Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-45 από 45.

• Μετα απο διαφορες δοκιμες το κινητο πρεπει να εγινε unbrick. εκανα το βραχυκυκλωμα με το Deep Flash Cable ενω ταυτοχρονα παταγα τα volume + power button. Εκανα διαφορες δοκιμες, οποτε δεν θυμαμαι τον ακριβη συνδιασμο. Ειδα στο device manager τον driver 9008 και με vol down + power μπηκε το κινητο σε Fastboot mode. Πλεον το device manager δείχνει το κινητο ως kedacom usb device, ενω ειναι σε fastboot mode. Προχωραω στην εγκατασταση Rom με βαση αυτον οδηγό ή υπάρχει άλλος τρόπος? Εχω διαβασει οτι …

• φτιαχνω το Deep Flash Cable. Την στιγμη που θα πρεπει να βραχυκυκλωσω τα 2 καλωδια για 10 sec θα πρεπει να παταω και καποια κουμπια στο κινητο?

• Παράθεση από Bodai: “Προσπάθησε 2-3 φορές και θα τα καταφέρεις, διαφορετικά φτιάξε στα γρήγορα Deep Flash Cable ..Εχοντας το κινητο συνδεδεμενο με το PC ” Εχοντας το κινητο συνδεδεμενο με το PC ή εκτός? Μετα απο ποση ωρα που θα τα εχω πατημενα θεωρω οτι η προσπαθεια ειναι αστοχη? Τωρα βρηκα drivers. Παραθετω το link θα καταφερω κατι με αυτο ή να προχωρησω στη λυση του καλωδιου? Γνωριζεις αν φορτιζει το κινητο στην κατασταση που ειναι?

• ναι, διχως αποτελεσμα. Το εχω κανει και με κινητο συνδεδεμενο στο PC και εκτος PC. Απλα, οταν το εχω συνδεδεμενο στο PC ειναι σαν να συνδεετε και αποσυνδεεται, δλδ μια εμφανιζει τον driver, χανεται και μετα απο λιγο εμφανιζεται παλι.

• καλησπέρα, Αντιμετωπιζω ιδιο προβλημα με το basili76. Το κινητο δεν αποκρινεται σε τιποτα και αναβοσβηνει το κοκκινο led. Απο το device manager φαινεται ως "Qualcomm HS-USB Diagnostics 900E driver). προσπαθησα να τον αλλαξω στον 9008, αλλα δεν το εχω καταφερει. κατεβασα οπως λεει ο οδηγος το modified fastboot file, αλλα ματαια. Δεν νομιζω οτι θα γινοταν κατι διοτι ο οδηγος αναφερει οτι θα πρεπει να εισαι στο λαγουδακι, πραγμα που δεν μπορω να το κανω στο κινητο μου. Το αποτελεσμα ειναι οτι δεν β…