Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-72 από 72.
-
Είμαι κάτοχος ενός xiaomi redmi pro κ έχω ανοίξει αυτό το θέμα εδώ. Ακολούθησα τις οδηγίες που μου είπε το μέλος NasDriver κ στον πρώτο οδηγό όλα καλά. Μπήκα κ στην διαδικασία του δεύτερου οδηγού αλλά το κινητό με το που βγάζω την μπαταρία ο υπολογιστής δεν το αναγνωρίζει. Μόλις το συνδέσω το βλέπεις σαν συσκευή android κ έτσι δεν μπορώ να προχωρήσω παρακάτω στο sptools. Τι είναι αυτό; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40288/
-
Το πρώτο βήμα με τους drivers έγινε. Τώρα στο δεύτερο που λέει κλειστό κινητό κ χωρίς μπαταρία κάτι δεν μου κολλάει. Το δοκίμασα κ το κινητό δεν αναγνωρίζεται πουθενά. Θα το δω κ αύριο με ποιο καθαρό μυαλό γιατί τώρα θόλωσα. Κ να πάω κ λίγο στο τρίτο βήμα. Ποιο από τα δύο αρχεία κατεβάζω; Ή κ τα δύο;
-
Χαιρετώ την ομάδα. Κάτοχος κ γω ενός xiaomi redmi note από το 14 αλλά δυστυχώς έχουμε μείνει πίσω σε android μιας κ πλέον κάποιες εφαρμογές δεν μπορώ να της κατεβάσω λόγο παλιάς έκδοσης. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/40239/ Πήρα την απόφαση να το αναβαθμίσω αλλά σαν σκράπας με τα κινητά φοβήθηκα να κάνω πολλά βήματα. Είδα κάποιους οδηγούς που υπάρχουν μέσα στο φόρουμ και διαπίστωσα ότι το κινητό μου δεν μπορεί να κάνει πολλά κ βασικά. Καταρχήν δεν μπορώ να το βάλω σε fast mod μιας κ…
-
Οταν παταω το Power κ το - μου εμφανιζει μια μπλε οθονη με κινεζικα γραμματα επανω αριστερα. Για να μπω σε αυτο που λες παταω το power κ το +. Το βελακι κινειται κανονικα οπως λες οταν παταω το - αλλα δεν επιλεγει τιποτα οσο κ αν παταω το +. =============== Ιαν 29th 2017, 3:11pm =============== Παράθεση από NasDriver: “@plakos, λίγη υπομονή να το δουν κάποιοι από τους παλιούς. Μέχρι τότε δες τον οδηγό αυτόν ---> Bήμα προς βήμα η διαδικασία του Unbrick για το RedMi Note WCDMA ” Οταν παω να κατεβα…
-
Κατοχος κ γω του εν λογο κινιτου αλλα ποτε δεν μπηκα στην διαδικασια να το κανω αναβαθμιση μεχρι την στιγμη που αρχισαν καποιες εφαρμογες να μην δουλευουν σωστα στο κινιτο. Το κινιτο φοραει την εκδοση android 4.2.2 JDQ39 και MIUI version MIUI-JHDCNBA97.0. Που σημαινει οτι ειναι οπως ακριβως το πηρα. Ακολουθησα καποιους οδηγους αλλα δεν καταφερα κατι κ γι αυτο αποφασισα να ανοιξω το συγκεκριμενο θεμα. Προσπαθησα να ξεκλειδωσω τον βοοτλοαντερ ακολουθωντας το βιντεο που εχετε σαν οδηγω ομως δεν εγι…
-
Εγω θα λαβω μερος στην κληρωση με αυτο το προιον http://www.yeso521.com/xiaomi-mi5-32gb-black.html
-
Το παταω το κουμπι κ δεν μου εμφανιζει τιποτα απλα με βγαζει στην αρχικη οθονη. Παω στον φακελο μηπως το εμφανισει κ δεν το χει βγαλει.
-
+1 κ απο μενα Panagiotis Grigoriadis το προφιλ μου!
-
Ακολουθω τα βηματα απο το λινκ που στειλατε. παιρνω κανονικα αντιγραφο αλλα στον φακελο κέντρο ασφαλείας δεν υπαρχει εικονιδιο Αναβαθμιση. Εχει Mi Cloud, Mi credits, Ληψεις, Back up, Aσφαλεια, feedback κ SIM1 Toolkit. Tι μπορω να κανω;
-
Καλησπερα στην ομαδα. Καταρχην δεν ξερω αν εδω πρεπει να ανεβασω αυτο το ποστ κ γι αυτο ζηταω συγνωμη απο τους διαχειριστες. Διαβαζω ξανα διαβαζω κ τα εχω χασει. Θα ηθελα λιγο βοηθεια σας μιας κ νεος στο φορουμ. Πρωτα απ ολα εχω στην κατοχη μου ενα XIAOMI HOGMI το οποιο ειναι μοντελο HM NOTE 1W με VERSION MIUI-JHDCNB97.0 αν αυτο σας λεει κατι. Το μενου του δεν ειναι πληρως ελληνικο κ απ οσα εχω καταλαβει εδω μεσα πρεπει να αλλαξω την ROM του. Υπαρχει καποιος οδηγος μεσα στο φορουμ απ τον οποιο ν…