Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 92.
-
εγω εχω παρατηρηση καταναλωση της μπαταριας αρκετα απο την προ προηγουμενη gtv
-
Η 6.3.24 ειχε αυτες τις αλλαγες Παράθεση από MIUI_ART: “Changelog 6.3.24/25 System Optimization - Apps open faster, system animations work smoother (03-17) Optimization - Increased image processing speed for image decryption database (03-22) Fix - Problems with performance after switching from mobile data to Wi-Fi (03-18) Backup In some cases Mi Mover stopped working after the connection was established (03-18) Clock / Calculator New - Option for deleting an alarm automatically after it was used…
-
καλησπερα ,μια ερωτηση.οταν κανουμε flash την καινουργια ρομ σβηνοντε και οι φωτογραφιες;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Με το TWRP 3.0 σε μερικές συσκευές υπήρχαν προβλήματα και όπου χρειάστηκε έγινε Downgrade μέχρι να βρεθεί Version που να είναι οκ.. ” Η 2.8.7.3 δουλευει πιστευω απροβληματιστα στο Μι4c απο οτι η 2.8.7.0 και 3.0.0.με αυτην ποτε δεν ειχα προβλημα.
-
θα ηθελα αυτο coolicool.com/xiaomi-mi-pad-2-…screen-android-50-g-42682 καλη μας τυχη!
-
Παράθεση από maikmaik: “Καλύτερη από την προηγούμενη(GTV-6.3.3) σε μπαταρία και ram και μια ιδέα πιο σταθερή μονο το πρόβλημα που είχα με το TWRP 3.0.0-0 (δεν έβλεπε το usb otg) το έχω και με αυτή· δεν ξέρω αν είναι μόνο στη συσκευή μου η αν συμβαίνει σε όλους με Mi-4c το πρόβλημα με το TWRP 3.0.0-0 Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” και σε μενα με mi4c κολαει το twrp.το μονο που δουλευε σωστα ηταν το 2.8.7.3
-
καλησπερα ,παρατηρησα οτι δεν μου βγαζει τις επαφες οταν με καλουν.μονο τους αριθμους.αυτο δεν το ειχα στην προηγουμενη.εχει γινει κατι;
-
απο μπαταρια μια χαρα την βλρπω εως τωρα.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από axl21: “οχι ελληνικη απο εδω ” σου είπε κάποιος ότι μπορείς να βάλεις αυτήν την έκδοση για την ROM που έχεις;Ρώτησες κάποιον γνωστικό;; ” οχι κανεναν ειδα οτι με το προηγουμενο δεν εκανα δουλεια και ειπα να το αλλαξω.μου ειχε βγαλει την παναγια να προσπαθω να κανω install τη rom.μεχρι τωτρα ολα καλα,γιατι?
-
οχι ελληνικη απο εδω
-
Παράθεση από baiosss: “Twrp πως αναβαθμιζουμε στην νέα έκδοση? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από pechr: “Παράθεση από baiosss: “Twrp πως αναβαθμιζουμε στην νέα έκδοση? ” install το αρχείο ''recovery.img'' που θες απο το install image του recovery ” Εγω παιδια εχω πολυ σοβαρο προβλημα με το twrp 2.8.7.0. και καθε φορα κανω αντικατασταση με το 2.8.7.3. που ειναι αυτο
-
Mi4c USB OTG
axl21 - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikos572: “Ο αντάπτορας της xiaomi λειτουργεί μόνο για φόρτιση της μπαταρίας. Δοκίμασα αυτόν εδώ Type C Male Connector to Micro USB 2 0 Female USB 3 1 Converter Data Adapter | eBay και λειτουργεί άψογα ως OTG Για το IR δοκίμασε το irplus, εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος Τώρα για το πρώτο δεν έχω κάποιο θέμα. ΥΓ. είμαι με stable αλλά και με τις dev πριν το ίδιο ισχύει. ” δλδ ο ανταπτορας τις xiaomi μαζι με αυτο που λες δουλευει σαν otg? η μονο αυτο? και βαζεις τι απο την αλλη?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορείς να βάλεις όποιο Recovery θέλεις από το Fastboot mode (fastboot flash recovery recovery.img). ή αν βρεις κανένα έτοιμο zip για flash... ” δλδ τι εννοεις?πως να βαλω οποιο recovery θελω? και αυτο το zip τι flash να το κανω ? τι zip ειναι αυτο?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Mixalis Sakadakis: “ ” Παράθεση από axl21: “το TWRP μπορει να ειναι μονιμα εγκατεστημενο στο κινητο οποια ρομ και αλλαξουμε η ειναι μαζι με την ρομ? ” To TWRP είναι μόνιμα εγκατεστημένο σε όλες τις ROM που το έχουν και θα σε ακολουθεί και στις επόμενες αναβαθμίσεις. ” Aγαπητε miui-art, ειναι ευκολο να αλλαξουμε το TWRP ΑΠΟ ΤΟ 2.8.7.0 σε 2.8.7.3? το οποιο ειναι μεσα στην ρομ?γιατι στην 6.1.28 ειχε την πρωτη και αναγκαστηκα να το αλλαξω με το 2 γιατι κολουσε.στ…
-
το TWRP μπορει να ειναι μονιμα εγκατεστημενο στο κινητο οποια ρομ και αλλαξουμε η ειναι μαζι με την ρομ?
-
Παράθεση από Opanos: “Διάβασες αυτό? Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ) ” ναι μωρε δεν ξερψ τι ειχε παθει απλως εβγαζα το κινητο χωρις ασφαλη καταργηση και μπλοκαρε.την περασα ολα καλα. ευχαριστω
-
Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από axl21: “Και έβγαλε κάτι MD5 not found. ” Σε αυτό δεν δίνουμε σημασία.Αν το προσπέρασε και σου έβγαλε fail, κατέβασε πάλι την rom, αυτή την φορά από την συσκευή σου. ” το εκανα και μου βγαζει error flashing zip /sdcard/xiaomi-miui-hellas-5.1-libra
-
καλημερα προσπάθησα να φλασαρω την καινούργια και μου έβγαλε fail? Γιατί;μπήκα twrp install 6.2.18. Και έβγαλε κάτι MD5 not found.
-
Παράθεση από gkalen: “Και μιας και μιλάμε για μαγειρική πλέον , θα ενημερωσω τους φίλους με το Mi4c Libra , ότι μαγείρεψα το Ρομ έτσι ώστε να μην χρειάζεται superuser για να δουλέψει το ροοτ. Περιμένω να το σιγουρεψουμε από τους τεστερ και θα το βρείτε και στα downloads αργότερα . Και πάντα μετά από τη βοήθεια των τεστερ "καμικαζι" , που βοήθησαν γι'αυτο. EDIT 2 Διάβασα κάποια ποστ προηγουμένως που λέγανε για τη μετάφραση και τη δουλειά που κάνουν τα παιδιά στο φόρουμ. Θα ήθελα από κάποιον που π…