Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-53 από 53.
-
Εχω ακριβώς το ίδιο,xiaomi redmi note 3 pro με αυτόματες αναβαθμίσεις ούτε κι εμένα μου έβγαλε την 6.10.20 και ενημέρωση να δείχνει ότι κατεβάζει μετά από λίγο θα σταματήσει
-
Καλησπερα παιδιά έχω το redminote note3 pro με αυτόματες αναβαθμίσεις,μολις είδα ότι βγήκε ή 6.10.20 αλλά δεν μου εμφάνισε κάποιο update,γνωριζει κανείς γιατί; Και μία ακόμη ερώτηση έχω συνέχεια θέμα με το αισθητήρα φωτός όταν έχω κλήση και το πλησιαζω στο πρόσωπο να μιλήσω σβήνει και όταν το απομακρύνω παραμένει ή οθόνη σβηστή έχω κάνει callibration και μου βγάζει επιτυχία και μονο με επανεκκίνηση διορθώνεται έχει κανεις καμία ιδέα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Σε redminote 3pro στο μενού ασφάλεια βγάζει ή εφαρμογη σταμάτησε ξαφνικά και βγάζει αναφορά για αποστολή στη xiaomi,
-
Καλησπερα παιδιά παρατήρησα ότι στο redmi note 3 pro κολλάει ο αισθητήρας που είναι υπεύθυνος για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση οθόνης κατά τη διάρκεια ομιλίας,ειναι κάποια ρύθμιση αυτό; Και κάτι άλλο μετά από επανεκκίνηση στη συσκευή οι τελευταίες κλίσεις ενώ τις έχω διαγράψει από το ιστορικό εμφανίζονται πάλι εκει,εχεις κανείς κάποια ιδέα τι να ναι; Ευχαριστώ εκ των προτερων! παραμενει μαύρη ή οθόνη δηλαδή έχω την τελευταία rom
-
Καλησπερα παιδιά ,πρόσφατα αγόρασα το redmi note 3 pro με official rom και αυτόματες αναβαθμίσεις,ολα καλά μέχρι εδώ χθες όμως μπήκα play store ώστε να κάνω λήψη ενημέρωσης του you tube από εκείνη τη στιγμή μου βγάζει σφάλμα 501 προβλημα εγκατάστασης εφαρμογής,τι μπορεί να συμβαίνει;Είναι θέμα developer k play store ή θέμα συσκευής;Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλώς σας βρήκα!