Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-92 από 92.
-
και εγω μετα απο πολλα βασανα την εβαλα στο mi4c.ολα καλα.ειναι η πρωτη που φλασαρω.πιστευω την εβαλα σωστα.
-
Καινούργιος με mi4c
axl21 - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από axl21: “dev or gtv? ” Δεν έχω άποψη και για τις 2 Εγώ Dev έχω ” ποια φιλε μου?
-
Καινούργιος με mi4c
axl21 - - Mi-4C (Libra)
Μήνυμαdev or gtv?
-
Καινούργιος με mi4c
axl21 - - Mi-4C (Libra)
Μήνυμαποια ειναι η καλυτερη μεχρι τωρα?dev or gtv?και ποια εκδοση?.αν το μετανιωσω can i go back?
-
Καινούργιος με mi4c
axl21 - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από axl21: “Kαλησπερα παιδια ,σημερα παρελαβα την καινουργια συσκευη mi4c.εχει πανω την MIUI 7.0.4.0( LXKCNCI )STABLE.ποιο πανω O CAESER ειπε οτι ειναι η αγγλο -κινεζικη.ελληνικα παντως εχεi γιατι την γυρισα.σωστα?αναβαθμισεις να κανω αμα μεινω εδω?μεχρι να καταλαβω τι παιζει με τις εγκαταστασεις ROM.καπου διαβασα οτι κλειδωνει και το bootloader.ευχαριστω. ” Αν με το αναβαθμίσεις εννοείς να βάζεις την ελληνική Ρομ πάνω από αυτήν όχι δεν δικαιούσαι. Όχι επειδή δε…
-
Καινούργιος με mi4c
axl21 - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαKαλησπερα παιδια ,σημερα παρελαβα την καινουργια συσκευη mi4c.εχει πανω την MIUI 7.0.4.0( LXKCNCI )STABLE.ποιο πανω O CAESER ειπε οτι ειναι η αγγλο -κινεζικη.ελληνικα παντως εχεi γιατι την γυρισα.σωστα?αναβαθμισεις να κανω αμα μεινω εδω?μεχρι να καταλαβω τι παιζει με τις εγκαταστασεις ROM.καπου διαβασα οτι κλειδωνει και το bootloader.ευχαριστω.
-
mi4c. 16gb or 32gb
axl21 - - Mi-4C (Libra)
Μήνυμασιγουρα υπαρχει αυτο που λες αλλα για το συγκεκριμενο;
-
mi4c. 16gb or 32gb
axl21 - - Mi-4C (Libra)
Μήνυμακαλημερα και χρονια πολλα.θα ηθελα την βοηθεια σας.ποιο απο τα δυο λετε;απο θεμα αποθηκευσης δεν εχω καποιο προβλημα αλλα απο θεμα ram τι γινετε;καπου ειδα οτι με τα 3gb εχει ελευθερα καπου 1.5-1.6.στα 2γβ ποσο θα εχει ελευθερη και κατα ποσο θα επιρεαζει την λειτουργηκοτητα του κινητου;ευχαριστω.
-
Υποδοχή Νέων Μελών (Old)
Μήνυμακαλως σας βρηκα.καλημερα και χρονια πολλα