Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 92.
-
Παράθεση από gkalen: “Sorry ρε παίδες , αλλά έχω ένα πρόβλημα με ένα μ@λακα στο miui.en , ότι Ρομ ανεβαζω θα έναι μόνο για την κοινότητα τη δικιά μας και ίσως στο xda , αν διαβάζετε εδώ ... [Rom-Kernel] Miui7 6.1.28 Custom rom for Mi4c Libra - Page3 - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile ... θα καταλαβετε για τι μ@λακα μιλάμε , διαβάστε από την αρχή και θα δείτε .... Άντε να πάνε να γ@μηθουνε όλοι στο miui en. ” το εχω εχω δει απο την στιγμη που την φλασαρα και εκανα ποστ εκει..και…
-
Παράθεση από gkalen: “Μετα από ένα τριήμερο δοκιμών με τον συνεργάτη Mixaliscy , έχουμε πλέον την τιμή να παρουσιάσουμε ένα νέο Ρομ για τους κατόχους του Mi4c Libra. Το Ρομ θα το βρείτε στα Downloads για το Mi4c .... xiaomi-miui.gr/community/wsif/…MiUi7-6-1-28/#description Ότι απορίες μπορεί να έχετε , ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να σας τις λύσουμε. ENJOY the rom to your Mi4c !!!! ” παιδες μολις την εβαλα. ολα καλα, μεσα σε 10 λεπτα ηταν περασμενη στο κινητο μου.μεχρι τωρα που το δουλευω κανενα προ…
-
και ομως δεν το εχω βρειι ελλαδα
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Siatjo: “Τελικα ποιον οδηγο προτεινεις ? ” Είτε θα ακολουθησεις με mi-flsh αν έχεις pc.Είτε με OTG αν έχεις καλώδιο OTG ή καρτούλα μνήμης ” που μπορουμε να βρουμε καλωδιο OTG;
-
TWRP- CUSTOM TWRP ΑΠΟΡΙΕΣ
axl21 - - Mi-4C (Libra)
Μήνυμακαλησπερα, θα ηθελα να με διαφωτισετε σχετικα με το recovery, Η ελληνικη 6.1.28 εχει ενσωματωμενο (μεσα στα αρχεια απο οτι ειδα ) το recovery,το οποιο ειναι το TWRP?σωστα?το custom recovery ποιο εναι? συμφωνα με τον οδηγο αυτο ΣΤΟ 3ο μερος μετα την εγκατασταση του flasify κανουμε το TWRP.γιατι? σε recovery μπαινουμε με volumeup + power? η απο την αναβαθμιση που ειναι στην επιφανεια και επιλεγουμε σε επαννεκινηση σε recovery? αυτο ποιο ειναι?επειδη αυτο που εχω το TWRP οταν μπαινω ειτε απο volume…
-
Mi-4c αργό touch sensitivity.
axl21 - - Mi-4C (Libra)
Μήνυματο temperet glass που εδινε το vickmall.
-
Mi-4c αργό touch sensitivity.
axl21 - - Mi-4C (Libra)
Μήνυμαναι εχει λιγο.θελει λιγο ποιο πολυ πατημα
-
γιατι δεν μπορω να κανω wipe ?κολαει το twrp .,και συγκεκριμενα αλλου παταω αλλο επιλεγει.mi4c
-
κλειδωμενος bootloader?
axl21 - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από nipapa: “Γειά σας παιδιά, μετά από 6 χρόνια οπαδός της HTC, αποφάσισα να κανω το επόμενο βήμα και την Παρασκευή παρέλαβα από Vickmall το πρώτο μου Xiaomi Mi4c 3/32 (ROM MIUI 7.0.4.0 stable LXKCNCI). Θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδια που παρέλαβαν τη συσκευή πρόσφατα, αν είχαν κάποιο θέμα για να περάσουν την Ελληνική ROM και αν αντιμετώπισαν κάποιο από τα ακόλουθα προβλήματα: 1) Δεν εντοπίζει την τοποθεσία που βρίσκομαι (location). Ενώ το Google Maps τη βγάζει κανονικά, άλλες εφαρμογές όπ…
-
μεχρι τωρα ολα καλα σε mi4c.αλλα δεν μου ερχονται ολα τα sms.τι στο καλο;
-
Παράθεση από mixaliscy: “Μετα την Ελληνική μιλάω εγώ ” προσπαθω αλλα τιποτα.μπαινω στο twrp και προσππαθω να πατησω το wipe αλλα τιποτα. αλλο παταω αλλο πατιετε.παταω πανω πιανει κατι.τι στο καλο?
-
Παράθεση από mixaliscy: “Απο το twrp να μπεις και να κανείς τα 2 wipe που σου έχω πει ” δλδ φλασαρω την την developer για βαση.μετα το flasify kai twrp .και πριν βαλω την ελληνικη τοτε κανω wipe; η και τωρα αφου το εχω περαση;
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από axl21: “ποτε τα κανεις δλδ;για πες;γιατι εγω δεν το εκανα.απο την ρομ που φορουσε οταν ηρθε πηγα κατευθειαν στην ελληνικη.6.1.28.επρεπε; ” Κανονικά αναφέρνεται πως είτε πριν είτε μετά το install κάνουν δουλειά. Ο λόγος όμως που τα κάνουμε είναι για να καθαριστούν τυχόν υπολείμματα από την προηγούμενη Ρομ και να τοποθετηθήκαν μαζί με την καινούρια, δημιουργώντας έτσι κάτι σαν conflict (κάποιο σημείο που η Ρομ δεν ξέρει ποιο από τα 2 να επιλέξει και κολλάει ή …
-
Παράθεση από mixaliscy: “Μετα τα κάνεις. Δεν τα γράφει επειδή δεν είναι αναγκαστικά. ” ποτε τα κανεις δλδ;για πες;γιατι εγω δεν το εκανα.απο την ρομ που φορουσε οταν ηρθε πηγα κατευθειαν στην ελληνικη.6.1.28.επρεπε;
-
οταν κανεις εγκατασταση την καινουργια ρομ απο την αρχη με τον οδηγο αυτο ποτε γινονται wipe/cashe-dalvik kai ta σχετικα?γιατι δεν ειδα τιποτα.
-
Γ Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από axl21: “εννοω ότι στις 30/1 που την κατέβασα έλεγε τελευταία ενημέρωση 30/1 ενώ τώρα πάλι λέει τελευταία ενημέρωση 3/2.άλλαξε κάτι; ” Ανανεώθηκαν οι οδηγίες για Flash των ROM ανά συσκευή, στην πρώτη σελίδα. ” για όλες οι για μερικές ;γιατί για το mi4c δεν είδα κάτι διαφορετικό.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από axl21: “ρε παιδες για πειτε μου τελικα ,αν ειχαμε κατεβαση την GTV 6.1.28/29 στις 30/01 εχει διαφορα με την 02/03? ” Τί εννοείς? Ίδια Ρομ είναι όποτε και αν την κατεβάσεις. Έγινε upload στον σέρβερ και εσύ απλά την κατεβάζεις ” εννοω ότι στις 30/1 που την κατέβασα έλεγε τελευταία ενημέρωση 30/1 ενώ τώρα πάλι λέει τελευταία ενημέρωση 3/2.άλλαξε κάτι;
-
ρε παιδες για πειτε μου τελικα ,αν ειχαμε κατεβαση την GTV 6.1.28/29 στις 30/01 εχει διαφορα με την 02/03?
-
παιδια την εννοει τελευταια ενημερωση 3/2 ?εμεις που την κατεβασαμε προχθες εχει διαφορά?