Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
Βοηθεια
Μήνυμααν με υο καλο περασει την devrloper μπορω να κανω unlock με 32bit?
-
Βοηθεια
Μήνυμαπαντως το οτι δεν το αναγνωρισε ηταν ολα τσεκαρισμενα και το οεμ και το υσβ
-
Βοηθεια
ΜήνυμαΛοιπον επειδη δεν κατεβασσα αυτν δοκιμαζω και επιστρεφω
-
Βοηθεια
Μήνυμαοχι βρε δεν εχει αλλαξει τιποτα στο κινητο
-
Βοηθεια
Μήνυμααλλα μου εκανε ενυυπωση πως κατεβασα το misuite και λεει οτι η συσκευη δεν αναγνωτιζετε
-
Βοηθεια
Μήνυμαμου ηρθε με κινεζικο σκετο χωρις ανταπτορακι
-
Βοηθεια
Μήνυμαπαιδια να το αφήσω έτσι όπως είναι?θα πάρω λέτε αναβάθμιση στα ελληνικά?
-
Βοηθεια
Μήνυμαρε παιδιά τι μπορεί να έγινε λάθος και να μην επερνε την ρομ από το update
-
Βοηθεια
ΜήνυμαΤι συμβαίνει η κενζο
-
Βοηθεια
Μήνυμαπαιδιά δοκίμασα ότι ρομ dev china υπάρχει είτε μέσα απο το update και με miflash ποιο redmi έχω σαν κινητο
-
Βοηθεια
Μήνυμαοκ υην βρηκα και την κατεβαζω
-
Βοηθεια
Μήνυμαδεν δοκιμασα απλα θελω να την κατεβασω μηπως και χρειαστει και περιμενω μετα
-
Βοηθεια
Μήνυμαψαχνω να βρω την dev china που χρειαζεται για το ξεκλειδωμα και μιας και θα φλασαρω ελληνικη πατισα το λινκ με πηγε στης ρομ αλλα βλεπω οτι γραφει china mtk δεν υπαρχει προβλημα
-
Βοηθεια
Μήνυμακαι κατι τελευτεο πια ειναι καλητερη
-
Βοηθεια
Μήνυμαεπειδη θα το κανω με εναν φιλο μου το ολλο πραμα και το unlock και την ελληνικη μπορεις να μου παραθεσεις τον σωστο οδηγο για την ελληνικη ρομ?
-
Βοηθεια
Μήνυμακαλημερα μου ηρθε το οκ αλλα παρατήρησα αλλο ονομα mi account στην συσκευη εκανα αποδυνδεση απο τον προηγούμενο λογαριασμο ξαναεκανα login με τον αριθμο τηλεφωνου και μου εβγαλε το id που μου ηρθε στο οκ
-
Βοηθεια
Μήνυμαδεν χρειαζρται να βαλω την κινεζικη πρωτα?
-
Βοηθεια
Μήνυμακαι πως το κανω?
-
Βοηθεια
Μήνυμα.
-
Βοηθεια
Μήνυμαναι αυτο εκανα ακολουθησα τον οδηγο του φόρουμ και μου εβγεναν τα βηματα οπως επρεπε.αν μου ερθει εγκριση τι διαδικασια θελει