Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-47 από 47.

• Βοηθεια

bobos1989 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

τι θα γινει σε αυτο το διαδτημα

• Βοηθεια

Μήνυμα

παιδια καλησπερα αφου δεν ειδα προκοπη πηγα και πηρα το κινητο εκανα παλι μονος μου την αιτηση και μου ηρθε ενας κωδικος καμια σχεση με αυτους που μου ειχε πει αυτος τον εβαλα και μου λεει οτι μεσα σε δεκα ημερες θα παρω απαντηση

• Βοηθεια

Μήνυμα

Παιδια τα εχω παρει παραγγειλα το κινητο απο minideal eu werehouse για να ερθει γρηγορα το πληρωσα 40€ παραπανω εγραφε οτι εχει ελληνικα και το αποτελεσμα ειναι αυτο που αναφερω παραπανω

• Βοηθεια

Μήνυμα

Διαβασα αρκετα threads περι διαδικασιας αλλα και εγω δεν ειδα παρομοιο μυνημα

• Βοηθεια

Μήνυμα

Τωρα για το about phone δυσκολο γιατι δεν το εχω το κινητο αλλα ειχε το miui 8 global stable 8.0.1 αν θυμαμαι καλα

• Βοηθεια

Μήνυμα

.

• Βοηθεια

Μήνυμα

Παιδια καλημερα πριν 20 μερες εγινα κατοχος ενος redmi note 3 pro χωρις ελληνικα επειδη δεν κατεχω απο bootloader και τα λοιπα το πηγα σε μαγαζι,μεχρι τωρα μου εχει ερθει ενα μυνημα απο την πρωτη μερα με εναν κωδικο επαληθευσεις google φανταζομαι για το mi account και ενα μυνημα μετα απο 10 μερες με 4ψηφιο κωδικο και κατι κινεζικα που επρεπε καπου να τον βαλει σε 5 λεπτα.του λεω τι γινεται μετα, μου λεει θα μου ερθει ακομα ενα μυνημα και σε μια ημερα θα ειναι ετοιμο.γνωριζετε αν ειναι ετσι τα βη…