρμογή για κάρτες
ΜήνυμαΟλα αυτα που ζητας σε μια εφαρμογη λιγακι δυσκολο μου ακουγεται. Εγω προσωπικα εχω για καθε καρτα μια εφαρμογη κ ειμαι μια χαρα. Αυτες οι εφαρμογες δεν ειναι καθολου απαιτητικες οσο αφορα τον χωρο κ την χρηση στον επεξεργαστη. Εγω προσωπικα αυτο εχω κανει κ εχω κ τα παιχνιδια μου, τους players κ οποια αλλη εφαρμογη θελω.