θα το δοκιμασω αυτο με την εξοικονομηση...το ζητημα ειναι οτι μετα απο τρεις μηνες στα καλα καθουμενα αρχισε αυτη η κατηφορα απο το android system...δεν ξερω τελικα αν υπαρχει λυση...
μετα απο μιαμιση μερα με global stable,δεν γινεται αυτο..τοσο πολυ καταναλωση με κλειστα τα παντα και χωρις καθολου εφαρμογες...!!!υπαρχει σωτηρια???εχω περασει οτι ρομ υπαρχει μετα απο χρηση 3 μηνων με τελεια μπαταρια,τον τελευταιο μηνα απογοητευση...
και δεν επαναφερω τιποτα απο back up απλα μονο επαφες απο αρχειο vcf,ε???θα βαλω την global stable 8.2.10!!!την 8.2.1.0 ειχε οταν το πηρα,,αντε να δουμε!!!ευχαριστω για τις συμβουλες,ειναι και δυσκολο να αφησω τα xiaomi για αλλη μαρκα,τα εχω συνηθισει!!
περιττω να σου πω οτι σε καθε ρομ που περνουσα εκανα full wipe!!σου παραθετω και screenshot με τις εφαρμογες που εχω μηπως και καποια απο αυτες που εχω κανει ζημια...!!
@8anos καλα τα λες φιλε!!!αν και στο επισημο site της xiaomi λενε και εκει για αδικαιολογητη καταναλωση απο android system!!παραθετω και ενα screenshot απι betterbatterystats!!!
καλημερα και απο μενα,εγω με ξεκλειδωτο bootloader και με 8.2.8.0 ελληνικη xrtv stable μετα απο 3 μηνες με τελεια μπαταρια,τον τελευταιο μηνα απογοητευση!!εχω περασει οτι ρομ υπαρχει αλλα δεν λεει να στρωσει...!!!
καλημερα σε ολους @derveni καρντασι χτες ειπα να φλασαρω την eu rom για δοκιμη και το μαυρο σημαδακι στα δεξια εξαφανιστηκε..!!εχεις να πεις κατι??? το android system καπως καλυτερευει ,αν το αφησω να κλεοει απο μπαταρια και το δωσω μια καλη φορτιση,λες να στρωσει???
με τα xiaomi @8@nos ξερεις οτι οι πειραματισμοι με αλλαγε; στη ρομ ειναι στο προγραμμα αυτο εινσι το κακο...θα τηλ.αυριο και οτι γινει..το redmi 3s που το ειχα ενα 8μηνο δεν καταλαβαινε τι κι αν επαναφερα back up τι κι αν τεσταρα αλλεε ρομ...
φιλε @derveni εννοειται πανω απο ολα η υγεια...το μονο λαθος που ισως να εκανα ειναι οτι φλασαρα και τεσταρα δυο τρεις ρομ μεσα σε μια μερα οταν ειχα αδεια,αλλα παντα με factory reset αλλα με επαναφορα back up κι απο αλλη ρομ...αυτο μπορει να φταιει για την καταναλωση???αφου με factory reset τα παντα σβηνανε =============== Αυγ 10th 2017, 2:13am =============== φιλε @8@nos να σου πω δεν με ενδιαφερει και τοσο η αστοχια στο υλικο,οσο να στρωσει το android system απο καταναλωση και να επανελθει η …
καρντασι 1.5 χρονο με xiaomi ποτε δεν προβληματιστηκα με την μπαταρια..μετα απο 3 μηνες με santoni καηκε το σεντονι... ειμαι σαλονικη @8@nos και το πηρα απο αθηνα..αυριο θα τηλ. κ ο θεος βοηθος...
καλημερα,κατι φαινεται στο φως αφου περασα την china developer..,μετα απο 4.30 ωρες αδρανειας..οι3 πρωτες φωτο ειναι απο τωρα και οι επομενες 5ωρες πριν..καρντασι @derveni λες να εστρωσε κατι???τωρα το πηρα απο φοβο να ξαναπερασω την ελληνικη...
κατι τελευταιο και συγγνωμη αν σε ζαλισα...το back up απο την global stable το βαζω κανονικα στην κινεζικη,γιατι νομιζω η αγγλοκινεζικη ειναι nougat kai η stable mm???καλη ξεκουραση και παλι ευχαριστω!!!