Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Καλησπερα στην κοινοτητα. Θα ηθελα να ρωτησω, εχω το κινητο redmi note 3, γινεται ενω εχεις κλειδωμενη οθονη να σ ερχονται κανονικα οι ειδοποιησεις απο το messenger,viber, μυνηματα, και να μην δειχνει απο ποιον ειναι;;; Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος. Θα το αναλυσω περαιτερω Εστω οτι καποιος σου στελνει μυνημα απο το messenger κανονικα θα ακουστει ειδοποιηση και θα δεις να γραφει το ονομα και τι σ γραφει στο μυνημα μεχρι ενα σημειο. Εγω ρωταω αν γινεται για λογους ασφαλειας να ακουγεται ειδοποιη…
-
redminote3
ΜήνυμαΕγώ το βρήκα σε ενα καταστημα και εχει μεσα εγκατεστημεμνο τα ελληνικα και ηδη το google play store. Αρα σημαινει οτι ειναι ηδη ξεκλειδωμενη;;; Επίσης οταν δεν ξεκλειδωσω την bootlader θα εχω ελληνικο πληκτρολογιο. Τα ρωταω ολα αυτα γτι δν ξερω πως να το κνω και δν θλω να την πατησω με το ξεκλειδωμα της bootlader
-
redminote3
ΜήνυμαΘα ήθελα να ρωτησω γτι ειναι τοσο σημαντικο να ξεκλειδωθει αυτη η λεγομενη bootlader? τι προσφερει παραπανω η ελληνικη MIU?? ή αυτο το ελληνικο ROm?
-
Καλησπερα και καλως σας βρηκα. Ψαχνω εδω και αρκετο καιρο να αγορασω το Xiaomi redmi note 3 των 32GB. Θελω βοηθεια απο που να το αγορασω και αν αξιζει τελικα να το αγορασω απο την κινα (συγκεκριμενα το βρηκα αρκετα καλη τιμη στο vickmail.com) ή ειναι προτιμοτερο να δαπανησω γυρω στα 200€ για να το αγορασω απο ευρωπαικο στοκ. Θα ήθελα να μου εξηγσει καποιος πως γινεται η διαδικασια απο το vickmail.com ποιοι κινδυνοι υπαρχουν και αν μπορω να τους εκμηδενισω Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Δεν ηξερα…